Connect with us

اخبار ساحوی

تحریم‌های تازه امریکا علیه نهادهای مرتبط با برنامه تسلیحاتی ایران

واشنگتن می‌گوید این اقدامات در راستای محدود کردن توانایی ایران برای تأمین تجهیزات نظامی و گسترش فعالیت‌های تسلیحاتی این کشور صورت گرفته است.

منتشر شده

در

ایالات متحده امریکا ۱۱ فرد و نهاد، از جمله چندین شرکت و شخص مستقر در چین و هنگ‌کنگ را به اتهام حمایت از روند تهیه تسلیحات برای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش ایران، تحریم کرد.

وزارت خزانه‌داری امریکا اعلام کرده است که ۹ فرد و شرکت مستقر در چین و هنگ‌کنگ در تسهیل خرید تجهیزات و تسلیحات برای نیروهای نظامی ایران نقش داشته‌اند. همچنین یک شرکت مستقر در هنگ‌کنگ که در شبکه بانکی مخفی ایران فعالیت می‌کرده نیز شامل این تحریم‌ها شده است.

در همین حال، وزارت خارجه امریکا دو شرکت و چند فرد مستقر در ایران و بلاروس را نیز در ارتباط با فعالیت‌های مرتبط با تسلیحات متعارف ایران در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

واشنگتن می‌گوید این اقدامات در راستای محدود کردن توانایی ایران برای تأمین تجهیزات نظامی و گسترش فعالیت‌های تسلیحاتی این کشور صورت گرفته است.

اخبار ساحوی

تنش ایران و امریکا وارد مرحله تازه شد

سپاه پاسداران ایران اعلام کرد که تنگه هرمز را بار دیگر به روی عبور کشتی‌ها بسته و تأکید کرد این وضعیت تا پایان آنچه «مداخله امریکا» در منطقه خوانده، ادامه خواهد داشت.

Published

on

در پی ادامه درگیری‌ها میان ایران و امریکا، نیروهای امریکایی دور تازه‌ای از حملات علیه اهداف نظامی در ایران را آغاز کردند. این اقدام پس از حمله به یک کشتی تجاری در تنگه هرمز انجام شد؛ حمله‌ای که واشنگتن، تهران را مسئول آن می‌داند.

همزمان، سپاه پاسداران ایران اعلام کرد که تنگه هرمز را بار دیگر به روی عبور کشتی‌ها بسته و تأکید کرد این وضعیت تا پایان آنچه «مداخله امریکا» در منطقه خوانده، ادامه خواهد داشت. با این حال، قوماندانی مرکزی اردوی امریکا (سنتکام) اعلام کرده است که رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری در این آبراه همچنان ادامه دارد.

سپاه پاسداران همچنین مدعی شد که در پاسخ به حملات امریکا، چندین مرکز و تأسیسات نظامی مرتبط با نیروهای امریکایی در عمان، قطر، کویت و اردن را هدف قرار داده است. در همین حال، امارات از رهگیری راکت‌ها و طیاره‌های بی‌سرنشین ایرانی خبر داده و در بحرین و قطر نیز تدابیر امنیتی تشدید شده است.

ادامه این تنش‌ها نگرانی‌ها درباره امنیت منطقه، کشتیرانی در تنگه هرمز و افزایش بهای انرژی در بازارهای جهانی را افزایش داده است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

رهبر جدید ایران: انتقام پدرم را از «قاتلان جنایتکار و بی‌آبرو» می‌گیرم

Published

on

مجتبی خامنه‌ای، رهبر جدید ایران، در پیامی تازه تأکید کرده است که انتقام پدرش، علی خامنه‌ای، را از «قاتلان جنایتکار و بی‌آبرو» خواهد گرفت.

او این پیام را به مناسبت مراسم تشییع و تدفین علی خامنه‌ای، رهبر پیشین ایران، منتشر کرده و از حضور ده‌ها میلیون نفر از مردم ایران و عراق در مراسم تشییع پدرش قدردانی کرده است.

در بخشی از پیام رهبر جدید ایران آمده است: «این جنایتکاران آرزوی مرگی آرام و در بستر را با خود به گور خواهند برد.»

Continue Reading

اخبار ساحوی

ترکیه با ۱۲۰ میلیون دالر میدان هوایی را برای طیاره اهدایی قطر به امریکا آماده کرد

Published

on

براساس گزارش وب‌سایت Luxurylaunches، ترکیه پیش از برگزاری نشست ناتو، با صرف بیش از ۱۲۰ میلیون دالر و اجرای یک پروژه هشت‌ماهه، یک میدان هوایی نظامی خود را بازسازی کرد تا بتواند از طیاره بوئینگ ۷۴۷-۸ اهدایی قطر به ایالات متحده میزبانی کند.

این طیاره که حدود ۴۰۰ میلیون دالر ارزش دارد، بزرگ‌ترین طیاره مسافربری ساخته‌شده توسط بوئینگ است. طول آن بیش از ۷۶ متر و وزن آن هنگام برخاست به ۴۴۲ تُن می‌رسد. به همین دلیل، میدان هوایی نظامی پیشین «اتیمسگوت» در انقره پیش از نشست ناتو به‌طور گسترده ارتقا یافت و به مرکز پروازهای دیپلوماتیک تبدیل شد.

در این پروژه، طول باند فرود از ۲ هزار و ۴۵۰ متر به ۳ هزار متر و عرض آن از ۴۲ متر به ۶۰ متر افزایش یافت تا با استندرد رده F سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی مطابقت پیدا کند؛ استندردی که برای طیارات بسیار بزرگ مانند بوئینگ ۷۴۷-۸ و ایربس A380 ضروری است.

این گزارش می‌افزاید که ابعاد بزرگ و وزن بالای این طیاره، به‌ویژه با توجه به ارتفاع انقره از سطح بحر و گرمای هوا، اجرای این پروژه را حتمی کرده بود.

بازسازی میدان‌هوایی همچنین شامل احداث راه‌های جدید، به‌روزرسانی سیستم‌های جهت یابی و روشنایی، توسعه تأسیسات تشریفاتی و ساخت محوطه پارکینگ به مساحت ۱۶۰ هزار متر مربع با ظرفیت پذیرش ۴۴ طیاره بود.

این بوئینگ ۷۴۷-۸ که پیش‌تر طیاره اختصاصی امیر قطر بود، به ایالات متحده اهدا شده و قرار است پس از انجام تغییرات لازم، به طیاره ریاست‌جمهوری امریکا تبدیل شود و جایگزین طیاره قدیمی VC-25A گردد.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117