Connect with us

تجارت

امضای قراردادها برای تقویت خدمات در فرودگاه های کشور

منتشر شده

در

قراردادهای خدمات امنیتی، مدیریت عملیاتی، خدمات زمینی، سیستم سازی و فناوری میدان های هوایی کشور، به امضا رسید.

این قراردادها روز گذشته با حضورداشت محمد اشرف غنی رییس جمهوری، حمدالله محب مشاور امنیت ملی و عبدالهادی ارغندیوال سرپرست وزارت مالیه توسط منصور المنصوری رییس شرکت G42 امارات متحده‌ی عربی و محمد قاسم وفایی‌زاده رییس اداره هوانوردی ملکی امضا گردید.

در این مراسم رییس جمهور غنی با استراتیژیک خواندن این قراردادها گفت که روابط نیک تاریخی و سیاسی میان افغانستان و امارات متحده عربی را می توان مشارکت کامل همکاری های اقتصادی نام گذاشت.

رییس جمهوری افزود که افغانستان سرمایه های بزرگی در میدان های هوایی خویش دارد، اما متاسفانه این ظرفیت ها شناسایی نشده اند.

به گفته وی: “ما با امارات متحده عربی این همکاری ها را بخاطر ایجاد کردیم که شما بهترین تجربه را در زمینه های خدمات امنیتی، خدمات زمینی و سیستم سازی و تکنالوژی میدان های هوایی دارید.”

آقای غنی تصریح کرد: “من یقین دارم که مسئولین و پرسونل خدماتی میدان های هوایی، مشتریان و مردم ما تغییرات متفاوت را احساس خواهند کرد.”

رییس جمهور گفت: “”ما به میدان های هوایی منحیث زیربناهای مهم نگاه می کنیم و در میدان های هوایی خود خدمات استندرد و معیاراتی را که از نگاه مدیریت عملیاتی و خدمات زمینی مهم است، نیاز داریم و انتقال محصولات افغانستان از طریق دهلیز هوایی نیز باید بر اساس این استندردها، انجام شود.”

رییس جمهور غنی خاطرنشان کرد که فرودگاه بین المللی حامد کرزی ظرفیت های زیاد دارد که به بستری برای انتقال محموله ها و مسافران مبدل می گردد و فرودگاه های کندهار و هرات فاصله کوتاه به امارات متحده عربی دارند و میدان هوایی بین المللی مولانا جلال الدین بلخی می تواند به نقطه وصل با آسیای مرکزی مبدل گردد و با همدیگر یک شبکه را می سازند که با استفاده از این شبکه می توان خدمات بیشتر را ارایه کرد.

در همین حال منصور المنصوری رییس شرکت جی-۴۲ امارات متحده عربی صحبت گفت: “جای افتخار است که به افغانستان آمده ام و در حضور رییس جمهور غنی، قراردادهای همکاری میان شرکت G42 امارات متحده عربی و اداره هوانواردی ملکی افغانستان را به امضا رساندیم.”

وی در رابطه به تجارب شرکت G42 در زمینه های مدیریت و ارایه خدمات هوانوردی معلومات ارایه کرد و افزود که امضای این قراردادها آغاز فرصت های بیشتر همکاری نهادهای امارات متحده عربی و افغانستان می باشد.

منصوری گفت که افغانستان و امارات متحده عربی روابط دوستانه و تاریخی دارند و این مناسبات در سال های اخیر بیشتر تقویت شده است.

تجارت

افغانستان جایگزین ایران در تامین میوه و سبزیجات به روسیه می‌شود

Published

on

رسانه‌های روسی به نقل از رستم حبیب بولین، رئیس مرکز تجارت روسیه در افغانستان، گزارش داده اند که افغانستان پس از ممنوعیت موقت صادرات مواد غذایی توسط ایران، به دنبال افزایش صادرات میوه و سبزیجات به روسیه است.

گفتنی است که روز سه شنبه هفته جاری، دولت ایران اعلام کرد که صادرات مواد غذایی و زراعتی را با هدف اولویت دادن به امنیت غذایی داخلی در میانه جنگ با امریکا و اسرائیل، متوقف می‌کند.

در پاسخ، افغانستان اولین محموله ۱۰۰ تنی سیب خود را به روسیه ارسال کرده است و محموله‌های انواع دیگر محصولات زراعتی در هفته‌های آینده آماده می‌شود.

حبیب بولین خاطرنشان کرد که تقاضا از روسیه در حال افزایش است و صادرکنندگان افغان قصد دارند درخواست‌های رو به افزایش را برآورده کنند.

Continue Reading

تجارت

وزارت فواید عامه: هیچ مانعی در انتقالات از طریق خط ‌آهن وجود ندارد

Published

on

وزارت فواید عامه اعلام کرده که انتقالات از طریق چهار بندر خط آهن کشور به‌طور عادی و منظم جریان دارد و تا کنون هیچ مانعی در این روند وجود نداشته است.

این وزارت گفته است که در هفته گذشته (از ۸ تا ۱۲ حوت ۱۴۰۴ هجری شمسی)، از طریق خط آهن ۱۲۷۶۵۰ تن مواد نفتی، غیرنفتی و دیگر کالاها وارد و صادر شده است. میزان انتقالات از هر بندر به شرح زیر است:

  • بندر حیرتان: ۸۸۱۸۶ تن
  • بندر آقینه: ۱۰۷۶۹ تن
  • بندر تورغندی: ۱۴۱۲۳ تن
  • خواف–هرات: ۱۴۵۷۲ تن

بخشی از این انتقالات صادراتی است که در هفته گذشته ۲۶۵ تن کالا شامل عمدتاً میوه خشک و سنگ‌های معدنی صادر شده است.

وزیر فواید عامه به مسئولان چهار بندر و روسای ادارات ولایتی دستور داده است تا در این شرایط حساس، تسهیلات بیشتری برای انتقال مواد غذایی و ضروری به تاجران فراهم شود.

Continue Reading

تجارت

مجاهد: انتقالات تجارتی از طریق خط آهن خواف–هرات به‌گونه عادی جریان دارد

مجاهد افزوده است که انتظار می‌رود در جریان شب، یک قطار باربری دیگر حامل مواد غذایی و سوختی نیز به ایستگاه روزنک برسد.

Published

on

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی افغانستان، اعلام کرده است که، ادارات مربوط به کمیساری خط آهن خواف–هرات مصروف انجام فعالیت‌های عادی خود هستند و روند انتقال اموال تجارتی بدون وقفه ادامه دارد.

وی اطمینان داده است که انتقالات از طریق این مسیر به‌گونه عادی جریان داشته و هیچ‌گونه تأخیری به وجود نیامده است. به گفته او، هم‌اکنون یک قطار باربری حامل اموال تجارتی به ایستگاه روزنک ولایت هرات رسیده که شامل ۴۲ واگن سمنت و ۲ واگن تخته‌های ام‌دی‌اف می‌باشد

مجاهد افزوده است که انتظار می‌رود در جریان شب، یک قطار باربری دیگر حامل مواد غذایی و سوختی نیز به ایستگاه روزنک برسد.

سخنگوی امارت اسلامی همچنان با اشاره به معلومات مسئولان خط آهن ایران گفته است که حدود ۹۰۰ واگن در قلمرو آن کشور به مقصد افغانستان در حرکت بوده و به‌گونه عادی وارد کشور خواهند شد.

او در عین حال از تاجران ملی خواسته است که بدون دلیل موجه، از افزایش قیمت اموال تجارتی خودداری کنند تا ثبات بازار حفظ گردد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!