Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی در پی ایجاد اردوی قوی و تعلیم یافته است

منتشر شده

در

مقام‌های امارت اسلامی افغانستان  امروز (سه شنبه، ۲۵ عقرب) میگویند که در پی ایجاد یک اردوی قوی، منظم و تعلیم یافته استند.

قاری فصیح الدین، لوی درستیز قوای مسلح امارت اسلامی هنگام دیدار از یک پایگاه نظامی در کابل بر شکل دهی یک اردوی منظم، قوی وتعلیم یافته در کشور تاکید می ورزد.

قاری فطرت در این باره گفت:” مجاهدین امارت اسلامی مردم‌های ساده نیستید که جهان به شما به نظر تحقیر بیبیند بلکه کسانی استید که بزرگترین قدرت دنیا را با تمام همان امکانات دست داشته و تجهیزات دست داشته اش شما به زانو در آوردید. و انشاالله العزیز امارت اسلامی افغانستان بعد از این هم به این متحد خواهد بود که اردو را در افغانستان بسازد که این اردو دارای ویژه گی‌های خاص باشد و اردوی متحد یک پارچه قوی و تعلیم یافته در بخش های عقیدتی و نظامی باشد.”

این مقام ارشد نظامی امارت اسلامی از نیروهای زیر فرمان اش می خواهد که برای مبارزه با دشمن و دفاع از خاک افغانستان آماده باشند.

او در این باره گفت:”همان طوری که امروز ما می بنیم که دنیا اردوهای منظم دارند وسایل و اسباب پیش رفته دارند اسلحه و تجهیزات زیاد دارند امکانات زیاد به دست دارند پس همان طور بر ما مسلمان‌ها هم لازم است که در راستای ساختن یک اردوی منظم در راستای داشتن یک قوت بسیار منظم و قوی که با امکانات و وسایل پیشرفته و مجهز باشد که دارای امکانات و وسایل داشته باشد که در برابر هر قدرت بتواند که از وطن و سر زمین خود دفاع کند بر ما هم لازم است که چنین یک قدرت و اردوی منظم داشته باشیم .”

در حال حاضر شمار دقیق نیروهای امارت اسلامی معلوم نیست، اما قبل از این امیر خان متقی، سرپرست وزارت خارجه امارت اسلامی گفته بود که افغانستان به یک اردوی بزرگ نیاز ندارد.

رویداد های اخیر

ازبکستان و جاپان درباره پروژه‌های مشترک برای توسعه اجتماعی-اقتصادی افغانستان گفتگو کردند

Published

on

عصمت‌الله ایرگاشف، نماینده ویژه رئیس جمهور ازبکستان در امور افغانستان، با تتسویا یامادا، رئیس عمومی بخش آسیای جنوبی در اداره همکاری‌های بین‌المللی جاپان، دیدار و دو طرف درباره همکاری‌ در پروژه‌های توسعه‌ای مرتبط با افغانستان گفتگو کرده اند.

به گفته وزارت امور خارجه ازبکستان، هر دو طرف بر اجرای ابتکارات مشترک با هدف حمایت از توسعه اجتماعی-اقتصادی افغانستان تمرکز کردند.

در این دیدار، طرف جاپانی از «رویکرد عمل‌گرایانه» ازبکستان نسبت به افغانستان و همچنین زیرساخت‌های توسعه‌یافته در شهر مرزی ترمذ تمجید کرد.

جاپان همچنین علاقه خود را برای استفاده از امکانات ترمذ برای پروژه‌های بشردوستانه و توسعه‌ای آینده در افغانستان، به ویژه در زمینه‌های آموزش، مراقبت‌های صحی، زراعت، توسعه بخش خصوصی و تلاش‌های مبارزه با مواد مخدر ابراز کرد.

هر دو طرف تأکید کردند که چنین همکاری‌هایی با هدف بهبود شرایط زندگی و رفاه عمومی مردم افغانستان انجام می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پاکستان: مردم دو سوی خط دیورند خواهان صلح و ثبات‌اند

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان می‌گوید مردم ساکن در دو سوی خط دیورند خواهان صلح، ثبات و روابط آرام میان افغانستان و پاکستان هستند.

طاهر اندرابی در نشست خبری هفتگی خود گفته است که میان مردم دو کشور مشکل عمده‌ای وجود ندارد، اما به ادعای او، فعالیت گروه‌های هراس‌افکن از خاک افغانستان همچنان بر تلاش‌های صلح در منطقه تأثیر گذاشته است.

او افزوده است که اسلام‌آباد این موضوع را مانعی در برابر بهبود امنیت و روابط دوجانبه می‌داند. این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان همواره این ادعاها را رد کرده و تأکید می‌کند که اجازه استفاده از خاک افغانستان علیه کشورهای همسایه داده نخواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان همچنین گفته است که کشورش در مسائل منطقه‌ای مربوط به افغانستان، ایران، هند و سومالیا همچنان بر دیپلوماسی و گفتگو تمرکز دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدار سهیل شاهین با سفیر گامبیا در قطر؛ بررسی روابط دوجانبه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

Published

on

سهیل شاهین، سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان در دوحه، با عمر جاح، سفیر و نماینده فوق‌العاده جمهوری گامبیا در قطر دیدار و گفتگو کرده است.

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

در این دیدار، دو طرف درباره روابط دوجانبه میان افغانستان و گامبیا، وضعیت امنیتی در افغانستان، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و همکاری‌های اقتصادی و سایر موضوعات مورد علاقه مشترک بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!