Connect with us

جهان

تلاش امدادگران چینی برای نجات بازماندگان زلزله

منتشر شده

در

هزاران امدادگر در درجه حرارت زیر صفر، روز چهارشنبه با یک کار دشوار برای یافتن و تداوی بازماندگان زلزله شدیدی که دوشنبه شب منطقه دورافتاده‌ای در ولایت گانسو در شمال غربی چین را لرزاند، مواجه شدند.

زلزله ۶.۲ ریشتری منطقه جیشیشان را در نزدیکی مرز ولایت های گانسو و چینگهای به لرزه درآورد و ساکنان وحشت زده را از خانه هایشان در هوای سرد بیرون کرد.

به گزارش رویترز، این حادثه به جاده ها و لین‌های برق و شبکه آبرسانی آسیب رساند، بیش از ۱۵۰ هزار خانه را ویران کرد و باعث رانش زمین شد.

واکنش‌های اضطراری فعال شده‌اند و بخش‌های مختلف هزاران پرسونل را برای جستجوی بازماندگان و اسکان مجدد آنها به منطقه فاجعه کوهستانی اعزام کرده‌اند.

تلاش‌های امدادی پس از زلزله دوشنبه شب به دلیل سرمای شدیدی که از هفته گذشته بیشتر مناطق چین را فراگرفته است، با چالش بیشتری روبرو شده است. درجه حرارت اطراف مرکز زلزله گانسو در سه شنبه شب با ادامه کار امدادگران به حدود منفی ۱۵ درجه سانتی گرید کاهش یافت.

به گزارش رسانه‌های محلی به نقل از محققان، افرادی که در زیر آوار در معرض درجه حرارت منفی ۱۰ درجه سانتی‌گرید قرار گرفته‌اند، بدون کمک در معرض خطر ابتلا به سرما زدگی هستند و در صورت عدم جراحت تنها بین ۵ تا ۱۰ ساعت می‌توانند زنده بمانند.                                         

به گفته مقامات، در گانسو، جسد ۱۱۳ نفر تا ساعت ۹ صبح چهارشنبه پیدا شد و ۷۸۲ نفر زخمی شده اند.

تعداد کشته شدگان در چینگهای تا ساعت ۵:۳۰ صبح چهارشنبه به ۱۸ نفر افزایش یافت و ۱۹۸ نفر مجروح گزارش داده شدند.

به گزارش رسانه های چین، هفتاد و هشت نفر در گانسو نجات یافته اند.

جهان

محمد البشیر به حیث رئیس دولت موقت سوریه انتخاب شد

Published

on

خبرگزاری رویترز گزارش داده که محمد البشیر، رئیس تشکیلات «دولت نجات سوریه» به‌گونه‌ رسمی به عنوان رئیس دولت موقت این کشور منصوب شده است.
البشیر در بیانیه‌ تلویزیونی گفت که مسوولیت اداره امور دولت در دوره انتقالی به او سپرده شده است.
او پس از این انتصاب گفت دوره انتقالی قدرت در سوریه احتمالا در اول مارچ ۲۰۲۵ میلادی به پایان می‌رسد.

وی قبل از حمله برق آسای ۱۲ روزه به دمشق، دولت نجات به رهبری مخالفان سوریه را اداره می‌کرد.

Continue Reading

جهان

حکومت بشار الاسد در سوریه به پایان رسید

به گزارش رویترز، مخالفان بشار الاسد گفتند که دمشق «اکنون از دست اسد آزاد شده است.»

Published

on

رویترز به نقل از یک افسر اردوی سوریه گزارش داده است که حکومت بشار الاسد، رئیس جمهور این کشور پس از حمله برق آسای مخالفان به پایان رسیده است.

به گزارش رویترز، مخالفان بشار الاسد گفتند که دمشق «اکنون از دست اسد آزاد شده است.»

اسد روز یکشنبه به مقصدی نامعلوم دمشق را ترک کرد. مخالفان او گفتند که آنان بدون هیچ نشانه‌ای از استقرار اردو، وارد پایتخت شدند.

شاهدان گفتند که هزاران نفر پیاده و سوار بر موتر در مرکز دمشق تجمع کردند و شعار «آزادی» سر دادند.

مخالفان گفتند: «ما با مردم سوریه خبر آزادی زندانیان خود و رهایی زنجیرشان و اعلام پایان دوران بی عدالتی در زندان صیدنایا را جشن می گیریم.»

صیدنایا یک زندان نظامی بزرگ در حومه دمشق است که دولت سوریه هزاران نفر را در آن زندانی کرده بود.

