Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی برای سفارت افغانستان در اسلام آباد نماینده تعیین کرد

منتشر شده

در

خبرگزاری رویترز گزارش کرده است که امارت اسلامی افغانستان نماینده‌ای را برای اداره کردن سفارت افغانستان در پاکستان تعیین کرده است.

این درحالی است که تاکنون پاکستان امارت اسلامی را به رسمیت نشاخته است.

گزارش افزوده که محمد شکیب، به عنوان شارژ دادفیر افغانستان در پاکستان گماشته است و سرپرستی این سفارت را به عهده خواهد گرفت.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان گفته که این اقدام به سفارت افغانستان اجازه می‌دهد تا وظایف کنسولی را انجام دهد.

گزارش می‌گوید که مسوولانی را نیز برای اداره کنسولگری‌های این کشور در شهرهای کویته و پیشاور فرستاده اند.

این درحالی است که آخرین سفیر افغانستان در اسلام آباد، چند ماه پیش توسط دولت غنی پس از ادعای ربوده شدن دختر اش در اسلام آباد به کابل فراخوانده شد.

امارت اسلامی تاکنون در این باره به رسانه‌ها چیزی نگفته است.

گزارش افزوده که ترتیبات مشابه برای نمایندگی‌های افغانستان در قطر و امارات متحده عرب نیز انجام شده است.

رویداد های اخیر

عبدالحق همکار، رئیس جدید اجرائیوی د افغانستان برشنا شرکت شد

Published

on

براساس حکم رهبر امارت اسلامی افغانستان، ملا عبدالحق همکار به حیث رئیس جدید اجرائیوی د افغانستان برشنا شرکت منصوب شد.

عبدالحق همکار در مراسم معرفی تغییر مسئولیت‌ها را یک اصل مهم اداری دانست و گفت هر مسئول در نظام بر اساس اطاعت از رهبری، وظیفه محوله را انجام می‌دهد و بر همین اساس خدمات به مردم ارائه می‌کند.

به گفته آقای همکار، از آنجا که امروزه در افغانستان همه امور از زندگی روزمره تا توسعه اقتصادی با برق مرتبط است، نیاز به ارائه خدمات بیشتر در این بخش وجود دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امیرخان متقی با سرپرست یوناما در کابل دیدار کرد

Published

on

امیرخان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی با جورجت گانیون، سرپرست یوناما در افغانستان، امروز (سه‌شنبه) در کابل دیدار کرده است.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، در این دیدار درباره سفر رزماری دی‌کارلو، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور سیاسی و صلح به کابل، پیشرفت‌ها و نشست‌های آتی گروه‌های کاری مبارزه با مواد مخدر و حمایت از بخش خصوصی در چارچوب روند دوحه و دیگر موضوعات مرتبط گفتگو شده است.

خبرنامه افزوده است که آقای متقی گفته است که امارت اسلامی در گروه‌های کاری روند دوحه پیشرفت‌های قانع‌کننده‌ای داشته است، اما طرف‌های مقابل هنوز نتوانسته‌اند در زمینه معیشت جایگزین و مشکلات بانکی به دستاوردهای قابل توجهی برسند.

به گفته متقی، ضرور است که طرف‌های مربوطه نیز در این مورد گام‌های مؤثری بردارند تا در دیگر بخش‌ها نیز پیشرفت حاصل شود.

گانیون به سفر خانم رزماری دی‌کارلو در پایان این ماه اشاره کرد و خواستار همکاری در این زمینه شد.

او همچنین نتایج جلسات پیشین دو گروه‌های کاری روند دوحه را مثبت ارزیابی کرد و یادآور شد که در این زمینه توجه بیشتری خواهد شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پاکستان با صادرات مجدد محموله‌های گیرمانده‌ ترانزیتی افغانستان موافقت کرد

Published

on

پاکستان با صادرات مجدد تمامی محموله‌های ترانزیتی افغانستانِ متوقف‌شده در بنادر کراچی و گوادر موافقت کرده است؛ اقدامی که به تاجرانی که از بسته‌ماندن طولانی‌مدت گذرگاه‌ها متضرر شده‌اند، کمک خواهد کرد.

به گزارش رسانه‌های پاکستانی، تاجران اجاز خواهند داشت محموله‌های ترانزیتی افغانستان را از طریق هر بندر دریایی پاکستان که خود انتخاب کنند، دوباره صادر کنند.

به گفته منابع آگاه، وزیر تجارت پاکستان این تصمیم را به‌طور رسمی به هیأت فدرال درآمد (اف‌بی‌آر) ابلاغ کرده است.

هدف از این اقدام، کاهش تراکم در بنادر و رسیدگی به اختلال‌هایی است که در پی تعلیق مسیرهای تجاری به وجود آمده است.

پاکستان پیشتر به دلیل نگرانی‌های امنیتی، گذرگاه‌های تورخم و چمن را برای فعالیت‌های تجاری بسته بود و از ۱۲ اکتوبر سال ۲۰۲۵، تجارت ترانزیتی میان دو کشور متوقف شده بود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!