Connect with us

جهان

ترمپ: اگر ایران از رویای داشتن سلاح هسته‌ای دست نکشد با واکنش شدیدی روبرو خواهد شد

ترمپ در گفتگو با خبرنگاران، پس از دیدار «استیو ویتکوف» نماینده ویژه امریکا با یک مقام ارشد ایرانی در عمان، گفت: «فکر می‌کنم آن‌ها ما را سرگرم کرده‌اند.»

منتشر شده

در

به گزارش رویترز، دونالد ترمپ، روز دوشنبه اعلام کرد که معتقد است ایران به‌طور عمدی در حال به تعویق انداختن توافق هسته‌ای با امریکا است و هشدار داد که تهران باید هرگونه تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای را کنار بگذارد، در غیر این صورت ممکن است با حمله نظامی به تأسیسات اتمی‌اش مواجه شود.

ترمپ در گفتگو با خبرنگاران، پس از دیدار «استیو ویتکوف» نماینده ویژه امریکا با یک مقام ارشد ایرانی در عمان، گفت: «فکر می‌کنم آن‌ها ما را سرگرم کرده‌اند.»

او همچنین گفت که ایران در جریان مذاکرات غیرمستقیم با امریکا درباره برنامه هسته‌ای‌اش در حال وقت‌کشی است.

در پاسخ به این پرسش که آیا واکنش احتمالی امریکا شامل حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران خواهد بود، ترمپ گفت: «قطعاً همین‌طور است.»

ترمپ در دیدار با رئیس‌جمهور السالوادور، نایب بوکله، در دفتر بیضی گفت: «ایران باید از مفهوم داشتن سلاح هسته‌ای دست بردارد. آن‌ها نمی‌توانند سلاح هسته‌ای داشته باشند.»

ترمپ افزود: «ایران می‌خواهد با ما به توافق برسد، اما نمی‌داند چگونه. واقعاً نمی‌دانند چطور. شنبه جلسه‌ای با آن‌ها داشتیم. جلسه بعدی برای شنبه آینده برنامه‌ریزی شده. این فاصله زمانی زیادی است. فکر می‌کنم شاید دارند ما را سرگرم کرده‌اند.»

او ادامه داد: «ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند و اگر لازم باشد، امریکا واکنشی بسیار سخت در نظر خواهد گرفت.»

او تصریح نمود که: «مسئله خیلی ساده است – آن‌ها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند. و باید سریع اقدام کنند، چون نسبتاً به داشتنش نزدیک شده‌اند، و ما اجازه نخواهیم داد آن را داشته باشند.»

این سخنان در حالی مطرح شد که مذاکره‌کنندگان هر دو کشور گفتگوهای اخیر در مسقط را «سازنده» توصیف کرده‌اند. این مذاکرات به رهبری استیو ویتکوف، فرستاده ویژه ترمپ در امور خاورمیانه، و عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران برگزار شد.

جهان

پاپ لئو: تأسیس دولت فلسطین تنها راه حل منازعه اسرائیل و فلسطین است

وی افزود که واتیکان به عنوان دوست اسرائیل تلاش می‌کند نقش میانجی‌گر را ایفا کند تا دو طرف بتوانند به راه حلی عادلانه دست یابند.

Published

on

پاپ لئو، رهبر کاتولیک‌های جهان، روز یک‌شنبه تأکید کرد که تنها راه حل منازعه طولانی‌مدت میان اسرائیل و مردم فلسطین، تأسیس یک دولت مستقل فلسطینی است و موضع واتیکان در این زمینه را بار دیگر تکرار نمود.

پاپ لئو در جریان نخستین کنفرانس خبری خود، حین پرواز از ترکیه به لبنان، گفت: «همگان می‌دانیم که در حال حاضر اسرائیل هنوز این راه حل را نمی‌پذیرد، اما ما آن را تنها گزینه ممکن می‌بینیم.»

وی افزود که واتیکان به عنوان دوست اسرائیل تلاش می‌کند نقش میانجی‌گر را ایفا کند تا دو طرف بتوانند به راه حلی عادلانه دست یابند.

پاپ همچنین گفت که با رئیس‌جمهور ترکیه، رجب طیب اردوغان، درباره منازعات اسرائیل و فلسطین و جنگ اوکراین و روسیه گفتگو کرده و نقش ترکیه در کمک به پایان این جنگ‌ها را حیاتی دانسته است.

در جریان سفر خود به ترکیه، پاپ هشدار داد که آینده بشریت به دلیل افزایش بی‌سابقه درگیری‌های خونین جهان در خطر است و خشونت به نام دین را محکوم نمود.

پاپ لئو ترکیه را نمونه‌ای از همزیستی مسالمت‌آمیز میان ادیان مختلف دانست و اظهار داشت: «مردم با مذاهب گوناگون می‌توانند با صلح زندگی کنند و این الگویی است که باید در سراسر جهان دنبال شود.»

این سفر پاپ به لبنان تا روز سه‌شنبه ادامه خواهد داشت و پس از آن به روم بازخواهد گشت.

Continue Reading

جهان

تیراندازی در یک فروشگاه در استاکتون، کالیفورنیا ۴ کشته و ۱۴ زخمی برجا گذاشت

مقام‌ها از مردم خواسته‌اند که اگر اطلاعاتی در مورد این حادثه دارند، با مقامات تماس بگیرند تا تحقیقات ادامه یابد.

Published

on

رسانه های امریکایی گزارش داده اد که، در پی تیراندازی در یک فروشگاه آیسکریم در شهر استاکتون، کالیفورنیا، چهار نفر جان باخته و ۱۴ نفر دیگر زخمی شدند. این حادثه شام شنبه، حوالی ساعت ۶ بعدازظهر در بلاک ۱۹۰۰ جاده لوسیل رخ داد.

مقام‌ها می‌گویند که شواهد اولیه نشان می‌دهد این تیراندازی ممکن است هدفمند بوده باشد و مامورین در حال بررسی تمام انگیزه‌های احتمالی هستند. جزئیات کامل رویداد هنوز در دست تحقیق است.

معاون شاروال استاکتون، جیسون لی، در فیسبوک خود نوشته است که: «از شنیدن خبر تیراندازی در جشن تولد یک کودک بسیار ناراحت و خشمگین شدم. یک فروشگاه آیسکریم نباید مکانی باشد که خانواده‌ها در آن جان خود را تهدید شده ببینند.»

دفتر خدمات اضطراری ایالت کالیفورنیا اعلام کرده که وضعیت را همراه با نیروهای محلی نظارت می‌کند.

مقام‌ها از مردم خواسته‌اند که اگر اطلاعاتی در مورد این حادثه دارند، با مقامات تماس بگیرند تا تحقیقات ادامه یابد.

Continue Reading

جهان

گرین کارت اتباع ۱۹ کشور از جمله افغانستان مورد بازنگری قرار می‌گیرد

Published

on

دونالد ترمپ، رییس‌جمهور امریکا، دستور بازنگری گسترده موارد پناهندگی و گرین کارت‌های ارائه شده به شهروندان ۱۹ کشور در دوره بایدن را صادر کرد. این تصمیم پس از تیراندازی یک مهاجر افغان به دو عضو گارد ملی در واشنگتن گرفته شده است.

این در حالیست که اداره خدمات شهروندی و مهاجرت امریکا موقتاً طی مراحل درخواست‌های مهاجرتی مربوط به افغان‌ها را متوقف کرده است.

ترمپ پیش از این خواستار «بازنگری» حضور تمام اتباع افغان که در زمان ریاست جمهوری بایدن وارد ایالات متحده گردیدند، شده بود.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!