Connect with us

رویداد های اخیر

ترمپ: اگر رئیس جمهور می‌بودم، پایگاه هوایی بگرام را حفظ می‌کردم

وی ادعا کرد که اکنون چین که در فاصله یک ساعت از بگرام قرار دارد و سلاح‌های اتمی می‌سازد، اختیار میدان هوایی بگرام را در دست گرفته است.

منتشر شده

در

دونالد ترمپ، رئیس جمهور پیشین امریکا گفته است که اگر او به عنوان رئیس جمهور باقی می‌ماند، پایگاه هوایی بگرام را نگه می‌داشت.

ترمپ روز شنبه در نخستین گردهمایی انتخاباتی خود پس از تیراندازی بر وی، گفت که میدان هوایی بگرام یکی از بزرگترین میدان‌های هوایی در جهان است که میلیاردها دالر در آن سرمایه گذاری شده است.

وی ادعا کرد که اکنون چین که در فاصله یک ساعت از بگرام قرار دارد و سلاح‌های اتمی می‌سازد، اختیار میدان هوایی بگرام را در دست گرفته است.

او گفت: «می‌خواستم از افغانستان پس از ۲۱ سال خارج شویم، اما بگرام را نگه می‌داشتم. یک ساعت از چین دور است که سلاح‌های اتمی می‌سازد. ما احمقانه آن را به چین دادیم.»

ترمپ همچنان به انفجار مرگبار میدان هوایی کابل در جریان خروج نیروهای امریکایی از افغانستان اشاره کرد.

او گفت که نیروهای امریکایی باید از میدان هوایی بگرام خارج می‌شدند، نه میدان هوایی کابل که در آن «هرج و مرج» جریان داشت.

ترمپ گفت: «اگر رئیس جمهور می‌بودم، فاجعه افغانستان هرگز اتفاق نمی‌افتاد، فاجعه اوکراین هرگز اتفاق نمی‌افتاد. حمله هفتم اکتوبر بر اسرائیل هرگز اتفاق نمی‌افتاد.»

ترمپ بارها مدعی شده که میدان هوایی بگرام در اختیار چین است، اما امارت اسلامی این ادعا را رد کرده است.

 

مطالب مرتبط:

ترمپ: بایدن برنامه من برای خروج از افغانستان را به‌گونه درست عملی نکرد

ترامپ: خروج نیروهای امریکایی از افغانستان شرم‌آور ترین رویداد در تاریخ ایالات متحده بود

رویداد های اخیر

څار: بررسی دستاوردها و مشکلات وزارت صنعت و تجارت

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

عزیزی: در یک سال، به بیش از ۵۰ هزار زن متشبث جواز صادر شده است

Published

on

وزارت صنعت و تجارت اعلام کرده که تولید ناخالص داخلی افغانستان در یک سال گذشته ۲.۷ درصد افزایش یافته است و همچنان در این مدت به بیش از ۵۰ هزار زن متشبث جواز صادر شده است.

نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت، در نشست حساب‌دهی دولت به ملت، امروز (شنبه) گفت: «واردات و صادرات افغانستان را به هم نزدیک بسازیم، یگانه راهی که ما پیدا کردیم فقط صنعت افغانستان بود و در بخش صنعت در افغانستان، برنامه‌های مهمی نهفته است، از جمله اشتغال‌زایی.»

مقام‌های این وزارت در این نشست تأکید کردند که در یک سال گذشته برای بیش از ۲۶ هزار شرکت جواز فعالیت صادر شده که از این میان، ۵ هزار جواز به شرکت‌های متعلق به زنان تاجر اختصاص یافته است.

آقای عزیزی افزود: «تنها از خانم‌ها ثبت و راجستر آن در وزارت صنعت پنج هزار جواز است که از این کرده بیشتر هم شده است. از طریق جوازهای صنفی که به تمام متشبثین بانوان داده شده بالاتر از ۵۰ هزار است.»

از سویی هم، شماری از مقام‌های این وزارت به افزایش ۵۰ درصدی جذب سرمایه‌گذاری نسبت به سال‌های گذشته اشاره کرده‌اند.

صبغت‌الله آخندزاده، رئیس‌ تشویق و حمایت از سرمایه‌گذاری وزارت صنعت و تجارت، گفت: «نسبت به سال‌های گذشته، در افغانستان زیاد سرمایه‌گذاری جذب شده که در سال گذشته، در حدود ۲۸ میلیارد افغانی صرف در وزارت صنعت و تجارت در افغانستان سرمایه‌گذاری جذب شده است.»

سرپرست وزارت صنعت و تجارت همچنان از برنامه‌هایی برای افزایش ۱۰ درصدی تولید ناخالص داخلی و سطح تجارت ۲۵ درصدی صادرات، ایجاد ۱۰۰ هزار فرصت شغلی و جذب ۵۰۰ میلیون دالرسرمایه‌گذاری در سال آینده خبر داده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سفر والی هرات به ایران

Published

on

خبرگزاری صدا و سیمای ایران گزارش داده است که نور احمد اسلام جار، والی هرات صبح امروز (شنبه) در رأس هیأتی وارد این کشور شد.

والی هرات از سازمان منطقه آزاد تجارتی- صنعتی در ولایت خراسان رضوی ایران بازدید کرد و سپس راهی کمپ مهاجرین در شهر «سفید سنگ» فریمان شد.

قرار است او از قونسلگری افغانستان در شهر مشهد نیز بازدید کند.

والی هرات در سفر سه روزه خود به مشهد چند سند همکاری را امضا خواهد کرد و از چند واحد تولیدی نیز بازدید می‌کند.

این سفر در حالی صورت می‌گیرد که اخراج مهاجرین افغان از ایران به طور بی‌پیشینه افزایش یافته است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!