Connect with us

رویداد های اخیر

اعضای سازمان شانگهای بر مبارزه مشترک با تهدیدهای تروریستی در افغانستان توافق کردند

منتشر شده

در

اعضای سازمان شانگهای برمبارزه مشترک با تهدیدهای ناشی از فعالیت گروه‌های تروریستی در افغانستان توافق کردند.

این توافق روز جمعه (۲۲ میزان) در نشست اعضای ساختار منطقه‌ای تروریزم سازمان همکاری شانگهای در دهلی نو صورت گرفت.

اعضای این سازمان هم‌چنان تصمیم گرفته‌اند سال آینده مانور مشترک نظامی را به نام «همبستگی» سازماندهی کنند.

در اعلامیه مشترک ساختارمنطقه‌ای ضد تروریستی سازمان همکاری شانگهای آمده است: «اعضای ساختار منطقه‌ای ضد تروریزم در زمینه‌های همکاری مشترک مرزی، جلوگیری گروه‌های تروریستی چون داعش، جلوگیری سربازگیری ازطریق ساختارهای انترنتی و نیز مبارزه مشترک بر ضد همه گروه‌ها که تهدید برای امنیت منطقه و حوزه شانگهای هستند، توافق کردند.»

امارت اسلامی اما اطمینان داده است که اکنون امنیت سراسری درکشورتأمین است وهیچ نقطۀ افغانستان از کنترول نیروهای امنیتی و دفاعی خارج نیست.

مسوولان امارت اسلامی بارها به کشورهای منطقه وجهان این اطمینان را هم داده‌اند که اجازه نمی‌دهند از خاک افغانستان برضد کشور های منطقه و جهان استفاده شود و با نیروهای امنیتی و دفاعی با قاطعیت و جدیت علیه گروه‌های تروریستی که قصد ناامن کردن افغانستان وبی‌ثبات کردن منطقه را داشته باشند، می جنگند.

قبل از روی کارآمدن امارت اسلامی تقریباً همه‌کشورهای جهان به‌شمول کشورهای منطقه بر این موضوع توافق نظر داشتند که ۲۱ گروه تروریستی به‌شمول القاعده و داعش در افغانستان فعالیت دارند، اما با روی کارآمدن امارت اسلامی هیچ نشانه‌ای از فعالیت این گروه‌ها به جز داعش دیده نشده است.

گفتنی است که گروه داعش مسئولیت چندین حمله مرگبار پس از روی کارآمدن امارت اسلامی در کشور را برعهده گرفته است اما امارت اسلامی می‌گوید که داعش در افغانستان توانایی حملات گسترده را ندارد وصدها تن ازافراد این گروه را طی یک سال گذشته بازداشت وزندانی کرده‌اند.

رویداد های اخیر

Afghan refugees are not a burden on host countries, says minister

Published

on

Maulawi Abdul Kabir, Afghanistan’s Minister of Refugees and Repatriation, has stressed that Afghan refugees are not a burden on host countries, but rather make meaningful economic contributions.

Speaking at a graduation ceremony at a religious school in Paktia, he said that any assistance provided by host countries to Afghan refugees in the past was driven by their own interests.

“Afghans earn their own livelihoods; they own factories and shops,” he said. “No country in the world can claim that Afghans are a burden. Did Afghans go door to door asking for handouts? Did they engage in theft? Host countries collect taxes from Afghans and use that revenue to develop their own economies.”

Maulawi Abdul Kabir urged Afghan migrants to return home and resume their economic activities freely.

“We call on investors abroad: if you are living without dignity, return and invest in Afghanistan willingly,” he said. “Rehabilitate land, expand agriculture, create jobs for the people, and help make wheat cheaper.”

His remarks come amid ongoing calls by some neighboring countries for the return of Afghan migrants, often portraying them as a burden on host societies.

Continue Reading

رویداد های اخیر

رئیس‌جمهور ازبیکستان بر همکاری با ترکمنستان برای توسعه افغانستان تأکید کرد

Published

on

شوکت میرضیایف، رئیس‌جمهور ازبیکستان اعلام کرده است که تاشکند و عشق‌آباد پالیسی‌های مشترکی را برای تسهیل توسعه صلح‌آمیز افغانستان دنبال می‌کنند.

میرضیایف روز جمعه در نشست بین المللی صلح و اعتماد در عشق آباد گفت که توسعه افغانستان از طریق شامل ساختن این کشور در روند‌های اقتصادی منطقه‌ای و تقویت اتصال زیربنایی صورت می‌گیرد.

در این نشست، قاسم جومارت توقایف، رئیس‌جمهور قزاقستان، نیز به ایجاد مرکز منطقه‌ای سازمان ملل متحد برای اهداف توسعه پایدار در آلماتی اشاره کرد و بر تداوم ارائه کمک‌های بشردوستانه به افغانستان تأکید نمود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

شهباز شریف: جامعه جهانی از امارت اسلامی بخواهد تروریزم را مهار کند

Published

on

شهباز شریف، صدراعظم پاکستان، ادعا کرده است که تروریزم از خاک افغانستان مجدداً ظهور کرده است و جامعه بین‌المللی باید از امارت اسلامی بخواهد جلو این پدیده را بگیرد.

شریف روز جمعه در نشستی در ترکمنستان گفت که منطقه بار دیگر با تهدید فزاینده‌ تروریزم روبه‌رو است.

وی اظهار داشت: «مصیبت تروریزم بار دیگر سر بر می‌آورد و متأسفانه باز هم از خاک افغانستان. در حالی که ما با این تهدید دست و پنجه نرم می‌کنیم، از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که از رژیم طالبان افغانستان (امارت اسلامی) بخواهد تا به تعهدات و وظایف بین‌المللی خود عمل کند و عناصر تروریستی را که از خاک آن کشور فعالیت می‌کنند، مهار کند.»

شریف همچنین از کشورهای منطقه‌ که برای کاهش درگیری‌ها و ارتقای ثبات تلاش کرده‌اند، قدردانی کرد.

او افزود: «ما از کشورهای برادرما – قطر، ترکیه، پادشاهی عربستان سعودی، امارات متحده عربی و ایران – به خاطر تمایل و تلاش‌های صادقانه‌شان برای دستیابی به آتش‌بس دائمی، که در حال حاضر بسیار شکننده است، بسیار سپاسگزاریم.»

مقامات پاکستانی بارها ادعا کرده‌اند که حملات در این کشور توسط شبه‌نظامیانی که از خاک افغانستان فعالیت می‌کنند، سازماندهی می‌شود.

با این حال، امارت اسلامی این ادعا را رد می‌کند و می‌گوید که نمی‌تواند مسئولیت تأمین امنیت در پاکستان را برعهده گیرد.

تجارت بین دو کشور در یازدهم اکتوبر پس از حملات هوایی پاکستان در افغانستان و درگیری‌های مرگبار در نزدیکی خط فرضی دیورند متوقف شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!