Connect with us

رویداد های اخیر

اعضای مجلس خواهان ختم فرهنگ سرپرستی در نظام استند

منتشر شده

در

شماری از اعضای مجلس نماینده‌گان از حکومت میخواهند تا به صلاحیت‌های قوه‌ها حرمت گذاشته و نامزد وزیران تازه را برای گرفتن رای اعتماد به این مجلس معرفی کند، تا فرهنگ سرپرستی در نظام پایان یابد.

میررحمان رحمانی، رییس مجلس نماینده گان، در این باره گفت:”رعایت صلاحیت های قوه ها و تفکیک آن سبب حکومت داری خوب می شود و ولسی جرگه انتظار دارد که رهبری دولت به عرف سرپرستی خاتمه داده و باید بقیه اعضای کابینه به خانه ملت معرفی گردند.”

درهمین حال رییس جمهور غنی می گوید که خواست های یک قوه در برابر قوه دیگر تحمیل نخواهد شد و نامزد وزیران تازه برای گرفتن رای اعتماد به مجلس نماینده گان معرفی می شوند.

محمد اشرف غنی،  رییس جمهور، در این باره گفت:”شورای ملی شانه به شانه با حکومت کار کرده و نظارت آن نقش مهم دارد و خواست ها بر قوه دیگر تحمیل نمی شود و از تصویب بودجه و رای اعتماد به نامزد وزیران سپاس گزاری می کنیم و بقیه اعضای کابینه برای گرفتن رای اعتماد معرفی می شوند.”

 پیش از این از میان بیست و یک نامزد وزیری که برای گرفتن رای اعتماد به مجلس نماینده گان معرفی شده بودند، چهار نامزد وزیر نتوانستند که رای اعتماد این مجلس را به دست بیاورند، اما تاکنون خلاف قانون به عنوان سرپرست وزیران به کار شان ادامه داده اند.

رویداد های اخیر

روسیه: در حال حاضر هیچ تماسی با امریکا در مورد افغانستان نداریم

Published

on

ضمیر کابلوف، نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور افغانستان، می‌گوید که در حال حاضر مسکو و واشنگتن هیچ نوع تعاملی در باره افغانستان ندارند.

او به خبرگزاری تاس گفت: «نه، آنها (امریکایی‌ها) تماسی برقرار نکرده‌اند، به همین دلیل تاکنون چنین گفتگویی صورت نگرفته است.»

کابلوف خاطر نشان کرد که در سال ۲۰۲۱، زمانی که توماس وست، نماینده خاص امریکا در امور افغانستان، برای اولین بار به عنوان بخشی از فارمت مسکو به روسیه سفر کرد، «وضعیت بین‌المللی کاملاً متفاوتی وجود داشت.»

او گفت که در سال ۲۰۲۳، زمانی که انتونیو گوترش، سرمنشی سازمان ملل متحد، جلسه‌ای در مورد افغانستان در دوحه تشکیل داد، روسیه و چین به گوترش گفتند که نمی‌توانند «با کشوری که پول مردم افغانستان را دزدیده و آن را برنمی‌گرداند» در یک گروه باشند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ازبیکستان از حل مسائل مهم مربوط به پروژه خط آهن افغان-ترانس خبر داد

Published

on

وزارت ترانسپوت ازبیکستان اعلام کرده است که مسائل مهم سازمانی مربوط به پروژه خط آهن افغان ترانس را حل کرده و اکنون کار بر روی مطالعه امکان سنجی آن متمرکز شده است.

پیش از این در ماه جون سال گذشته، اولین جلسه وزرای امور خارجه افغانستان، ازبیکستان و پاکستان در کابل برگزار شد که در آن یک توافقنامه چارچوب بین دولتی امضا شد. این توافقنامه، پایه و اساس انجام مطالعه امکان سنجی خط آهن میان این سه کشور را بنا نهاد.

بر اساس طرح سه جانبه، خط آهن ۵۷۳ کیلومتری، ترمز در ازبیکستان را به مزار شریف و لوگر در افغانستان متصل می‌کند و سپس به خرلاچی در پاکستان امتداد می‌یابد. انتظار می‌رود پس از تکمیل شدن کار ساخت این خط آهن، سالانه تا ۲۰ میلیون تن از این راه حمل شود که به طور قابل توجهی هزینه انتقالات را کاهش داده و زمان ترانزیت را کوتاه‌تر می‌کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

عبدالحق همکار، رئیس جدید اجرائیوی د افغانستان برشنا شرکت شد

Published

on

براساس حکم رهبر امارت اسلامی افغانستان، ملا عبدالحق همکار به حیث رئیس جدید اجرائیوی د افغانستان برشنا شرکت منصوب شد.

عبدالحق همکار در مراسم معرفی تغییر مسئولیت‌ها را یک اصل مهم اداری دانست و گفت هر مسئول در نظام بر اساس اطاعت از رهبری، وظیفه محوله را انجام می‌دهد و بر همین اساس خدمات به مردم ارائه می‌کند.

به گفته آقای همکار، از آنجا که امروزه در افغانستان همه امور از زندگی روزمره تا توسعه اقتصادی با برق مرتبط است، نیاز به ارائه خدمات بیشتر در این بخش وجود دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!