Connect with us

رویداد های اخیر

ترمپ شیوه خروج سربازان امریکایی را بزرگترین اشتباه عنوان کرد

منتشر شده

در

دونالد ترمپ، رییس جمهور پیشین امریکا، روز گذشته گفته که نحوی خروج سربازان امریکایی از افغانستان بزرگترین اشتباه سیاست خارجی بایدن در تاریخ امریکا است.

به اساس گزارش رویترز ترمپ که احتمال دارد در سال ۲۰۲۴ به انتخابات امریکا نامزد شود حالا بایدن را مقصر اوضاع افغانستان می‌داند.

ترمپ افزوده که خروج سربازان خارجی از افغانستان “بی کفایتی یک رهبر ارشد امریکا” در طول تاریخ است.

این در حالی است که طالبان اکثریت افغانستان را تصرف کرده و تلاش می‌کنند که یک حکومت همه شمول بسازند.

اما جوبایدن، رییس جمهور امریکا، از حکومت اشرف غنی از بهر مقاومت نکردن در برابر طالبان انتقاد کرده و گفته که روند خروج نیروهای امریکایی را از اداره ترمپ به میراث برده است.

از سوی دیگر ترمپ انتقاد کرده که اداره بایدن از پلان تهیه شده وی پیروی نکرده و روند خروج را با مشکلات روبرو کرده است.

او در این باره گفته:” این خروج نیست، این یک تسلیمی کامل است.”

ترمپ افزود که اگر وی در قدرت میبود تصرف سریع افغانستان توسط طالبان صورت نمی‌گرفت.

او در این باره گفت:” میتوانستیم با افتخار بیرون شویم. ما باید با افتخار بیرون می‌شدیم. اما حالا ما برعکس خارج میشویم.”

رویداد های اخیر

شرکت هوایی آریانا افغان در میان ۴۵ شرکت هوایی آسیای میانه مقام هفتم را کسب کرد

Published

on

شرکت هوایی آریانا افغان در رده‌بندی سال ۲۰۲۶ اسکای‌ترکس، در میان ۴۵ شرکت هوایی آسیای میانه، مقام هفتم را به دست آورده است.

مسؤلان این شرکت می‌گویند آریانا افغان در سال ۲۰۲۵ در این فهرست در جایگاه هشتم قرار داشت، اما امسال با بهبود کیفیت خدمات و گسترش فعالیت‌هایش، یک پله صعود کرده است.

به گفته آنان، این شرکت در سال ۲۰۲۶ با برآورده‌ساختن معیارهایی از جمله کیفیت خدمات، پروازهای مصئون، مهمانداران مسلکی و تجربه در بخش هوانوردی، در جمع ۱۰ شرکت برتر هوایی آسیای میانه قرار گرفته است.

اسکای‌ترکس یک نهاد بین‌المللی در زمینه ارزیابی و رتبه‌بندی کیفیت خدمات صنعت هوانوردی و شرکت‌های هواپیمایی است که همه‌ساله شرکت‌های هوایی را بر اساس معیارهای مشخص ارزیابی و رتبه‌بندی می‌کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

راه ابریشم واخان؛ جاده‌ای تا مرز چین تکمیل شد

امان‌الله چهره، رئیس احیا و انکشاف دهات بدخشان، می‌گوید این جاده از منطقه برغل آغاز شده و با امتداد ۱۲۱.۱۳ کیلومتر، تا بزای گنبد در مرز چین می‌رسد.

Published

on

کار ساخت جاده «راه ابریشم» در دهلیز واخان بدخشان، پس از پنج سال به‌گونه کامل پایان یافته است.

امان‌الله چهره، رئیس احیا و انکشاف دهات بدخشان، می‌گوید این جاده از منطقه برغل آغاز شده و با امتداد ۱۲۱.۱۳ کیلومتر، تا بزای گنبد در مرز چین می‌رسد.

به گفته او، عرض جاده بین ۷ تا ۱۰ متر بوده و در مسیر آن سه پل بزرگ و ده‌ها پلچه آب‌رو ساخته شده است.

قرار است این جاده در آینده نزدیک به بهره‌برداری سپرده شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر مهاجرین با معاون یوناما درباره وضعیت بازگشت‌کنندگان دیدار کرد

Published

on

مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با برونو لیمارکی، معاون هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) در بخش کمک‌های بشردوستانه، دیدار و درباره وضعیت بازگشت‌کنندگان گفتگو کرد.

وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان می‌گوید که در این دیدار، معاون یوناما از ارزیابی وضعیت بازگشت‌کنندگان در ولایت‌های مختلف و جمع‌آوری اطلاعات درباره نیازهای آنان خبر داده است.

برونو لیمارکی تأکید کرده است که رسیدگی به وضعیت بازگشت‌کنندگان و فراهم‌سازی زمینه اسکان آنان، به همکاری مشترک میان نهادهای سازمان ملل متحد و امارت اسلامی نیاز دارد.

او افزوده است که نهادهای سازمان ملل متحد در حال حاضر به هزاران خانواده نیازمند کمک می‌کنند و این روند باید گسترش یابد.

معاون یوناما همچنین گفته است که جامعه جهانی باید به نیازهای مردم افغانستان توجه کند و یوناما آماده همکاری برای رسیدگی به مشکلات بازگشت‌کنندگان است.

در همین حال، مولوی عبدالکبیر از کمک‌های سازمان ملل متحد به مردم افغانستان قدردانی کرده و گفته است که امارت اسلامی برای رسیدگی به مشکلات بازگشت‌کنندگان، مسئولیت‌هایی را به نهادهای مختلف سپرده است.

او از نهادهای کمک‌رسان خواسته است کمک‌های خود به خانواده‌های بازگشت‌کننده را ادامه دهند و افزوده است که برنامه‌ای برای اسکان هزاران خانواده بیجاشده داخلی نیز در حال اجرا است.

وزیر امور مهاجرین همچنین تأکید کرده است که سهولت‌های لازم برای فعالیت نهادهای سازمان ملل متحد فراهم شده و امارت اسلامی از همکاری‌های بشردوستانه یوناما استقبال می‌کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!