Connect with us

تجارت

از سرگیری صادرات سنگ تالک افغانستان

منتشر شده

در

اعضای اتحادیه صنعت گران افغانستان میگویند که اخیرا ۵۰۰ تن تالک به تعدادی از کشورهای منطقه و جهان صادر کرده اند.

عبد الجبارصافی رییس اتحادیه صنعت کاران افغان میگوید: “در این اواخر افغانستان به کشورهای پاکستان، ترکیه، هند، چین، اسپانیا و بریتانیا صادر کرده است. صادرات آغاز شده  و ما میخواهیم صادرات را گسترش بدهیم.”

اعضای سکتور خصوصی می گویند که از استخراج غیرقانونی معادن در افغانستان جلوگیری شده است، اما اگر پالیسی های جدید استخراج معادن تدوین شود، سرمایه گذاری های بیشتری در این سکتور صورت خواهد گرفت.

آقای صافی می افزاید: “با آمدن امارت اسلامی در کشور، در شمار زیادی از مناطق از استخراج غیرقانونی و قاچاق جلوگیری صورت گرفته است. بنابرین در بخش های قانونی نیز باید تلاش هایی صورت بگیرد.”

از سوی هم آگاهان از امارت اسلامی می خواهند که روند جذب سرمایه گذاری سکتور خصوصی در بخش معدن را گسترش دهد.

تاج محمد تلاش آگاه امور اقتصادی اقتصادی میگوید: “استخراج معادن میتواند اقتصاد افغاستان را به ثبات برساند. امیدواریم که امارت اسلامی در بخش سکتور خصوصی توجه جدی کند.”

تجارت

۵۰۰ جریب زمین برای ایجاد پارک صنعتی در کندهار واگذار شد

این زمین در منطقه نوده ولسوالی دامان، پس از تکمیل تمامی مراحل قانونی و اداری و با همکاری تخنیکی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار، از سوی ریاست عمومی اراضی وزارت زراعت به‌گونه رسمی تسلیم گردید.

Published

on

بر بنیاد حکم رهبر امارت اسلامی افغانستاان، ۵۰۰ جریب زمین امارتی در ولسوالی دامان ولایت کندهار به‌منظور ساخت یک پارک صنعتی به ریاست صنعت و تجارت انتقال داده شد.

این زمین در منطقه نوده ولسوالی دامان، پس از تکمیل تمامی مراحل قانونی و اداری و با همکاری تخنیکی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار، از سوی ریاست عمومی اراضی وزارت زراعت به‌گونه رسمی تسلیم گردید.

به گفته عصمت‌الله فرهاد، مدیر انتقال و توزیع زمین، در این ساحه یک پارک صنعتی معیاری ایجاد خواهد شد که زمینه فعالیت کارخانه‌های صنعتی، رشد صنعت و توسعه تجارت را در ولایت کندهار فراهم می‌سازد.

این اقدام بخشی از تلاش‌ها برای تقویت زیربناهای اقتصادی و حمایت از سرمایه‌گذاری و تولید داخلی در کشور عنوان شده است.

Continue Reading

تجارت

مسئولان اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری کشور با وزیر خارجه دیدار کردند

Published

on

مسئولان اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان با امیرخان متقی، وزیر امور خارجه کشور دیدار و روی موضوعات مختلف تجارتی گفتگو کرده اند.

طبق خبرنامه اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان، در این دیدار که روز سه شنبه صورت گرفت، سید کریم هاشمی، رئیس عمومی این نهاد روی موضوعات مختلف تجارت، ترانزیت، سرمایه‌گذاری در افغانستان و مسائل مربوط به اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری بحث کرده و بر جذب سرمایه‌گذاران خارجی در بخش‌های مختلف اقتصادی تأکید نمود. وی از وزارت امور خارجه خواست تا تسهیلات بیشتری برای سرمایه‌گذاران خارجی فراهم کند.

وزیر امور خارجه از پیشنهادات آنان استقبال کرد و وعده سپرد که وزارت امور خارجه در زمینه‌های مختلف تجارتی و ترانزیتی به ویژه ایجاد تسهیلات بیشتر برای سرمایه‌گذاران خارجی همکاری همه‌جانبه خواهد داشت.

Continue Reading

تجارت

ترمپ: کشورهای که با ایران تجارت دارند با تعرفه ۲۵ درصدی امریکا مواجه می‌شوند

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز دوشنبه اعلام کرد هر کشوری که با ایران مبادلات تجارتی داشته باشد، در تجارت با امریکا با تعرفه ۲۵ درصدی مواجه خواهد شد. این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که واشنگتن در حال بررسی واکنش خود به تحولات ایران است؛ کشوری که شاهد گسترده‌ترین اعتراضات ضدحکومتی در سال‌های اخیر می‌باشد.

ترمپ در پیامی در شبکه اجتماعی «تروت سوشیل» گفت: «از همین لحظه، هر کشوری که با جمهوری اسلامی ایران تجارت کند، برای هرگونه تجارتی که با ایالات متحده امریکا انجام دهد، تعرفه ۲۵ درصدی پرداخت خواهد کرد.»

با این حال، تاکنون هیچ سند رسمی از سوی قصر سفید در وب‌سایت آن منتشر نشده و مشخص نیست ترمپ بر اساس کدام اختیار قانونی قصد اعمال این تعرفه‌ها را دارد یا اینکه آیا این اقدام تمام شرکای تجارتی ایران را در بر می‌گیرد یا خیر.

ایران که عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) است، سال‌هاست تحت تحریم‌های سنگین امریکا قرار دارد. این کشور بخش عمده نفت خود را به چین صادر می‌کند و ترکیه، عراق، امارات متحده عربی و هند نیز از دیگر شرکای عمده تجارتی آن به شمار می‌روند. سفارت چین در واشنگتن با انتقاد از رویکرد ترامپ اعلام کرد که بیجینگ برای حفاظت از منافع خود «تمام اقدامات لازم» را انجام خواهد داد.

در همین حال، ایران با موج گسترده اعتراضات مردمی روبه‌رو است؛ اعتراضاتی که به دلیل مشکلات شدید اقتصادی آغاز شد و به شعارهایی علیه نظام این کشور انجامیده است. به گفته گروه حقوق بشری «هرانا»، از آغاز اعتراضات حدود دو هفته قبل، مرگ ۵۹۹ نفر از جمله ۵۱۰ معترض و ۸۹ نیروی امنیتی تأیید شده است.

ترمپ گفته است که ایالات متحده ممکن است با مقام‌های ایرانی دیدار کند. او همزمان فشار بر رهبران ایران را افزایش داده و حتی تهدید به اقدام نظامی کرده است. با این حال، قصر سفید تأکید کرده که دیپلوماسی همچنان گزینه نخست رئیس‌جمهور امریکا است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!