Connect with us

ورزش

افغانستان با پیروزی پرگل برابر نیوزیلند به حضور خود در رقابت‌های کانتیننتال ۲۰۲۶ پایان داد

رقابت‌های کانتیننتال ۲۰۲۶ از اول تا ششم آگست به میزبانی شهر بانکوک برگزار شد و پنج تیم در آن حضور داشتند.

منتشر شده

در

تیم ملی فوتسال افغانستان رقابت‌های قهرمانی فوتسال کانتیننتال ۲۰۲۶ را با پیروزی قاطع ۶ بر ۱ برابر نیوزیلند به پایان رساند و نخستین برد خود در این مسابقات را به ثبت رساند.

در این دیدار که روز پنج‌شنبه در شهر بانکوک تایلند برگزار شد، امید قنبری با به ثمر رساندن دو گل، نقش برجسته‌ای در پیروزی افغانستان داشت. جواد حیدری، مهران غلامی و دیگر بازیکنان تیم ملی نیز در این برد پرگل سهم گرفتند.

ملی‌پوشان افغانستان پیش از این برابر تیم‌های تایلند و ویتنام شکست خورده و در دیداری دیگر مقابل روسیه به تساوی رسیده بودند. افغانستان در پایان این رقابت‌ها با یک پیروزی، یک تساوی و دو شکست به کار خود خاتمه داد.

رقابت‌های کانتیننتال ۲۰۲۶ از اول تا ششم آگست به میزبانی شهر بانکوک برگزار شد و پنج تیم در آن حضور داشتند.

هرچند افغانستان نتوانست به مراحل بعدی این مسابقات راه یابد، اما این رقابت‌ها فرصت ارزشمندی برای کسب تجربه، افزایش آمادگی و تقویت توانایی‌های تیم ملی در برابر حریفان قدرتمند بین‌المللی فراهم کرد.

ورزش

بازی‌های آسیایی در جاپان آغاز شد؛ افغانستان با ۳۴ ورزشکار حضور دارد

ورزشکاران افغان در رشته‌هایی مانند ووشو، مشت‌زنی، کریکت و چند رشته دیگر با حریفان‌شان از کشورهای مختلف آسیا رقابت خواهند کرد.

Published

on

بیستمین دور بازی‌های آسیایی روز شنبه به‌گونه رسمی در شهر ناگویا، جاپان، آغاز شد. در این رقابت‌ها بیش از ۱۱ هزار ورزشکار از ۴۵ کشور و منطقه آسیا شرکت کرده‌اند.

ناروهیتو، امپراتور جاپان، در مراسم رنگارنگ افتتاحیه در استدیوم اتلتیک پارک میزوهوی، رسماً آغاز بازی‌ها را اعلام کرد. ملکه ماساکو، کریستی کاونتری، رئیس کمیته بین‌المللی المپیک، و شیخ جوعان بن حمد آل ثانی، رئیس شورای المپیک آسیا، نیز در این مراسم حضور داشتند.

مراسم افتتاحیه با شعار «ضربان هماهنگ قلب» برگزار شد و شامل نمایش‌های فرهنگی جاپان و آتش‌بازی بود. پس از آن، ورزشکاران کشورهای شرکت‌کننده در مراسم رژه رفتند.

بازی‌های آسیایی آیچی-ناگویا از ۱۹ سپتمبر تا چهارم اکتوبر ادامه دارد و ورزشکاران در ۴۳ رشته ورزشی برای کسب ۴۶۹ مدال طلا رقابت می‌کنند. به دلیل فشردگی برنامه، برخی رقابت‌ها از جمله فوتبال و بسکتبال پیش از مراسم افتتاحیه آغاز شده است.

حضور ۳۴ ورزشکار افغان

افغانستان با ۳۴ ورزشکار در ۹ رشته ورزشی در این بازی‌ها شرکت کرده است.

ورزشکاران افغان در رشته‌هایی مانند ووشو، مشت‌زنی، کریکت و چند رشته دیگر با حریفان‌شان از کشورهای مختلف آسیا رقابت خواهند کرد.

چهار ورزشکار افغان در رشته ووشو، محمد جعفر سلطانی، شهزاده صافی، محمد خالد هوتک و حامد اشرفی، قرار است امروز یکشنبه رقابت‌های خود را آغاز کنند.

Image

افغانستان همچنین در بخش کریکت حضور دارد. بورد کریکت افغانستان برای رقابت‌های مردان یک تیم ۱۵ نفری را انتخاب کرده است. درویش رسولی کپیتان این تیم است و بازیکنان باتجربه‌ای مانند نجیب‌الله زدران و کریم جنت نیز در ترکیب تیم حضور دارند.

