Connect with us

رویداد های اخیر

بایدن: تاریخ نشان خواهد داد که خروج از افغانستان کار درستی بود

منتشر شده

در

جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، در آخرین سخنرانی خود به اردوی این کشور قبل از ترک قدرت، از خروج نیروها از افغانستان دفاع کرد و گفت که تاریخ نشان خواهد داد که این کار درستی بوده است.

او در سخنرانی خود پنجشنبه گفت که سربازان، زمانی که او خواستار پایان جنگ در افغانستان شد، کار خود را خوب انجام دادند.

وی افزود که آنان «امریکایی ها، متحدان و شرکای افغان ما را خارج کردند، بزرگترین انتقال هوایی در تاریخ نظامی را انجام دادند و جنگ را پایان دادند. همین شجاعت با خدمت امریکایی‌ها در طول ۲۰ سال در افغانستان تعریف شده است.»

بایدن گفت که «تاریخ نشان خواهد داد که این کار درستی بود، اما می‌دانم، می‌دانم، از دست دادن برادران و خواهران تان طی ده ها سال و در جریان خروج، سخت بود. درد واقعی بود. و این برای من هم همینطور بود. هر روز درد می‌کشم، هر روز.»

بایدن به دلیل عملکردش در خروج آشفته از افغانستان، زمانی که ۱۳ سرباز امریکایی در میدان هوایی کابل در آگست ۲۰۲۱ کشته شدند، مورد انتقاد قرار گرفته است.

وی افزود که شش ماه پس از خروج نیروهای امریکایی از افغانستان، «زمانی که روسیه بزرگترین جنگ خود را در اروپا از زمان جنگ جهانی دوم آغاز کرد، من از شما خواستم که به دفاع از اوکراین کمک کنید. شما تردید نکردید. شما اوکراین را در جنگ نگه داشتید، سربازان و پیلوتان اوکراینی را آموزش دادید، جناح شرقی ناتو را تقویت کردید و مهمتر از همه، شما به جهانیان نشان دادید که امریکا برای آزادی می ایستد، در کنار دوستان ما می ایستد.»

در همین حال، لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده گفت که در افغانستان، رئیس جمهور بایدن به طولانی ترین جنگ امریکا که چهار رئیس جمهور را پشت سر گذاشت، پایان داد.

رویداد های اخیر

مجاهد: امارت اسلامی به‌خاطر احترام مذاکرات تاکنون واکنش نشان نداده است

Published

on

سخنگوی امارت اسلامی در واکنش به حملات پاکستان به کندهار گفته است که نیروهای امارت اسلامی تا اکنون به‌خاطر احترام به تیم مذاکرتی در ترکیه و جلوگیری از تلفات ملکی، هیچ‌گونه واکنشی نشان نداده‌اند.

ذبیح الله مجاهد افزوده است در حالیکه دور سوم مذاکرات با جانب پاکستانی در شهر استانبول آغاز شده است، «متأسفانه» عصر امروز بار دیگر نیروهای پاکستانی بر ولسوالی سپین‌بولدک در کندهار تیراندازی کردند که باعث نگرانی مردم شده است.

به گفته مجاهد، در نشست قبلی مذاکرات، بر تمدید آتش‌بس و جلوگیری از تجاوز توافق نیز صورت گرفته بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

در حمله امروز پاکستان به سپین‌بولدک کندهار دو تن «شهید» شدند

Published

on

در نتیجه پرتاب هاوان‌ از سوی نیروهای پاکستانی در روستاهای وردک و سیت از ولسوالی سپین‌بولدک کندهار، یک زن و یک مرد «شهید» و دو نفر دیگر زخمی شده‌اند.

به گفته منابع، ده نفر دیگر نیز در هنگام خروج از منطقه جنگی بر اثر یک حادثه ترافیکی زخمی شدند.

منابع به آریانانیوز افزوده‌اند که رژیم نظامی پاکستان امروز بار دیگر در منطقه «ویش» ولایت کندهار به غیرنظامیان حمله کرده است، اما درگیری در حال حاضر مهار شده است.

این حادثه حدود ساعت ۵ عصر امروز (پنجشنبه) زمانی رخ داد که از سوی پاکستان به نیروهای مرزی افغانستان تیراندازی با سلاح‌های سبک و سنگین صورت گرفت.

در همین حال، ساکنان محلی گفته‌اند که خمپاره‌های پرتاب‌شده از سوی پاکستان حتی بازارهای تجاری ولسوالی سپین‌بولدک را هدف قرار داده و به همین دلیل شمار زیادی از مردم در حال ترک بازار و پناه‌بردن به مکان‌های امن هستند.

ساکنان منطقه می‌افزایند که این حمله باعث ایجاد وحشت میان مردم شده است.

از سوی دیگر، مسئولان امنیتی محلی اعلام کرده‌اند که درگیری هم‌اکنون متوقف شده و نیروهای افغان در حالت دفاعی قرار دارند و برای مقابله با هرگونه تجاوز آماده هستند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امیر قطر از افغانستان و پاکستان خواست تنش‌ها را به طور مسالمت‌آمیز حل کنند

Published

on

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر، ابراز امیدواری کرده است که افغانستان و پاکستان مسائل جاری بین خود را به طور مسالمت‌آمیز حل کنند.

این اظهارات در دیدار با آصف علی زرداری، رئیس جمهور پاکستان، روز چهارشنبه، در حاشیه دومین اجلاس جهانی توسعه اجتماعی در پایتخت قطر مطرح شده است.

بر اساس بیانیه‌ای که توسط دفتر ریاست جمهوری پاکستان منتشر شد، امیر قطر با اشاره به درگیری‌های اخیر در امتداد خط دیورند، گفت که امیدوار است دو کشور همسایه بر چالش‌های اخیر غلبه کنند.

گفتنی است که قطر نقش میانجی را در مذاکرات بین کابل و اسلام آباد ایفا می‌کند.

رئیس جمهور پاکستان در دیدار با امیر قطر از نقش قطر در میزبانی و تسهیل جلسات روند دوحه به رهبری سازمان ملل متحد در مورد افغانستان، قدردانی کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!