Connect with us

رویداد های اخیر

انس حقانی: شبکه حقانی هیچ وجود نداشت، پروپاگند بود

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۲, ۱۴۰۱

انس حقانی، یکی از اعضای برجسته امارت اسلامی در گفتگو با مجله اشپیگل آلمان گفته است که شبکه حقانی هیچ وجود نداشت و زمانی‌که وی در قطر بازداشت شد، یک شاگرد بی ضرر بود که روزهای رخصتی‌اش را سپری می‌کرد.

آقای حقانی گفت که بسیاری از حملاتی که در دو دهه گذشته به خانواده  او نسبت داده شده، کار آن‌ها نبوده است.

انس حقانی گفت: “هیچ یکی از این ادعاها درست نیست. من به هیچ حمله انتحاری اعتراف نکرده ام.  بسیاری از حملات در دو دهه گذشته که به خانواده من ربط داده شده است، توسط ما انجام نشده است.”

وی افزود: “نام خانواده ما اغلب توسط فارغ التحصیلان مدرسه حقانیه که در پاکستان است، بدون اطلاع ما استفاده شده است. هر کسی که قبلاً در این مدرسه دینی تحصیل کرده باشد می تواند از این نام استفاده کند.”

انس حقانی در رابطه به نگرانی‌های غرب در مورد نقض حقوق بشر به ویژه حقوق زنان گفت که امارت اسلامی پرچم‌داران حقوق بشر هستند زیرا دین اسلام نه تنها برای بشر بلکه برای حیوانات نیز حق قایل است. وی افزود مشکلاتی که در بخش کار و تحصیل زنان ایجاد شده حل آن به زمان نیاز دارد.

آقای حقانی گفت: “گویا فراموش کرده اید که ما خودمان به بهانه حقوق بشر مورد حمله امریکا قرار گرفتیم. با این حال، ما پرچم‌داران واقعی حقوق بشر هستیم. حقوق بشر بخشی از ایمان ماست. دین ما نه تنها برای انسان‌ها بلکه حتی برای حیوانات نیز حق قایل است”.

انس حقانی در این گفتگو از نقش برجسته آلمان در گفتگوهای صلح یاد کرد و گفت که آلمانی‌ها نقش مثبتی برای دست‌یابی به یک راه‌ حل صلح‌ آمیز داشتند به‌ ویژه مارکوس پوتزل نماینده آنزمان آلمان تلاش بسیار کرد.

آقای حقانی از کشور آلمان انتظار دارد تا تعامل با حکومت کنونی داشته باشد، روابط خود را با کابل تجدید کند وگام جسورانه را برای بهبود روابط بردارد.

رویداد های اخیر

عبدالحق همکار، رئیس جدید اجرائیوی د افغانستان برشنا شرکت شد

Published

on

براساس حکم رهبر امارت اسلامی افغانستان، ملا عبدالحق همکار به حیث رئیس جدید اجرائیوی د افغانستان برشنا شرکت منصوب شد.

عبدالحق همکار در مراسم معرفی تغییر مسئولیت‌ها را یک اصل مهم اداری دانست و گفت هر مسئول در نظام بر اساس اطاعت از رهبری، وظیفه محوله را انجام می‌دهد و بر همین اساس خدمات به مردم ارائه می‌کند.

به گفته آقای همکار، از آنجا که امروزه در افغانستان همه امور از زندگی روزمره تا توسعه اقتصادی با برق مرتبط است، نیاز به ارائه خدمات بیشتر در این بخش وجود دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امیرخان متقی با سرپرست یوناما در کابل دیدار کرد

Published

on

امیرخان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی با جورجت گانیون، سرپرست یوناما در افغانستان، امروز (سه‌شنبه) در کابل دیدار کرده است.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، در این دیدار درباره سفر رزماری دی‌کارلو، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور سیاسی و صلح به کابل، پیشرفت‌ها و نشست‌های آتی گروه‌های کاری مبارزه با مواد مخدر و حمایت از بخش خصوصی در چارچوب روند دوحه و دیگر موضوعات مرتبط گفتگو شده است.

خبرنامه افزوده است که آقای متقی گفته است که امارت اسلامی در گروه‌های کاری روند دوحه پیشرفت‌های قانع‌کننده‌ای داشته است، اما طرف‌های مقابل هنوز نتوانسته‌اند در زمینه معیشت جایگزین و مشکلات بانکی به دستاوردهای قابل توجهی برسند.

به گفته متقی، ضرور است که طرف‌های مربوطه نیز در این مورد گام‌های مؤثری بردارند تا در دیگر بخش‌ها نیز پیشرفت حاصل شود.

گانیون به سفر خانم رزماری دی‌کارلو در پایان این ماه اشاره کرد و خواستار همکاری در این زمینه شد.

او همچنین نتایج جلسات پیشین دو گروه‌های کاری روند دوحه را مثبت ارزیابی کرد و یادآور شد که در این زمینه توجه بیشتری خواهد شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پاکستان با صادرات مجدد محموله‌های گیرمانده‌ ترانزیتی افغانستان موافقت کرد

Published

on

پاکستان با صادرات مجدد تمامی محموله‌های ترانزیتی افغانستانِ متوقف‌شده در بنادر کراچی و گوادر موافقت کرده است؛ اقدامی که به تاجرانی که از بسته‌ماندن طولانی‌مدت گذرگاه‌ها متضرر شده‌اند، کمک خواهد کرد.

به گزارش رسانه‌های پاکستانی، تاجران اجاز خواهند داشت محموله‌های ترانزیتی افغانستان را از طریق هر بندر دریایی پاکستان که خود انتخاب کنند، دوباره صادر کنند.

به گفته منابع آگاه، وزیر تجارت پاکستان این تصمیم را به‌طور رسمی به هیأت فدرال درآمد (اف‌بی‌آر) ابلاغ کرده است.

هدف از این اقدام، کاهش تراکم در بنادر و رسیدگی به اختلال‌هایی است که در پی تعلیق مسیرهای تجاری به وجود آمده است.

پاکستان پیشتر به دلیل نگرانی‌های امنیتی، گذرگاه‌های تورخم و چمن را برای فعالیت‌های تجاری بسته بود و از ۱۲ اکتوبر سال ۲۰۲۵، تجارت ترانزیتی میان دو کشور متوقف شده بود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!