Connect with us

رویداد های اخیر

با بازگشایی گذرگاه چمن هزاران شهروند افغان به سوی افغانستان هجوم آوردند

منتشر شده

در

به نقل از خبرگزاری رویترز با بازگشایی گذرگاه چمن –بولدک هزاران شهروند افغان که مدت‌ها بود در نقطه مرزی گیر مانده بودند به سوی افغانستان هجوم آوردند.

این گذرگاه بعد از نزدیک به یک ماه بسته بودن سرانجام روز گذشته سه شنبه (۱۱عقرب) بازگشایی شد.

یکی از شهروندان افغان گیرمانده به رویترز گفته است:”نزدیک به یک ماه و سه رو مرز بسته بود، مردم در نگرانی بزرگی به سر می بردند. اینجا کار و غذا وجود نداشت.”

گذرگاه چمن که یک منبع مهم درآمد گمرگی برای امارت اسلامی که با مشکلات نقدینگی روبرو هستند به حساب می آید. پاکستان این گذرگاه را به دلیل تهدیدات امنیتی چندی پیش مسدود نمود. علی رغم نیاز شدید کشاورزان محلی و صاحبان موترهای این گذرگاه به دلیل مسائل کوید-۱۹ و درخواست سند تست کرونا همچنان بسته مانده بود.

به اساس گزارش رویترز در اواخر ماه اکتبر صدها تاجر در پاکستان در واکنش به بسته بودن مرز دست به اعتراض زدند و یک بزرگ راه محلی را بستند.

در این حالی ست که هرچه افغانستان بیشتر در بحران اقتصادی می رود کشورهای همسایه بیش از پیش نگران سیل مهاجرن به سوی کشورهای خود می‌شوند.

رویداد های اخیر

وزارت دفاع: روز گذشته در امتداد خط دیورند ضربات مؤثری به دشمن وارد شد

Published

on

وزارت دفاع ملی اعلام کرده است که در جریان حملات انتقام‌جویانه، روز و شب گذشته، در واکنش به تجاوزهای نیروهای پاکستانی، نیروهای امارت اسلامی افغانستان طی عملیات‌هایی در امتداد خط دیورند و مسیر ولایات کندهار، ننگرهار، کنر، نورستان، خوست، پکتیا و پکتیکا، ضربات مؤثری به دشمن وارد کرده‌اند.

براساس اعلامیه، نیروهای هوایی وزارت دفاع امروز حدود ساعت هشت صبح، در منطقه کچلاغ ایالت بلوچستان بر قوماندانی عمومی نیروهای نظامی پاکستان موسوم به «غزه‌بند» که زیرمجموعه اف‌سی (FC) است، حملات هوایی انجام دادند.

در این حملات که دفتر قوماندانی دشمن و خوابگاه عساکر هدف قرار گرفت، ده‌ها تن از نیروهای اف‌سی کشته و زخمی شدند و ساختمان‌های هدف نیز خسارات سنگین دیدند.

همچنین در جریان ۲۴ ساعت گذشته، چندین حمله انتقام‌جویانه بر نیروهای پاکستانی انجام شد که در نتیجه آن ۱۲ پوسته و قرارگاه دشمن منهدم و ۴۱ تن از عساکر کشته و ۵۳ تن دیگر زخمی شدند.

اعلامیه افزوده است که نیروهای افغان همچنین ۳ طیاره بدون سرنشین کشفی دشمن را سرنگون کردند. در این درگیری‌ها، از جانب نیروهای امارت اسلامی ۳ تن به شهادت رسیده و ۷ تن دیگر زخمی شدند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بنیاد بیات به خانواده‌های نیازمند در بلخ کمک کرد

بنیاد بیات همه ساله در ماه مبارک رمضان برای نیازمندان در مناطق مختلف کشور کمک‌های بشردوستانه توزیع می‌کند. این کمک‌ها در حالی توزیع می‌شود که پیش‌تر شماری از نهادهای امدادرسان از افزایش فقر در کشور ابراز نگرانی کرده‌اند.

Published

on

بنیاد بیات برای ده‌ها خانواده نیازمند در ولایت بلخ بسته‌های کمکی شامل آرد، برنج و روغن توزیع کرد.

مسئولان بنیاد بیات در بلخ گفته‌اند که روند کمک‌رسانی در سایر ولایات کشور همچنان ادامه خواهد داشت.

یافث ثاقب، نماینده بنیاد بیات در بلخ، گفت: «به ادامه کمک‌های بنیاد بیات، این بار نیز کمک‌های رمضانی برای نیازمندان ولایت بلخ که شامل آرد، روغن و برنج می‌شود، توزیع گردید.»

در همین حال، مستفید شوندگان با استقبال از این اقدام بنیاد بیات می‌گویند که کمک‌های این بنیاد در ماه مبارک رمضان مؤثر بوده و نقش مهمی در دست‌گیری از نیازمندان و کاهش فقر ایفا می‌کند.

جبار خان، باشنده بلخ، گفت: «ما از بنیاد بیات بسیار تشکر می‌کنیم و خوشحال هستیم که در ماه مبارک رمضان کمک کردند.»

محمد جواد، باشنده بلخ، افزود: «واقعاً از صمیم قلب از بنیاد بیات که کمک‌های رمضانی خود را به مردم توزیع کردند، ابراز خرسندی می‌کنیم.»

بنیاد بیات همه ساله در ماه مبارک رمضان برای نیازمندان در مناطق مختلف کشور کمک‌های بشردوستانه توزیع می‌کند. این کمک‌ها در حالی توزیع می‌شود که پیش‌تر شماری از نهادهای امدادرسان از افزایش فقر در کشور ابراز نگرانی کرده‌اند.

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

سهیل افریدی: هیأتی همه شمول از پاکستان برای گفتگو به افغانستان سفر کند

Published

on

سهیل افریدی، وزیر اعلی ایالت خیبر پختونخوا، خواستار سفر هیأتی همه شمول از پاکستان به افغانستان برای مذاکره با مقامات امارت اسلامی شده است.

او روز چهارشنبه در مراسم افتتاح یک پروژه در پشاور گفت که این هیأت باید متشکل از مقام‌های ایالتی و فدرال پاکستان، علما و بزرگان قبایل باشد.

افریدی گفت: «به نظر ما این جرگه مؤثر خواهد بود و اگر این جرگه همه شمول به افغانستان برود، اوضاع بهتر خواهد شد.»

اسلام‌آباد همواره ادعا کرده است که شبه‌نظامیان از خاک افغانستان در حملات علیه پاکستان استفاده می‌کنند. امارت اسلامی اما این ادعا را رد کرده و گفته است که افغانستان مسئول «ناکامی امنیتی» پاکستان نیست.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!