Connect with us

رویداد های اخیر

افغان بیسیم خدمات انترنتی ۴جی را در ولسوالی شیرزاد ننگرهار فعال کرد

منتشر شده

در

مسوولان شرکت مخابراتی افغان بیسیم می‌گویند که برای اولین بار در ولسوالی شیرزاد ولایت ننگرهار خدمات انترنتی ۴جی را فعال کرده‌اند.

عطاءالله ساحل، رئیس شرکت مخابراتی افغان بیسیم در زون شرق گفته است که این شرکت تصمیم دارد تا درآینده خدمات مخابراتی و انترنتی را در ننگرهار گسترش دهد.

در همین حال، مسوولان محلی نیز از این اقدام افغان بیسیم استقبال کرده و گفته‌اند که در طول ۲۰ سال گذشته باشندگان این ولسوالی از خدمات مخابراتی محروم بودند.

شکرالله صداقت، معاون قوماندانی امنیه ننگرهار گفته است: «این منطقه جنگی است. اینجا مردم از انترنت بی‌بهره بودند. امید است با فعال این پایه مشکلات مردم حل شود.»

از سویی هم، باشندگان محل ضمن تشکری از مسوولان افغان بیسیم، از آنان خواسته‌اند تا خدمات‌ این شرکت را در این ولسوالی بیشتر گسترش دهند.

رحمان‌الدین، باشنده ننگرهار گفت: «از کارمندان افغان بیسیم بسیار تشکری می‌کنیم.»

اسماعیل، یکی دیگر از باشندگان ننگرهار گفت: «بسیار خوشحال هستیم، ما بیشتر می‌خواهیم که این‌گونه همکاری‌ها ادامه داشته باشد.»

این در حالی است که پس از حاکمیت امارت اسلامی، شبکه مخابراتی افغان بیسیم نه تنها در ننگرهار بلکه در بسیاری از مناطق دوردست ولایات شرقی مانند کنر، لغمان و نورستان که در گذشته به دلیل جنگ و ناامنی خدمات مخابراتی وجود نداشت را تحت پوشش قرار داده است.

رویداد های اخیر

انفجار در یک مکتب در کابل؛ دست‌کم ۵۲ تن زخمی شدند

Published

on

منابع می‌گویند که در پی انفجار در یک مکتب در کابل دست‌کم ۵۲ تن زخمی شده‌اند.

این انفجار که ناشی از یک بمب دستی بوده، حوالی ساعت ۴:۵۵ عصر روز دوشنبه در مکتب خصوصی «شمع هدایت» در شهرک مهدیه، مربوط به حوزه هجدهم امنیتی کابل، رخ داده است.

به گفته منابع، این بمب دستی در دست یکی از شاگردان بوده که منفجر شده است.

 
Continue Reading

رویداد های اخیر

جمعه‌خان فاتح با نیروهایش در نسی تسلیم شد

منابع می‌افزایند که قرار است افراد وابسته به جمعه‌خان فاتح خلع سلاح شوند و نیروهای امارت اسلامی کنترول کامل منطقه را در دست بگیرند.

Published

on

منابع امنیتی به آریانانیوز می‌گویند که جمعه‌خان فاتح، پس از چند روز فشار و محاصره نیروهای امارت اسلامی در ولسوالی نسی بدخشان، همراه با افرادش تسلیم شده است.

به گفته منابع، با تنگ‌تر شدن حلقه محاصره، فاتح و نیروهای تحت امرش سلاح‌های خود را در مرکز ولسوالی نسی بر زمین گذاشته‌اند.

قاری فصیح‌الدین فطرت، لوی درستیز امارت اسلامی، نیز برای مدیریت وضعیت و اقدام در برابر گروه فاتح به نسی رفته بود.

منابع می‌افزایند که قرار است افراد وابسته به جمعه‌خان فاتح خلع سلاح شوند و نیروهای امارت اسلامی کنترول کامل منطقه را در دست بگیرند.

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

ستره محکمه: در پنج سال به حقوق شرعی و قانونی بیش از ۱۱۸ هزار زن رسیدگی شده است

معاون سخنگوی ستره محکمه همچنین گفته است که در بخش نفقه و سایر حقوق مرتبط زنان، ۸ هزار و ۹۰۴ مورد مورد رسیدگی قضایی قرار گرفته است.

Published

on

منصور احمد حمزه، معاون سخنگوی ستره محکمه، می‌گوید در پنج سال گذشته به حقوق شرعی و قانونی ۱۱۸ هزار و ۸۶۹ زن در محاکم افغانستان رسیدگی شده است.

به گفته حمزه، در این مدت به ۱۲ هزار و ۹۷۶ پرونده مربوط به میراث و ملکیت زنان رسیدگی قضایی شده و ۹ هزار و ۲۱ مورد نیز در بخش جمع‌آوری و ثبت معلومات مربوط به میراث زنان تحت کار و بررسی قرار گرفته است.

او افزوده است که در بخش ثبت، تثبیت ملکیت و تأیید اسناد زنان نیز به ۱۸ هزار و ۷۵۰ مورد رسیدگی شده و ۲۲ هزار و ۷۰۳ مورد دیگر مربوط به پروسس اسناد و اقدامات قضایی در زمینه میراث و ملکیت ثبت شده است.

معاون سخنگوی ستره محکمه همچنین گفته است که در بخش نفقه و سایر حقوق مرتبط زنان، ۸ هزار و ۹۰۴ مورد مورد رسیدگی قضایی قرار گرفته است.

حمزه تأکید کرده است که میراث، ملکیت، مهر، نفقه و سایر حقوقی که شریعت اسلامی برای زنان تعیین کرده، حقوق ثابت آنان است و محاکم مکلف‌اند پرونده‌های زنان را با دقت و بی‌طرفی و مطابق شریعت اسلامی و قوانین نافذه بررسی کنند.

او گفته است روند رسیدگی قضایی به حقوق زنان برای تأمین عدالت و جلوگیری از ضایع‌شدن حقوق آنان ادامه خواهد یافت.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!