Connect with us

رویداد های اخیر

برگزاری کنسرت در کابل به منظور حفظ حقوق زنان در گفتگوهای صلح

منتشر شده

در

زوج آواز خوان کشور وجیهه رستگار و فرید رستگار امروز در نخستین روز عید سعید فطر (پنج شنبه۲۳ثور) برای حفظ حقوق زنان در روند گفت‌وگو های صلح، کنسرت برگزار کردند.

وجیهه رستگار و فرید رستگار زوج مشهور آواز خوان می‌گویند که پیام کنسرت شان، اتحاد، اتفاق و مصئونیت دست آوردهای ۲۰ ساله زنان است.

شماری از بانوان و فعالان مدنی که در این کنسرت اشتراک داشتند نیز تاکید می‌کنند که بدون حفظ دست آوردهای زنان، صلح نتیجه نخواهد داشت.

روز نخست عید، در باغ زنانه کابل، زوج آواز خوان، کنسرتی را برگزار کرده اند، بیشتر اشتراک کنندگان این کنسرت که پیام آن حفظ دست آوردهای ۲۰ ساله زنان است، نیز بانوان بودند.

این زوج آواز خوان تاکید دارند که دست آوردها و آزادی‌های مدنی زنان نباید قربانی شود.

وجیهه رستگار، آواز خوان گفت:” خواستیم این پیام را برسانیم که درهیچ شرایطی ما عقب نشینی نمی‌کنیم، هستیم و همیشه حضور داریم  و به هیچ وجه نمی‌تواند حضور ما را کم رنگ نمایند.”

فرید رستگار، آواز خوان گفت:”  آهنگ‌های ما پیام دارد به مردم ما و به مخالفین ما که بیاید با ما صلح کنند چون دیگر راهی نداریم غیراز اینکه دست به دست هم بدهیم و صلح را به کشور بیاوریم.”

شماری از بانوان اشتراک کننده در این کنسرت، نیز تاکید دارند که نباید دست آوردها در بخش آزادی‌ها و کار و بار زنان از دست برود، به گفته ی آنان بدون حفظ دست آورد های زنان صلح مفهومی ندارد.

مژده، اشتراک کننده گفت:” ما می خواهیم که دوشادوش برادرانم ما در هر عرصه که باشد ما از خود فعالیت نشان بدهیم.”

تهمینه، اشتراک کننده گفت:” ما می‌خواهیم که در گفتگوهای صلح نقش داشته باشیم و می‌خواهیم که دست آوردهای ما نادیده گرفته نشود که با آمدن طالب‌ها به ما ارزش قایل نباشند.”

این زنان می‌گویند که در دو دهه گذشته برای تثبیت نقش شان در جامعه قربانی‌های زیاد داده اند و اجازه نمیدهند تا کسی به سرنوشت شان معامله کند.

رویداد های اخیر

جاپان نزدیک به ۲۰ میلیون دالر به افغانستان کمک کرد

Published

on

سفارت جاپان در افغانستان اعلام کرده است که این کشور ۱۹.۵ میلیون دالر کمک بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است.

سفارت جاپان در خبرنامه‌ای در صفحه ایکس خود امروز (جمعه) نوشته که امیدوار است این کمک بتواند تغییری در زندگی افغان‌های آسیب‌پذیر ایجاد کند.

براساس خبرنامه، این کمک‌ها نیازهای اولیه بشری جوامع آسیب‌پذیر در افغانستان را پوشش می‌دهد.

این سفارت افزوده است که این کمک‌ها از طریق نهادهای ملل متحد، سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای غیردولتی جاپان در افغانستان مصرف خواهد شد.

گفتنی است که کمک‌های مجموعی جاپان به افغانستان از ماه آگست ۲۰۲۱ تاکنون، به بیش از ۵۴۹ میلیون دالر امریکایی رسیده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

از ورود غیرقانونی صدها جوان کشور به ایران جلوگیری شد

Published

on

نیروهای امنیتی در مرز اسلام‌قلعه ولایت هرات از ورود غیرقانونی صدها تن از جوانان کشور به ایران جلوگیری کرده‌اند.

مسئولان در قول اردوی ۲۰۷ الفاروق می‌گویند که حدود ۵۳۰ تن طی دو روز اخیر تلاش داشتند از ساحات ولسوالی کهسان هرات به‌گونه‌ غیرقانونی وارد خاک ایران شوند، اما نیروهای سرحدی آنان را بازداشت کرده و دوباره به مناطق اصلی‌شان انتقال داده‌اند.

در همین حال، مسئولان در اداره محلی هرات می‌گویند که از اثر سرمای شدید در مسیر مهاجرت غیرقانونی به ایران، سه مهاجر افغان در ولسوالی کهسان این ولایت جان خود را از دست داده‌اند و یک چوپان نیز به همین سبب در این ولسوالی جان باخته است.

محمد یوسف سعیدی، سخنگوی دفتر والی هرات، گفته است که برخی آمار و تصاویر منتشر شده در صفحات اجتماعی در مورد این رویداد قابل استناد نیست.

به گفته او، تحقیقات بیشتر جریان دارد تا روشن شود که آیا افرادی در آن‌سوی مرز جان باخته‌اند یا خیر.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امریکا برنامه قرعه‌کشی گرین‌کارت را متوقف کرد

Published

on

کریستی نوئم، وزیر امنیت داخلی ایالات متحده، روز پنجشنبه قرعه‌کشی گرین‌کارت را به حالت تعلیق درآورد و گفت که مظنون تیراندازی در پوهنتون براون از این کارت داشت.

کلودیو نوئس والنته، ۴۸ ساله و تبعه پرتگال، متهم است که در ۱۳ دسمبر با ورود به ساختمان پوهنتون براون و گشودن آتش به روی محصلانی که در حال سپری کردن امتحان بودند، دو نفر را کشته و ۹ نفر را زخمی کرده است.

او همچنین متهم است که دو روز بعد، یک استاد پوهنتون در انستیتوت تکنالوژی ماساچوست را به قتل رسانده است.

وزیر امنیت داخلی امریکا در رسانه‌های اجتماعی نوشت که نوئس والنته «در سال ۲۰۱۷ از طریق برنامه ویزه مهاجرتی قرعه کشی وارد ایالات متحده شد و گرین کارت دریافت کرد.»

نوئم نوشت: «به دستور رئیس جمهور ترمپ، من فوراً به اداره خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده دستور می‌دهم برنامه DV1 را متوقف کند تا اطمینان حاصل شود که هیچ امریکایی دیگری توسط این برنامه فاجعه‌بار آسیب نمی‌بیند.»

وی افزود: «این فرد شرور هرگز نباید در کشور ما اجازه ورود می‌یافت.»

پولیس عصر پنجشنبه اعلام کرد که نوئس والنته خودکشی کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!