Connect with us

جهان

افراد مسلح ۶۰ نفر را در حمله بر یک کنسرت در مسکو کشتند

منتشر شده

در

(Last Updated On: )
افراد مسلح با تیراندازی به‌سوی شرکت کنندگان یک کنسرت در غرب مسکو ۶۰ نفر را کشتند و ۱۴۵ نفر دیگر را زخمی کردند. داعش مسوولیت این حمله را بر عهده گرفت.

به گزارش رویترز، حمله جمعه مرگبار ترین حمله در روسیه پس از محاصره مکتب بسلان در سال ۲۰۰۴ بود. افراد مسلح درست قبل از اجرای گروه راک دوران شوروی موسوم به «پیکنیک» در سالون ۶۲۰۰ نفری تالار شهر کروکوس در غرب مسکو، به‌سوی مردم تیر اندازی کردند.

ویدیوی تایید شده نشان می‌دهد که مردم در سالون نشسته‌اند، سپس با عجله به سمت دروازه‌های خروجی‌ هجوم می‌آورند در حالی که تیراندازی‌ انجام می‌شود. ویدیوی دیگر مردانی را نشان می‌دهد که به سمت مردم تیراندازی می‌کنند. برخی از قربانیان بی حرکت در خون دراز کشیده بودند.

یکی از شاهدان که خواست نامش فاش نشود، به رویترز گفت: «ناگهان صدای ضربتی از پشت سر ما شنیده شد – تیراندازی. تیراندازی ناگهان – نمی دانم چه.»

یک شاهد دیگر گفت: «ازدحام شروع شد. همه به سمت لیفت دویدند. همه جیغ می‌زدند، همه می‌دویدند.»

محققان روسی تعداد کشته‌ها را بیش از ۶۰ نفر اعلام کردند. مقام‌های صحی گفتند که حدود ۱۴۵ نفر زخمی شده‌اند که وضعیت حدود ۶۰ نفر آنان وخیم است.

در محاصره مکتب بسلان در سال ۲۰۰۴، مهاجمان بیش از ۱۰۰۰ نفر از جمله صدها کودک را به گروگان گرفته بودند.

گروه داعش مسوولیت حمله بر کنسرت مسکو را بر عهده گرفت.

جهان

ترمپ می‌گوید هنوز روابط خوبی با رهبر کوریای شمالی دارد

Published

on

(Last Updated On: )

دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا روز پنجشنبه گفت که هنوز روابط خوبی با کیم جونگ اون، رهبر کوریای شمالی که در دوره اول ریاست جمهوری خود چندین نشست با وی برگزار کرده بود، دارد و بار دیگر از کوریای شمالی به عنوان یک «قدرت هسته‌ای» یاد کرد.

ترمپ در دیدار با سرمنشی ناتو، مارک روته، در پاسخ به سوال خبرنگاران که آیا برنامه‌هایی برای برقراری مجدد روابط با کیم دارد، گفت: «من رابطه خوبی با کیم جونگ اون دارم و خواهیم دید که چه اتفاقی می افتد، اما مطمئنا او یک قدرت هسته‌ای است.»

در ۲۰ جنوری ، زمانی که دوره دوم ریاست جمهوری ترمپ آغاز شد، ترمپ گفت که کوریای شمالی یک «قدرت هسته‌ای» است و این پرسش را که آیا او به جای تلاش های خلع سلاح هسته‌ای، مذاکرات برای کاهش تسلیحات را دنبال خواهد کرد، ایجاد نمود.

ترمپ پس از اشاره به زرادخانه های هسته‌ای روسیه و چین گفت: «اگر بتوانیم تعداد (سلاح‌های هسته‌ای) را کاهش دهیم، دستاورد بزرگی خواهد بود.»

وی افزود: «کیم جونگ اون سلاح‌های هسته‌ای زیادی دارد، اتفاقاً خیلی، و دیگران نیز دارند. هند، پاکستان و دیگران آن را دارند و ما آنها را شامل می‌کنیم.»

یکی از مقامات کاخ سفید در پاسخ به این سوال که آیا اظهارات ترمپ نشان دهنده تغییر در سیاست در قبال تسلیحات هسته‌ای کوریای شمالی است، گفت: «رئیس‌جمهور ترمپ خلع سلاح هسته‌ای کامل کوریای شمالی را دنبال خواهد کرد، همانطور که در دوره اول ریاست جمهوری خود انجام داد.»

