Connect with us

اخبار ساحوی

آغاز کار استخراج یک معدن زغال سنگ در ولایت غور

منتشر شده

در

اداره محلی غور کار استخراج یک معدن زغال سنگ در این ولایت را شروع کرده است.

مسوولان اداره معادن و پطرولیم غور می‌گویند این معدن به یک شرکت داخلی به قرارداد داده شده است و قرار است روزانه تا ۵۰ تُن استخراج داشته باشد.

شرکت استخراج کننده بابت هر تُن ذغال سنگ ۲هزار ۴۰۰ افغانی به دولت می پردازد و در حال حاضر ده‌ها نفر مشغول کار شده اند.

واحدشهریار، مسوول شرکت استخراج ذغال سنگ غور می‌گوید که:”کار استخراج معدن زغال سنگ ولسوالی الایار ولایت غور موفقانه شروع شده است که این یک گام به سوی خودکفایی، پیشرفت و ترقی می باشد.”

عبدالحکیم حکمت، آمر اداره معادن و پطرولیم غور می‌گوید که:”درخواست تمام ادارات و مردم غور هم همین است که کار روی معادن ولایت غور شروع شود و استخراج گردد تا اینکه برای مردم ما کار و مصروفیت پیدا شود.”

غور از محروم ترین ولایت‌های کشور طی دو دهه اخیر بوده است، با وجود ده‌ها معدن مختلف در این ولایت، اما هیچ کاری برای استخراج معیاری معادن آن صورت نگرفته است.

مولوی رحمت‌الله امانی، نماینده مقام ولایت غور می‌گوید که:”در حدود هشتاد نوع معدن مختلف النوع در ولایت غور داریم که بیشتر این معادن در ولسوالی‌های تولک، شهرک، الایار و دولت یار قرار دارند.”

احمدالله لبیب، قوماندان امنیه غور می‌گوید که:”ما با تمام توان از امنیت راه‌ها، شرکت‌ها و معادن که در ولایت غور می‌باشند برای اینها اطمینان میدهیم.”

با شروع کار استخراج این معدن، صدها تن از باشندگان این ولایت به گونه مستقیم و غیرمستقیم صاحب کار شدند، غوری‌ها انتظار دارند که با استفاده از معادن این ولایت در قسمت سرک سازی‌ها، برنامه‌های انکشافی و توسعه‌یی درغور توجه شود.

عبدالخالق، باشنده غور دراین باره گفت:”خیلی خوشحال هستیم که کار این معدن شروع شد و ما مصروف کار شدیم، اما نیاز است که مشکلات ما مردم هم در نظر گرفته شود.”

محمدقربان، باشنده غور دراین باره گفت:” کار به داخل خانه ما مهیا شده و ما از این استفاده می‌کنیم، سرک‌های ما ساخته می‌شود و صاحب یک کار هم هستیم، در گذشته بچه‌های ما به معدن سنگ ذغال به ایران و پاکستان می‌رفتند.”

برعلاوه معدن زغال سنگ، در این ولایت مرکزی کشور معادن سُرب، طلا، سنگ مرمر، گچ و سیماب نیز وجود دارد.

اخبار ساحوی

گفتگوی وزیران خارجه روسیه و چین درباره جنگ اوکراین و روابط با امریکا

ایالات متحده، چین را بزرگترین رقیب خود و روسیه را بزرگترین تهدید دولتی می‌داند.

Published

on

وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در این دیدار بر اهمیت هماهنگی نزدیک میان دو کشور در عرصه بین‌المللی از جمله در سازمان ملل و شورای امنیت، سازمان همکاری شانگهای، بریکس، گروه ۲۰ و اپک تاکید شده است.

سرگئی لاوروف برای شرکت در اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای به چین سفر کرده است.

چین و روسیه در ماه فبروری سال ۲۰۲۲، زمانی که ولادیمیر پوتین پیش از حمله به اوکراین به بیجینگ سفر کرد، شراکت «بدون محدودیت» خود را اعلام کردند. ولادیمیر پوتین چین را «متحد» خوانده است.

ایالات متحده، چین را بزرگترین رقیب خود و روسیه را بزرگترین تهدید دولتی می‌داند. با این حال تنش‌ها میان واشنگتن و مسکو بر سر تجارت، مسائل امنیتی و حمایت چین از جنگ روسیه در اوکراین رو به افزایش است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

افراد مسلح ۹ مسافر بس را در پاکستان اختطاف کردند و کشتند

Published

on

مقامات پاکستان اعلام کرده اند که که مردان مسلح پس از اختطاف کردن ۹ مسافر بس در ایالت بلوچستان در جنوب غربی این کشور، آنها را کشتند.

شاهد ریند، سخنگوی حکومت محلی، گفت که این مسافران عصر پنجشنبه از چندین بس اختطاف شده بودند.

نوید عالم، یکی دیگر از مقامات حکومتی، گفت که اجساد آنها با زخم‌های ناشی از اصابت گلوله در جریان شب در کوه پیدا شد.

هیچ کس مسئولیت این حادثه را بر عهده نگرفته است.

شبه نظامیان جدایی‌طلب بلوچ در گذشته در چنین حوادثی دست داشته‌اند و پس از شناسایی مسافران از ایالت پنجاب، آنها را کشته‌اند.

گروه اردوی آزادی‌بخش بلوچ قوی‌ترین گروه از چندین گروه شورشی است که مدت‌هاست در منطقه‌ای غنی از مواد معدنی، فعالیت می‌کنند.

شبه نظامیان بلوچ، مقامات پاکستان را به سرقت منابع منطقه آنها برای تأمین مصارف ایالت پنجاب متهم می‌کنند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

عراقچی با وزیر خارجه روسیه دیدار کرد

دراین دیدار آقای لاوروف بار دیگر پیشنهاد مسکو برای میانجی‌گری در مناقشه مربوط به برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد.

Published

on

به گزارش رویترز، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، روز یکشنبه ۱۵ سرطان در حاشیه نشست سران بریکس در ریودوژانیرو با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود دیدار کرد.

دراین دیدار آقای لاوروف بار دیگر پیشنهاد مسکو برای میانجی‌گری در مناقشه مربوط به برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد.

براساس بیانیه وزارت خارجه روسیه، لاوروف در این دیدار، حملات امریکا و اسرائیل به ایران در ماه گذشته، از جمله «بمباران زیربناهای هسته‌ای تحت نظارت سازمان بین‌المللی انرژی اتمی» را محکوم کرد و بر لزوم حل‌وفصل مسائل هسته‌ای از طریق دیپلوماسی تاکید کرد.

در این بیانیه آمده است: «مسکو آمادگی خود را برای یاری در یافتن راه‌حل‌های مورد پذیرش طرفین، از جمله ابتکارهای پیشین رئیس‌جمهوری روسیه، اعلام کرده است.»

عراقچی در میانه جنگ دوازده‌روزه به مسکو سفر کرده بود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!