بر اساس اطلاعات وب‌سایت «فلایت رادار»، یک طیاره شرکت «سوریه ایر» در حوالی زمانی که گزارش شد پایتخت توسط مخالفان تصرف شده است، از میدان هوایی دمشق بلند شد.

این طیاره ابتدا به سمت منطقه ساحلی سوریه، پایگاه فرقه علوی اسد پرواز کرد، اما سپس یک چرخش ناگهانی انجام داد و برای چند دقیقه در جهت مخالف پرواز کرد و سپس از روی نقشه ناپدید شد.

هادی البحرا سوری، رئیس گروه اصلی مخالفان سوریه در خارج از سوریه نیز روز یکشنبه اعلام کرد که دمشق اکنون «بدون حضور بشار الاسد» است.

تنها ساعاتی قبل از آن، مخالفان اعلام کردند که کنترول کامل شهر کلیدی حمص را تنها پس از یک روز نبرد به دست گرفته اند و پایان حکومت ۲۴ ساله اسد نزدیک شده است.

هزاران نفر از ساکنان حمص پس از عقب نشینی اردو از این شهر مرکزی به جاده ها ریختند و رقصیدند و شعارهای «اسد رفت، حمص آزاد شد» و «زنده باد سوریه و مرگ بر بشار الاسد» سر دادند.

مخالفان فیرهای هوایی انجام دادند و جوانان پوسترهای بشار الاسد را پاره کردند.

با تصرف حمص، مخالفان کنترول مرکز استراتژیک سوریه را به دست گرفتند که با آن دمشق از این منطقه ساحلی که پایگاه فرقه علوی اسد است و متحدان روسی او پایگاه بحری و پایگاه هوایی دارند، جدا شد.

قوماندان هیئت تحریر الشام، ابومحمد الجولانی، رهبر اصلی مخالفان، تصرف حمص را لحظه‌ای تاریخی خواند و از افرادش خواست به «کسانی که اسلحه خود را به زمین می‌گذارند» آسیب نرسانند.

مخالفان هزاران زندانی را از زندان شهر آزاد کردند. نیروهای امنیتی پس از سوزاندن اسناد خود، با عجله آنجا را ترک کردند.

 

Continue Reading

جهان

مخالفان بشار الاسد چهارمین شهر سوریه را تصرف کرده و به حمص نزدیک شدند

Published

on

مخالفان بشار الاسد، رئیس جمهور سوریه اعلام کرده اند که روز شنبه کنترول شهر درعا در جنوب این کشور، محل آغاز خیزش علیه حکومت در سال ۲۰۱۱ را به دست گرفتند. این چهارمین شهری است که نیروهای اسد آن را از دست می‌دهند.

به گزارش رویترز، منابع در میان مخالفان گفتند که اردوی سوریه با خروج منظم از درعا بر اساس توافقی که به مقامات اردو اجازه عبور امن به پایتخت، دمشق، در حدود ۱۰۰ کیلومتری در سمت شمال را می دهد، موافقت کرد.

ویدیوها در شبکه های اجتماعی نشان می‌دهد که افراد مسلح با موترسایکل گشت و گذار می‌کنند و برخی هم در حال اختلاط با مردم محل در جاده‌ها هستند. مردم نیز با فیرهای شادیانه در مرکز شهر درعا، ورود مخالفان را جشن گرفتند.

هیچ اظهارنظری فوری از سوی اردو یا دولت اسد صورت نگرفته است.

با سقوط درعا، نیروهای اسد طی یک هفته چهار مرکز مهم را به مخالفان واگذار کردند.

درعا که قبل از شروع جنگ داخلی ۱۳ سال پیش بیش از ۱۰۰ هزار نفر جمعیت داشت، به عنوان مهد قیام اهمیت نمادین دارد. این شهر مرکز ولایتی با حدود ۱ میلیون نفوس است که هم مرز با اردن می‌باشد.

تصرف درعا به دنبال ادعای مخالفان در اواخر روز جمعه مبنی بر پیشروی آنها تا لبه شهر مرکزی حمص، یک محل تقاطع کلیدی بین پایتخت و سواحل مدیترانه، صورت گرفت.

تصرف حمص باعث قطع ارتباط دمشق با فرقه اقلیت علوی اسد و همچنان با پایگاه بحری و پایگاه هوایی متحدان روسی وی در آنجا خواهد شد.

ائتلافی متشکل از جناح‌های مخالفان اسد که شامل هیئت تحریر الشام می‌شود، برای آخرین بار از نیروهای وفادار به حکومت اسد خواست که حمس را ترک کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!