Connect with us

رویداد های اخیر

امریکا پیشرفت‌های اخیر درگفتگوهای صلح را مدیون تلاش‌های قطر، پاکستان و خلیلزاد می‌داند

منتشر شده

در

راس ویلسن، کاردار سفارت ایالات متحده امریکا در کابل دلیل پیشرفت‌های اخیر در گفتگوهای صلح را نقش مقام‌های قطر، پاکستان و خلیلزاد نماینده ویژه امریکا برای صلح افغانستان می‌داند. وی همچنان تاکید می‌کند که بر بنیاد توافقنامه صلح امریکا با طالبان رهایی  هفت هزار زندانی دیگر طالب مشروط به پیشرفت‌ها در توافقنامه امریکا با طالبان خواهد بود.

وی در مورد شریک سازی قدرت با طالبان نیز می‌گوید که احزاب و گروه‌ها روی چگونگی شریک سازی قدرت با طالبان تصمیم خواهد گرفت نه ایالت متحده امریکا.

راس ویلسن، کاردار سفارت امریکا در کابل می گوید:” برداشت واضح من این است که مقام های در قطر نقش فوق العاده در نتیجه دادن این گفتگو ها بازی کرده است البته در کنار دیگر کشور ها به شمول پاکستان و دیگر کشور های متحد و همسایه که نقش قوی داشتند.”

کاردار سفارت امریکا همچنان می‌گوید که حکومت آینده مربوط به خود افغان‌ها می‌شود، اما ایالات متحده امریکا خواهان به میان آمدن حکومتی است که در ان دست آوردهای گذشته حفظ شده و به دموکراسی و خواست مردم احترام گذاشته شود. به گفته آقای ویلسن هرچند که طالبان بنیاد توافق صلح امریکا با این گروه خواهان رهایی ۷هزار زندانی دیگر شان هستند، اما وی رهایی آنان را مشروط به شرط‌های از سوی امریکا می داند.

آقای ویلسن گفت:” قسمی‌که من پیشتر ذکر کردم، در رهایی ۷هزار دیگر زندانی طالب بر بنیاد توافقنامه صلح امریکا و طالبان مسوولیت را ما به دوش خواهیم گرفت و بر بنیاد پیشرفت در بخش مبارزه با هراس‌افگنی، مسله القاعده، خشونت‌ها، پیشرفت‌‎ها در مذاکرات جاری صلح این تصمیم گرفته خواهد شد.”

بر بنیاد توافقنامه صلح امریکا و طالبان برای آغاز گفتگوهای میان افغانان ۵هزار زندانان طالب رها گردید، حالا طالبان خواهان رهایی ۷ هزار زندانیان دیگر این گروه بر بنیاد این توافقنامه هستند.

رویداد های اخیر

Drug cultivation in Afghanistan has ‘almost dropped to zero’: deputy interior minister

Published

on

Abdul Rahman Munir, the Deputy Minister for Counter-Narcotics at the Ministry of Interior, said on Saturday at the meeting of the Central Asian Regional Information and Coordination Centre for Combating Drugs (CARICC) in Uzbekistan that the cultivation, trafficking, and sale of narcotics in Afghanistan have “almost dropped to zero.”

Abdul Mateen Qani, spokesperson for the Ministry of Interior, said in a statement that Munir described the Islamic Emirate’s ongoing counter-narcotics campaign in Afghanistan as “a milestone of achievements.”

At the meeting, Munir emphasized cooperation among member countries and called on them to assist Afghan farmers in creating alternative livelihood opportunities so that the phenomenon of narcotics can be completely eradicated from Afghanistan.

Continue Reading

رویداد های اخیر

استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع کرد

Published

on

حکومت استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی افغانستان تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع نموده و دلیل آن را بدتر شدن وضعیت حقوق بشر به ویژه برای زنان و دختران اعلام کرده است.

پنی وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا، گفت که این مقام‌ها در «سرکوب زنان و دختران و تضعیف حکومتداری خوب یا حاکمیت قانون» دست داشته‌اند.

وانگ مقام‌های تحریم شده را به محدود کردن دسترسی زنان و دختران به آموزش، کار، آزادی رفت و آمد و مشارکت در زندگی عمومی متهم کرد.

این مقام‌ها شامل محمد خالد حنفی، وزیر امر بالمعروف و نهی عن المنکر؛ ندا محمد ندیم، وزیر تحصیلات عالی؛ عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه؛ و عبدالحکیم حقانی، رئیس ستره محکمه هستند.

سیف الاسلام خیبر، سخنگوی وزارت امر بالمعروف و نهی عن المنکر، از این تحریم‌ها انتقاد کرد.

او ادعا کرد کشورهایی که چنین اقداماتی را اعمال می‌کنند «خودشان ناقض حقوق زنان هستند» و اقدام استرالیا را توهین به ارزش‌های دینی و فرهنگی افغان‌ها خواند.

خیبر افزود که امارت اسلامی نقض حقوق صدها هزار زن را در چهار سال گذشته متوقف کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تأکید هند و روسیه بر مبارزه با تروریزم و کمک بشردوستانه به افغانستان

Published

on

در جریان سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به دهلی نو، هند و روسیه بیانیه مشترکی صادر کردند که بر هماهنگی نزدیک آنها در مورد افغانستان تأکید داشت.

بر اساس بیانیه، هر دو طرف از گفتگوهای جاری بین شوراهای امنیت مربوطه خود قدردانی نموده و بر اهمیت نشست‌های فارمت مسکو برای تقویت ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

رهبران دو کشور همچنان از مبارزه علیه داعش و گروه‌های وابسته به آن استقبال کردند و نسبت به رویکردی جامع و مؤثر برای مبارزه علیه تروریزم در افغانستان ابراز اطمینان کردند. آنها همچنین بر لزوم فوری تضمین کمک‌های بشردوستانه بدون وقفه به مردم افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!