Connect with us

تجارت

تاکید وزارت کار و امور اجتماعی بر کاهش نرخ بیکاری

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

مقام‌های وزارت کار و امور اجتماعی بر تلاش‌ها برای کاهش نرخ بیکاری در کشور تاکید ورزیده و می‌گویند با کار آفرینی به این بحران پایان میدهند.

معین وزارت کار و امور اجتماعی در جلسه هماهنگی با رییسان این وزارت گفته که با شروع کار روی پروژه‌ تاپی و قوشتیپه زمینه کاری زیادی را در کشور می توانند فراهم کنند.

در اعلامیه این وزارت آمده” تلاش داریم تا به همکاری مشترک تیم کاری خویش در وزارت کار و امور اجتماعی  نرخ بیکاری را در کشور کاهش داده و کار آفرینی کنیم به رییسان بخش‌ هدایت داده می‌شود که در امور کاری شان و ایجاد زمینه کاری از صداقت کار گرفته و اصل هم‌آهنگی را رعایت کنند.”

این درحالی است که پس از روی کار آمدن حکومت امارت اسلامی در افغانستان نرخ بیکاری افزایش یافته است.

محرم، یک تن از باشندگان کابل در این باره گفت:” ما قبلا مزدور کاری میکردیم حلا هیچکار جز کراچی و کار در روز چیز وجود ندارد از دولت میخواهم که زمینه کار را فراهم بسازد.”

متین، یک باشنده دیگر کابل در این باره گفت:”ما در این شرایط و در ماه رمضان مشکلات داریم در همین کراچی لت خوردیم اما خود را به خدا سپردیم. “

غلام محمد، افزود:”جز در بار خدا ما به چیز امید نداریم و باید دولت غم مردم بیچاره و فقیر را بخورد.”

به باور آگاهان دولت باید نخست عوامل بیکاری در کشور را ریشه یابی نموده و سپس بستر سرمایه گذاری در افغانستان را بیشتر برای سکتور خصوصی فراهم کند که این اقدام می تواند نرخ کار را بلند ببرد.

عبدالنصیر رشتیا، آگاه امور اقتصادی، در این باره گفت:”از یکطرف ما شاهد کمک‌های اقتصادی توسعه‌ای در افغانستان باشیم و از سوی دیگر افغانستان مشکل خود را با دنیا حل بکند.”

به گفته وزارت کار و امور اجتماعی با شروع کار روی پروژه‌های عمرانی به شمار زیادی از مردم زمینه کار مساعد خواهد شد.

تجارت

قراردادی به ارزش ۸ میلیارد افغانی برای نصب اسکنرهای الکترونیکی در بنادر کشور امضا شد

۳۳ دستگاه اسکنر در ۱۲ بندر گمرکی کشور برای تقویت امنیت و جلوگیری از قاچاق نصب می‌شود.

Published

on

(Last Updated On: )

قراردادی به ارزش ۸ میلیارد افغانی (حدود ۱۱۳ میلیون دالر) برای نصب اسکنرهای الکترونیکی در بنادر گمرکی کشور امضا شده است.

بر اساس این قرارداد که با حضور مقام‌های ارشد امارت اسلامی امروز (شنبه، ۶ اسد) امضا شد، ۳۳ دستگاه اسکنر در ۱۲ بندر گمرکی کشور برای تقویت امنیت و جلوگیری از قاچاق نصب می‌شود.

دفتر معاونیت اقتصادی ریاست الوزرا در خبرنامه‌ای نوشته است که اسکنرها در بنادر تورخم، حیرتان، سپین بولدک، اسلام قلعه، تورغندی، نیمروز، ابونصر فراهی، خوست، پکتیا، آقینه و شیرخان نصب خواهند شد.

این قرارداد بین وزارت مالیه و یک شرکت خصوصی امضا شد.

این پروژه قرار است ظرف دو سال تکمیل شود و حدود ۲ هزار فرصت شغلی ایجاد کند.

 

مطالب مرتبط:

اولویت وزارت صنعت تجارت مجهز کردن بنادر کشور به تجهیزات اسکنر است

طرح نصب اسکنرهای برقی در ۱۲ بندر گمرکی کشور منظور شد

Continue Reading

تجارت

یک شرکت دواسازی در کابل افتتاح شد

از سویی هم، مسوولان در وزارت صحت عامه در این مراسم گفتند که هم اکنون ۷۷ شرکت تولید دوا در کشور فعال هستند و تلاش‌ها جریان دارد تا افغانستان در زمینه تولید دوا به خودکفایی برسد.

Published

on

(Last Updated On: )

یک شرکت دواسازی با سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیون دالر امریکایی در کابل افتتاح شد و این شرکت قرار است ۵۰ قلم دوا تولید کند.

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی رئیس‌الوزرا در مراسم افتتاح این شرکت گفت که دواهای باکیفیت از نظر صحی ضامن سلامتی جامعه انسانی است و دواهای بی‌کیفیت زندگی را تهدید می‌کند از این رو توجه بیشتر به کیفیت دوا شود.

عبدالغنی برادر افزود که افزایش شرکت‌های تولید کننده به رشد اقتصادی کشور نیز کمک می‌کند.

او بار دیگر از سرمایه‌گذاران خواست که فعلاً زمینه سرمایه‌گذاری در افغانستان فراهم شده است و با استفاده از این فرصت در بازسازی و انکشاف کشور سهیم شوند.

از سویی هم، مسوولان در وزارت صحت عامه در این مراسم گفتند که هم اکنون ۷۷ شرکت تولید دوا در کشور فعال هستند و تلاش‌ها جریان دارد تا افغانستان در زمینه تولید دوا به خودکفایی برسد.

مسوولان امارت اسلامی همچنان تصریح کرده‌اند که همکاری همه جانبه با شرکت‌ها جریان دارد اما آن‌ها باید مطابق معیاری‌های جهانی دوا تولید کنند.

 

خبرهای مرتبط:

 

ایجاد یک شرکت تولید دوا در ولایت ننگرهار

یک فابریکه بزرگ تولید دوا در کندهار افتتاح شد

Continue Reading

تجارت

پاکستان پس از چهار سال تعلیق صادرات بوره به افغانستان را از سر گرفت

حکومت پاکستان چهار سال پیش برای رفع کمبود بوره و کنترول قیمت‌ها در بازار کشور صادرات آن را به افغانستان تعلیق کرده بود.

Published

on

(Last Updated On: )

رسانه‌های پاکستانی روز چهارشنبه (۳اسد) گزارش دادند که صادرات بوره این کشور به افغانستان پس از چهار سال تعلیق از سر گرفته شده است.

براساس گزارش‌ها، روز گذشته بیش از ۴۰۰ موتر حامل بوره از گذرگاه تورخم عبور کرده‌اند.

روزنامه دان پاکستان به نقل از منابع گزارش داده است که حکومت پاکستان اخیراً اجازه صادرات ۱۵۰ هزار تن بوره به افغانستان را تا ۲۵ اسد سال جاری داده است.

این رسانه به نقل از مقام‌های محلی نوشته که حدود ۱۰۰ موتر هر کدام حامل ۳۳ تن بوره چهار روز پیش وارد افغانستان شدند و بعد از آن نیز این روند ادامه داشته است.

این درحالیست که حکومت پاکستان چهار سال پیش برای رفع کمبود بوره و کنترول قیمت‌ها در بازار کشور صادرات آن را به افغانستان تعلیق کرده بود.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!