Continue Reading

جهان

پزشکیان خطاب به ترمپ: مذاکره نمی‌کنم، هر کاری می‌خواهی بکنی، بکن

ترمپ در مصاحبه خود تاکید کرده بود، نامه را به خامنه‌ای ارسال کرده است. در جریان رد و بدل پیام در دور دوم ریاست جمهوری دونالد ترمپ، او هیچ اشاره‌ای به رییس جمهور ایران ندارد.

Published

on

(Last Updated On: )

مسعود پزشکیان، رییس‌‌جمهور ایران، با متهم کردن دونالد ترمپ، رییس‌جمهور امریکا، به تهدید ایران، گفت تمایلی به مذاکره با ترمپ ندارد و ترمپ هرکاری که می‌خواهد می‌تواند بکند. این در حالی‌ است که مخاطب نامه و دعوت ترمپ به مذاکره، علی خامنه‌ای است.

پزشکیان پیش از این در جریان نشست مجمع کارآفرینان، با اشاره به دیدار پر تنش ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین و ترمپ در اتاق بیضی قصر سفید، گفت: «کاری که ترمپ با زلنسکی کرد، واقعا آدم شرمش می‌آید….قابل قبول نیست که بگویند ما به شما دستور می‌دهیم اگر اینجوری نکنید ما اله می‌کنیم.»

او در ادامه خطاب به ترمپ گفت: «حالا که تهدید می‌کنی، من اصلا نمی‌آیم با تو مذاکره کنم، هر غلطی می‌خواهی بکنی، بکن.»

اشاره پزشکیان به موضوع نامه اخیر ترمپ به تهران است. رییس‌جمهورامریکا در مصاحبه با شبکه فاکس بیزنس اعلام کرد در نامه‌ای به خامنه‌ای، به او اعلام کرده است تمایل دارد چالش برنامه هسته‌ای ایران را به‌جای اقدام نظامی علیه آن، از طریق مذاکره حل کند. به گفته ترمپ، این نامه ۱۵حوت برای ایران ارسال شده است.

ترمپ در مصاحبه خود تاکید کرده بود، نامه را به خامنه‌ای ارسال کرده است. در جریان رد و بدل پیام در دور دوم ریاست جمهوری دونالد ترمپ، او هیچ اشاره‌ای به رییس جمهور ایران ندارد.

پزشکیان پیشتر هم در مراسم حکومتی، سخنان مشابهی خطاب به ترمپ بیان کرده بود. او گفت: «ترمپ می‌گوید بیایید گفتگو کنیم و همان‌ لحظه، تمام توطئه‌های ممکن را علیه ایران امضا می‌کند. می‌گوید می‌خواهیم مذاکره کنیم؛ تو اگر اهل مذاکره بودی، چرا [باید] این غلط‌ها را می‌کردی؟»

پزشکیان این سخنان را در حالی بیان کرد، که ۲۵ جدی، همزمان با آغاز به کار رسمی ترمپ، در قالب یک مصاحبه‌ به ترمپ اعلام کرده بود، آماده مذاکره با اوست.

Continue Reading

جهان

رئیس ‌جمهور پیشین فیلیپین به حکم محکمه بین‌المللی بازداشت شد

Published

on

(Last Updated On: )

رودریگو دوترته، رئیس جمهور پیشین فیلیپین، به اتهام جنایت علیه بشریت به حکم محکمه جزایی بین‌المللی بازداشت شده است.

دفتر ریاست ‌جمهوری فیلیپین در بیانیه‌ای گفته است که دوترته روز سه‌شنبه، ۱۱ مارچ، براساس حکم محکمه جزایی بین‌المللی هنگام بازگشت از هانگ کانگ در میدان هوایی مانیل بازداشت شده است.

رئیس جمهور پیشین فیلیپین متهم به ارتکاب قتل‌های گسترده در جریان سرکوب خونین مواد مخدر است.

براساس گزارش رویترز، این قتل‌ها در طول چندین سال انجام شده و شمار کشته‌شده‌گان به هزاران تن می‌رسد.

خانواده‌های قربانیان بازداشت رودریگو دوترته را «روز بزرگ» برای عدالت عنوان کرده‌اند.

هنوز مشخص نشده است که دوترته ۷۹ ساله به کجا منتقل شده و چه زمانی به محکمه جزایی بین‌المللی سپرده می‌شود.

محکمه جزایی بین‌المللی تاکنون درباره بازداشت رئیس جمهور پیشین فیلیپین اظهار نظری نکرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!