Connect with us

اخبار ساحوی

تهدید رهبر حوثی‌ها: در صورت حمله امریکا به یمن، کشتی‌های جنگی و منافع امریکایی را هدف قرار می‌دهیم

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

هم‌زمان با دیدار وزیر دفاع امریکا از یک کشتی جنگی این کشور در دریای مدیترانه و تاکید بر نقش آن در جلوگیری از گسترش جنگ غزه به منطقه، رهبر حوثی‌های شورشی یمن تهدید کرد اگر واشینگتن جنگ با یمن را آغاز کند، منافع و کشتی‌های جنگی امریکا را هدف قرار خواهد داد.

لوید آستین، وزیر دفاع امریکا روز گذشته (چهارشنبه ۲۹ قوس) با حضور در کشتی جنگی «جرالد فورد»، با قابلیت حمل چهار هزار پرسنل و هشت طیاره جنگنده در دریای مدیترانه که با سوخت اتمی کار می‌کند اعلام کرد این ناو و خدمه‌های آن در حال تاریخ‌سازی هستند.

آقای آستین که ماموریت حضور ناو «جرالد فورد» در آب‌های دریای مدیترانه برای مقابله با ورود گروه‌های نیابتی ایران به جنگ غزه را برای سومین بار تمدید کرده است، در ادامه تصریح کرد: «برخی مواقع بزرگترین دستاورد ما این است که مانع وقوع حادثه بدی شویم و اکنون شما همه در تلاش برای مقابله با گسترش تنش‌های عظیم به منطقه هستید.»

او هم‌چنین به خبرنگاران گفت به نظرش امریکا بحران غزه را به خوبی مدیریت کرده و جلوی گسترش آن به منطقه را گرفته است.

آقای آستین دوشنبه هفته جاری به اسرائیل و سپس قطر سفر کرده بود. قطر هفته‌هاست که میان اسرائیل و گروه حماس میانجی‌گری می‌کند.

گروه حماس که امریکا و اتحادیه اروپا آن را گروهی تروریستی می‌شناسند، سال‌هاست از حمایت ایران برخوردار بوده، گرچه ایران دخالت در طراحی حملات اخیر این گروه به خاک اسرائیل را رد کرده است.

هم‌زمان با اظهارات وزیر دفاع امریکا، عبدالمالک الحوثی، رهبر شورشیان حوثی مورد حمایت ایران از کشورهای جهان خواست در عملیات جدید چند ملیتی به رهبری ایالات متحده برای تامین امنیت دریای سرخ دخالت نکنند.

او اقدامات ائتلاف به رهبری امریکا را تلاشی برای «تبدیل منطقه به میدان جنگ» توصیف کرد.

آقای حوثی در ادامه تصریح کرد حوثی‌ها به حملات خود به کشتی‌های متعلق به اسرائیل یا کشتی‌هایی که عازم بنادر اسرائیل هستند ادامه خواهند داد و مدعی شد کشتی‌های دیگر برای حرکت در منطقه امن هستند.

اظهارات او در حالی است که حوثی‌ها به کشتی‌هایی که ارتباطی با اسرائیل ندارند نیز حمله کرده‌اند، موضوعی که باعث شده است برخی شرکت‌های بین‌المللی و چندملیتی، حمل بار از مسیر دریای سرخ را به‌صورت موقت متوقف کنند.

امریکا، بریتانیا و فرانسه همراه با چند کشور دیگر برای تامین امنیت دریانوردی، کشتی‌های جنگی خود را به باب‌المندب و دریای سرخ اعزام کرده و تاکنون بسیاری از حملات حوثی‌ها به کشتی‌های باری را دفع کرده‌اند.

آقای آستین روز سه‌شنبه از ایجاد یک طرح امنیتی دریایی برای پاسخ به حملات حوثی‌ها خبر داد.

بریتانیا، بحرین، کانادا، فرانسه، ایتالیا، هالند، ناروی و سیشل در عملیات «نگهبان رفاه» به همراه ایالات متحده گزمه مشترک در جنوب دریای سرخ و خلیج عدن را انجام خواهند داد.

