Connect with us

رویداد های اخیر

اعلام ۱۶ هزار و ۵۰۰ ویزای جدید برای پناهندگان افغان از سوی آسترالیا

منتشر شده

در

در پی افزایش فشارها روی دولت فدرال آسترالیا برای تخصیص ویزاهای بیشتر به افغان هایی که از امارت اسلامی فرار می‌کنند، در بودجه جدید آسترالیا علاوه بر سقف‌های تعیین شده برای ویزاهای بشردوستانه، ۱۶ هزار و ۵۰۰ ویزا برای پناهندگان افغان در نظر گرفته شده است.

در بودجه جدید آسترالیا بودجه ای ۶۶۵.۹ میلیون دالری اختصاص پیدا کرده است تا هزینه‌های مربوط به صدور ۱۶ هزار و ۵۰۰ ویزا برای افغان ها در طول چهار سال آینده تامین شود.

این تعهد در حالی اعلام شده است که سقف ویزاهای بشردوستانه در بودجه جدید در سطح ۱۳ هزار و ۷۵۰ نفر باقی مانده است.

پل پاور، رییس شورای پناهندگان آسترالیا از این وعده استقبال کرده است و می‌گوید این اقدام باعث صدور ویزا برای افرادی خواهد شد که به آن نیاز دارند.

وی در گفتگو با اس بی اس نیوز اظهار داشت:”این تغییری بزرگ در ظرفیت آسترالیا برای تامین امنیت و امید برای افرادی که تحت تاثیر جنگ در افغانستان قرار گرفته اند ایجاد خواهد کرد.”

به این ترتیب ظرفیت کلی موجود برای افغان‌ها در سراسر برنامه بشردوستانه و مهاجرتی آسترالیا اکنون به ۳۱ هزار و ۵۰۰ نفر در طول چهار سال آینده افزایش پیدا کرده است.

این تعهد جدید علاوه بر ۱۰ هزار ویزای بشردوستانه ای است که در جنوری امسال به افغان‌ها وعده داده شده بود، همچنین ۵ هزار ویزای شاخه خانواده که قبلا برای آنها در نظر گرفته شده بود.

بحران‌های اخیر در اوکراین و افغانستان باعث افزایش تقاضاها از دولت آسترالیا برای افزایش صدور ویزاهای بشردوستانه شده است.

دولت آسترالیا به دلیل کندی در بررسی تقاضاهای افغان‌ها برای ویزاهای بشردوستانه مورد انتقاد قرار گرفته است، چرا که این امر نگرانی هایی را در مورد برخی افغان‌ها که نتوانسته اند کشور خود را ترک کنند ایجاد کرده است.

تا کنون بیش از ۱۴۵ هزار نفر از مردم افغانستان از دولت آسترالیا تقاضای پناهندگی کرده اند.

دولت آسترالیا اعلام کرده است که برای صدور ویزا، کارکنان محلی در افغانستان و خانواده هایشان در اولویت خواهند بود.

زنان و دختران، همچنین اقلیت‌های قومی و اعضای گروه‌های LGBTIQ+ نیز که در معرض اذیت و آزار هستند در اولویت خواهند بود.

در سال ۲۰۲۰ دولت استرالیا حداکثر تعداد ویزاهایی که در قالب برنامه پناهندگی و بشردوستانه استرالیا موجود است را از ۱۸ هزار و ۷۵۰ مورد به ۱۳ هزار و ۷۵۰ مورد کاهش داد.

در بودجه جدید شمار ویزاهای شاخه مهارتی یا به اصطلاح Skill stream به ۱۰۹ هزار و ۹۰۰ مورد افزایش خواهد یافت که ۳۰ هزار مورد بیشتر از سطوح برنامه ریزی سال ۲۰۲۱-۲۰۲۲ است.

رویداد های اخیر

ماساموتو: ارتباط مستقیم با مقامات افغانستان از طریق سفارت جاپان در کابل ادامه دارد

Published

on

سفیر جاپان در کابل می‌گوید که اگرچه روابط رسمی دیپلوماتیک میان توکیو و امارت اسلامی وجود ندارد اما از طریق سفارت جاپان در کابل، ارتباطات مستقیم با مقامات حاکم در افغانستان برقرار است.

کنیچی ماساموتو در گفتگوی ویژه با آریانانیوز تأکید کرده است که هنوز در مورد ترتیبات آینده سفارت افغانستان در توکیو تصمیم مشخصی اتخاذ نشده است.

