Connect with us

رویداد های اخیر

تأکید رئیس یوناما بر اهمیت توانمندسازی زنان و دختران افغان در عرصه ساینس

منتشر شده

در

نماینده خاص سرمنشی سازمان ملل متحد در افغانستان توانمندسازی زنان و دختران در عرصه‌ ساینس را برای مقابله با مشکلاتی مانند تغییر اقلیم مهم دانسته است.

رزا اوتونبایوا این مطلب را در پیامی به‌مناسبت روز جهانی زنان در عرصه ساینس بیان کرده است.

در این پیام آمده است: «توانمندسازی زنان و دختران در عرصه‌ ساینس در افغانستان زمینه‌ فعالیت نیمی از پیکر جامعه را در امور مبارزه با مشکلاتی مانند تغییر اقلیم و توسعه پایدار فراهم می‌کند. ما باید امروز و هر روز دیگر برای این توانمندی تلاش کنیم.»

دختران افغان هر روز شان را به امید باز شدن مکاتب و پوهنتون‌ها سپری می‌کنند و خواست شان این است که زمینه کسب تعلیم باید برای آنان فراهم شود.

سازمان علمی و فرهنگی ملل متحد یا یونسکو نیز خواستار پایان ‌دادن به «دیدگاه های تعصب‌آمیز و تهدیدهای کلیشه‌ای» علیه زنان و دختران در جوامع شده است.

امارت اسلامی می‌گوید که تلاش‌ها برای فراهم ساختن زمینه کسب علم و دانش بدون نظرداشت جنسیت ادامه دارد.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی می‌افزاید: «روز جهانی ساینس برای خانم‌ها و آقایان مهم است. ساینس جزء زندگی امروز است و در زمان مناسب تلاش خواهد شد تا برای همه زمینه کسب علم فراهم شود. شرایط مناسب به وجود بیاید، ان شاء الله حل خواهد شد.»

سفارت امریکا برای افغانستان نیز گفته است که توانمندسازی زنان و دختران در عرصه ساینس سبب روشن‌‌تر شدن آینده افغانستان می‌شود.

این نهاد در صفحه ایکس خود نوشته است که باید پذیرفت اگر به زنان و دختران افغانستان فرصت داده شود، آنان مانند سایر افراد توانایی کسب علم را دارند.

رویداد های اخیر

والی هرات: ایستگاه خط آهن رباط‌ پریان با معیارهای جهانی به‌زودی تکمیل می‌شود

Published

on

مولانا اسلام‌جار، والی هرات، در ادامه بررسی فعالیت‌های خط آهن هرات–خواف، از روند پیشرفت کار پروژه ساخت ایستگاه رباط‌ پریان در این ولایت بازدید کرد.

براساس خبرنامه دفتر والی هرات، آقای اسلام‌جار در بازدید از بخش‌های مختلف این پروژه، هدایات و راهنمایی‌های لازم را برای تسریع روند اجرایی آن با مسئولان مربوطه در میان گذاشت.

او خاطرنشان کرد که ایستگاه خط آهن رباط‌ پریان با معیارهای جهانی ساخته می‌شود و با تکمیل آن در آینده نزدیک، خط آهن تا رباط‌ پریان امتداد خواهد یافت.

همچنان مسئولان پروژه ساخت ایستگاه رباط‌ پریان با تأکید بر تسریع کار، اطمینان دادند که این ایستگاه به‌زودی به بهره‌برداری سپرده می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر صنعت و تجارت با همتای‌ بلاروسی‌اش درباره خریداری تیل دیزل و پطرول گفتگو کرد

Published

on

نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی در دیدار با آندری یوگنیویچ کوزنیتسوف، وزیر صنایع بلاروس در مورد بلندبردن سطح دادوستد میان دو کشور و خریداری تیل دیزل و پطرول از این کشور گفتگو کرده است.

آقای عزیزی این مطلب را در سفر خود به ازبکستان به وزیر صنایع بلاروس مطرح کرده است.

براساس خبرنامه وزارت صنعت و تجارت کشور، آقای عزیزی از سرمایه‌گذاران بلاروس دعوت نمود تا با استفاده از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در افغانستان به ویژه در سکتور ادویه سرمایه‌گذاری کنند.

خبرنامه افزوده است که در نتیجه دو طرف روی ایجاد تیم کاری به سطح معینان دو وزارت توافق کردند تا پیرامون موضوعات مورد بحث در این ملاقات به خصوص افزایش میزان تجارت دو کشور گفتگو نمایند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مجاهد ارتباط اعضای امارت اسلامی با گروه القاعده را با «جدیت» رد کرد

Published

on

سخنگوی امارت اسلامی افغانستان در واکنش به گزارش تازه انستیتوت خاورمیانه گفته که ادعای ارتباط اعضای امارت اسلامی با گروه القاعده نادرست است و آن را با «جدیت» رد کرده است.

ذبیح‌الله مجاهد در یک پیام صوتی در واکنش به گزارش‌های رسانه‌ای درباره یک پروژه تحلیلی در حال اجرا از سوی انستیتوت خاورمیانه که بیش از ۱۲۰۰ مقام امارت اسلامی را نقشه‌برداری کرده، افزوده است که امارت اسلامی نیازی ندارد با گروه‌های فرامرزی ارتباط داشته باشد.

مجاهد تصریح کرده است که چنین گزارش‌هایی با هدف مغشوش‌ساختن اذهان مردم و ایجاد تبلیغات منفی علیه امارت اسلامی منتشر می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!