عبدالمالک حوثی می‌گوید: «بزرگترین تهدید برای کشتیرانی بین‌المللی در منطقه اقدام ایالات متحده است که هدف آن نظامی کردن دریای سرخ، خلیج عدن و باب المندب است».

رهبر حوثی‌ها گفت اگر امریکا سرباز به یمن بفرستد، باید بداند که با وضعیتی سخت‌تر از جنگ افغانستان و تلفاتی بالاتر از جنگ ویتنام، مواجه خواهد شد.

اخبار ساحوی

پاکستان از احتمال حمله هند طی ۲۴ تا ۳۶ ساعت آینده خبر داد

نرندرا مودی، صدراعظم هند در نشست امنیتی کابینه خود تاکید کرد که دهلی‌نو برای وارد کردن «ضربه کوبنده به تروریسم عزم راسخ دارد.»

Published

on

(Last Updated On: )

وزیر اطلاعات پاکستان، عطاءالله تارر، اعلام کرد که این کشور اطلاعات موثقی در اختیار دارد که نشان می‌دهد هند قصد دارد طی ۲۴ تا ۳۶ ساعت آینده حمله‌ای نظامی علیه پاکستان انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، تارر در صفحه ایکس خود نوشت: «پاکستان اطلاعات موثقی دارد که هند با سودجویی از حادثه تروریستی اخیر در کشمیر به‌عنوان بهانه‌ای ساختگی، قصد دارد حمله‌ای نظامی علیه ما ترتیب دهد».

وی همچنین تأکید کرد که هرگونه اقدام متجاوزانه از سوی هند با پاسخی قاطع مواجه خواهد شد و مسئولیت کامل پیامدهای این اقدام بر عهده هند خواهد بود.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تنش‌ها میان دو کشور همسایه به‌ویژه پس از حوادث اخیر در کشمیر افزایش یافته است.

مقامات پاکستانی خواستار توجه جامعه بین‌المللی به این وضعیت و جلوگیری از تشدید تنش‌ها شده‌اند.

با این حال، نرندرا مودی، صدراعظم هند در نشست امنیتی کابینه خود تاکید کرد که دهلی‌نو برای وارد کردن «ضربه کوبنده به تروریسم عزم راسخ دارد.»

صدراعظم هند گفته به توانایی نیروهای مسلح این کشور «اعتماد کامل» دارد.

روزنامه هندوستان تایمز روز چهارشنبه، ۱۰ ثور گزارش داد که نرندرا مودی، صدراعظم این کشور روز گذشته «جلسه مهمی» را با حضور اعضای کابینه امنیتی‌اش از جمله راجنات سینگ وزیر دفاع، آجیت دیول، مشاور امنیت ملی، آنیل چوهان، لوی درستیز و قوماندانان نیروهای دریایی، زمینی و هوایی اردوی هند برگزار کرده است.

مودی در این جلسه گفته است: «نیروهای مسلح از آزادی کامل عملیاتی برخوردارند تا در مورد نوع، اهداف و زمان پاسخ هند تصمیم‌گیری کنند.»

Continue Reading

اخبار ساحوی

وزیر دفاع پاکستان: حمله نظامی هند قریب‌الوقوع است

خواجه آصف گفت که اسلام‌آباد با کشورهای دوست مانند کشورهای خلیج فارس و چین تماس گرفته و در مورد وضعیت برای بریتانیا، امریکا و سایر کشورها نیز توضیح داده است.

Published

on

(Last Updated On: )

خواجه محمد آصف، وزیر دفاع پاکستان، می‌گوید که پس از حملهٔ خونین هفتهٔ گذشته در کشمیر تحت‌ اداره هند، حملهٔ نظامی از سوی هند، قریب‌الوقوع به نظر می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این در حالی است که تنش‌ها میان دو کشور دارای سلاح هسته‌ای افزایش یافته است.

در حمله‌ای که در ۲۲ اپریل در منطقهٔ پهلگام کشمیر تحت‌ادارهٔ هند صورت گرفت، ۲۶ نفر کشته شدند.

هند، پاکستان را متهم کرده که از تروریست‌ها در مناقشهٔ کشمیر حمایت می‌کند.