ماساموتو گفت: «خوب، در حال حاضر روابط رسمی دیپلماتیک وجود ندارد و محدودیت‌هایی است؛ اما ما تلاش می‌کنیم راه‌های مناسب برای ارتباط و گفتگو را پیدا کنیم. سفارت افغانستان در توکیو از سوی دیپلومات‌های حکومت پیشین که توسط حکومت جمهوری مقرر شده بودند، اداره می‌شد. پس از گفتگو میان سفارت افغانستان و مقام‌های جاپانی، توافق شد که این سفارت در پایان ماه جنوری بسته شود و این کار انجام شد. در حال حاضر، هنوز درباره ترتیبات آینده تصمیم مشخصی گرفته نشده است.»

این دیپلومات جاپانی معتقد است که پیشرفت در روند دوحه می‌تواند افغانستان را از دل انزوا بیرون آورده و راه را برای تعامل گسترده‌تر جهان با امارت اسلامی هموار کند.

او همچنان افزود که به‌عنوان عضوی از جامعه بین‌المللی، این روند فضای بیشتری برای تعامل جاپان با افغانستان فراهم خواهد کرد.

وی تصریح کرد که جهان دیدگاه مشخصی در مورد پایان فوری تعلیق دسترسی دختران بالاتر از صنف ششم به تعلیم و تحصیل دارد و جاپان به‌عنوان بخشی از جامعه بین‌المللی در این نگرانی سهیم است.

او گفت: «تحصیلات دختران برای آینده افغانستان مهم است. بنابراین، این فقط سخن جامعه بین‌المللی نیست، بلکه من باور دارم که این امر برای آینده افغانستان مفید خواهد بود. اما روشن است که جامعه بین‌المللی دیدگاه مشخصی در این باره دارد. آن‌ها می‌خواهند تعلیق دسترسی دختران به تحصیل متوسطه و عالی هرچه زودتر پایان یابد.»

با این حال، او همچنان اعلام کرد که جاپان پشتیبانی خود از مردم افغانستان را ادامه خواهد داد، با تمرکز بر کمک‌های بشردوستانه و تأمین نیازهای اساسی از طریق سازمان‌ ملل متحد.

سفیر جاپان تأکید کرد که توکیو در زمان‌های دشوار همیشه در کنار مردم افغانستان بوده و این همراهی همچنان ادامه خواهد یافت.

گفتنی است که سفارت افغانستان در جاپان در پایان ماه جنوری امسال بسته شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

څار: د ایران او امریکا ترمنځ خبرې اترې

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

حقانی: امنیت افغانستان، امنیت منطقه و جهان است

Published

on

خلیفه سراج‌الدین حقانی، وزیر امور داخله، در اظهارات تازه گفته است، مسئولان امارت اسلامی به تکرار گفته‌اند که امنیت افغانستان، امنیت منطقه و جهان است.

سراج‌الدین حقانی در یک مراسم فراغت ششمین دوره کورس مسلکی پولیس همچنان گفت که ناامنی در منطقه، ناامنی در کل جهان است.

آقای حقانی افزود: «باید همسایگان، منطقه و جهان راهکار و پالیسی‌ای را برگزینند که به ثبات افغانستان کمک بکند.»

حقانی خطاب به افسران پولیس گفت: «بنیاد این نظام به تقوا و قربانی ایجاد شده است. به‌جای مطرح‌ کردن‌ خود، تمام فکر باید به ارزش‌های نظام داده شود.»

او به آنان توصیه کرد: «ما ظرفیت اخلاقی خود را به حدی ارتقا دهیم که اخلاق ما بر حوزه مربوط به وظایف‌مان تأثیرگذار باشد.»

وی اضافه کرد افسرانی که با روحیه عقیده اسلامی و تربیت مسلکی مجهز باشند، توانایی ارائه خدمات ارزشمند به مردم را دارند.

وزیر امور داخله نقش پولیس در تأمین امنیت، پیش‌گیری از جرایم و تحکیم نظام را مهم خواند و افزود که مسلکی شدن پولیس برای ثبات کشور اهمیت بنیادین دارد.

سراج‌الدین حقانی ویژگی پولیس اسلامی را تقوا، مسلکی‌گری و فداکاری برشمرد و تأکید کرد که تضمین امنیت تنها از طریق پولیس حرفه‌ای و منضبط ممکن است.

آقای حقانی همچنین افزود که آموزش و معیارهای اخلاقی باید در اولویت قرار گیرد، زیرا رفتار نادرست افراد می‌تواند اعتماد مردم به نظام را آسیب برساند.

او از پولیس خواست تا با رعایت تقوا، برخورد نیکو با مردم و اجرای قانون، اصول خدمت به مردم را در کارهای خود رعایت کنند تا اعتماد و همکاری مردم بیش از پیش تقویت شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!