رقابت‌های کریکت از ۲۴ سپتمبر تا سوم اکتوبر برگزار می‌شود و فرصت دیگری برای بازیکنان افغانستان فراهم می‌کند تا در یک رقابت بزرگ بین‌المللی حضور پیدا کنند.

برای جاپان، این بازی‌ها نخستین میزبانی یک رویداد بزرگ چندرشته‌ای با حضور تماشاگران پس از المپیک توکیو در سال ۲۰۲۱ است. رقابت‌های المپیک توکیو به دلیل محدودیت‌های ناشی از همه‌گیری کووید-۱۹ عمدتاً بدون حضور تماشاگران برگزار شده بود.

با این حال، برگزاری بازی‌های ناگویا در جریان آماده‌سازی با چالش‌های لوجستیکی نیز روبه‌رو بوده است. برگزارکنندگان به‌جای ساخت دهکده سنتی ورزشکاران، شرکت‌کنندگان را در هوتل‌ها، مکان‌های اقامتی موقت و یک کشتی تفریحی اسکان داده‌اند. برخی هیأت‌ها نیز از مشکلات مربوط به محل اقامت، ترانسپورت و ثبت‌نام گزارش داده‌اند.

با وجود این مشکلات، مراسم افتتاحیه با برنامه‌های رنگارنگ آغاز شد و برگزارکنندگان بر نقش ورزش در نزدیک‌کردن مردم تأکید کردند.

شیخ جوعان بن حمد آل ثانی، رئیس شورای المپیک آسیا، گفت که ورزشکاران کشورهای مختلف آسیا نشان می‌دهند که ورزش می‌تواند به کاهش اختلاف‌ها در جهان کمک کند.

او گفت: «در حالی که جهان اغلب به دلیل درگیری‌ها با اختلاف روبه‌رو است، ورزشکاران بازی‌های آسیایی یادآوری می‌کنند که ورزش همچنان نیروی قدرتمندی برای صلح، درک متقابل و دوستی میان ملت‌ها است.»

رقابت‌ها در جاپان تا چهارم اکتوبر ادامه خواهد داشت و بیستمین دور بازی‌های آسیایی پس از ۱۶ روز رقابت ورزشی به پایان می‌رسد.

Continue Reading

ورزش

لیگ قهرمانان افغانستان؛ ابومسلم فراه و آریانا خوست به تساوی بدون گول رسیدند

Published

on

ابومسلم فراه و آریانا خوست در سیزدهمین دیدار فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن، امروز (شنبه) به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی بدون گول پایان یافت

دو تیم در هر دو نیمه تلاش‌های زیادی برای باز کردن دروازه یکدیگر داشتند، اما هیچ‌یک نتوانستند از فرصت‌های خود استفاده کنند و بازی با نتیجه ۰–۰ خاتمه یافت.

مصطفی عمرخیل، بازیکن تیم فوتبال ابومسلم فراه به عنوان بهترین بازیکن این بازی انتخاب شد.

ابومسلم فراه در دیدار بعدی برابر سرخ‌پوشان خوافی قرار می‌گیرد و آریانا خوست نیز به مصاف استقلال کابل خواهد رفت.

مسابقات فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading

ورزش

لیگ قهرمانان افغانستان؛ عینو مینه و عمر ځواک ۱–۱ مساوی کردند

Published

on

عینو مینه کندهار و عمر ځواک هرات در دوازدهمین دیدار فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن، امروز (شنبه) در استدیوم فدراسیون فوتبال افغانستان به مصاف هم رفتند که بازی با تساوی ۱–۱ به پایان رسید.

عینو مینه شروع خوبی داشت و محمد یعقوب در دقیقه ششم گول نخست بازی را به ثمر رساند و تیمش را پیش انداخت.

عمر ځواک هرات اما هشت دقیقه بعد پاسخ داد و نعمت‌الله کریمی در دقیقه ۱۴ گول تساوی را وارد دروازه عینو مینه کرد.

دو تیم در ادامه برای رسیدن به گول برتری تلاش کردند، اما فرصت‌های ایجادشده در نیمه دوم به گول تبدیل نشد و بازی با نتیجه ۱–۱ خاتمه یافت.

اهل الله درمان از تیم عینو مینه کندهار به عنوان بهترین بازیکن این مسابقه انتخاب شد.

عینو مینه کندهار در دیدار بعدی برابر سرسبز یاشلر فاریاب قرار می‌گیرد و عمر ځواک هرات نیز به مصاف آرمان اف‌سی خواهد رفت.

مسابقات فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!