خواجه محمد آصف روز دوشنبه در گفتگو با خبرگزاری رویترز افزود: «احتمال دارد که هند تلاش کند به خاک پاکستان تجاوز کند و به درگیری نظامی با پاکستان بپردازد. این یک احتمال است، احتمالی بسیار روشن و آشکار. این، رد شده نمی‌تواند.»

خواجه آصف تأکید کرد که نشانه‌های جنگ از سوی هند افزایش یافته و اردوی پاکستان گزارش‌هایی از احتمال حمله را به حکومت سپرده است.

او جزئیات بیشتری دربارهٔ اینکه چرا حمله را قریب‌الوقوع می‌داند، ارائه نکرد. وزیر دفاع پاکستان گفت که پاکستان در بالاترین سطح آماده‌باش قرار دارد، اما سلاح‌های هسته‌ای خود را تنها در صورتی به کار خواهد گرفت که تهدید مستقیم علیه بقای پاکستان وجود داشته باشد.

او افزود: «اما طبیعتاً، می‌دانید، ما نیروهای خود را تقویت کرده‌ایم، زیرا این مسئله اکنون قریب‌الوقوع است. بنابراین، در چنین وضعیتی، باید تصمیم‌های استراتژیک اتخاذ شود. این تصمیم‌ها گرفته شده‌اند و ما به خواست خداوند، در موقعیتی قرار داریم که بتوانیم از خاک خود دفاع کنیم.»

خبرگزاری رویترز نوشته که وزارت‌های خارجه و دفاع هند هنوز به پرسش‌هایش در این خصوص پاسخ نداده‌اند.

پس از حملهٔ پهلگام، هند گفت که دو مهاجم مشکوک پاکستانی بوده‌اند. پاکستان این اتهام را رد کرده و خواستار تحقیقات بی‌طرفانه شده است.

خواجه آصف گفت که اسلام‌آباد با کشورهای دوست مانند کشورهای خلیج فارس و چین تماس گرفته و در مورد وضعیت برای بریتانیا، امریکا و سایر کشورها نیز توضیح داده است.

آصف گفت که برخی کشورهای عربی خلیج فارس با هر دو طرف گفتگو کرده‌اند، اما او نام این کشورها را افشا نکرد.

چین روز دوشنبه ابراز امیدواری کرد که هر دو طرف خویشتنداری نشان دهند. خواجه آصف همچنان افزود که ایالات متحده تاکنون از مداخله در این موضوع خودداری کرده است.

این در حالی است که دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، هفتهٔ گذشته گفت که هند و پاکستان خود مشکل‌شان را حل خواهند کرد، اما سپس وزارت خارجهٔ ایالات متحده اعلام کرد که با هر دو طرف در تماس است و آن‌ها را به اتخاذ یک «راهکار مسئولانه» تشویق می‌کند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

شمار جان باختگان انفجار بندر عباس به ۴۰ تن افزایش یافت

پیش از این شمار جان باختگان این انفجار ۲۵ نفر و شمار زخمی‌ها بیش از ۸۰۰ نفر اعلام شده بود.

Published

on

(Last Updated On: )

محمد آشوری، والی هرمزگان ایران اعلام کرده است که شمار جان باختگان انفجار در بندر رجایی ولسوالی بندرعباس این ولایت به ۴۰ نفر رسیده است.

پیش از این شمار جان باختگان این انفجار ۲۵ نفر و شمار زخمی‌ها بیش از ۸۰۰ نفر اعلام شده بود.

به گزارش صدا و سیمای ایران، عملیات آتش نشانی در بندر هنوز ادامه دارد و آتش‌سوزی در این بندر تا اکنون به صورت کامل مهار نشده است.

این انفجار بعد از ظهر روز شنبه (۶ثور) رخ داد و در پی آن آتش‌سوزی در این بندر آغاز شد.

مسعود پزشکیان، رییس‌جمهور ایران برای رسیدگی به وضعیت و بازدید از زخمیان به بندر عباس رفت.

تا اکنون علت وقوع این انفجار روشن نیست.

رسانه‌های ایران گزارش داده‌اند که انفجار به دلیل نامعلومی در یک مخزن سوخت این بندر رخ داده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!