علم و تکنالوژی
تویتر ۲۰ دالر در ماه برای نشان تایید دریافت میکند
ایلان ماسک، رییس اجرایی تویتر در پیامی در این شبکه اجتماعی اعلام کرد روند تایید استفاده کنندگان و طرح نشان تایید را تغییر می دهد و هزینه اشتراک در طرح عضویت نشان تایید ماهانه ۵ تا۲۰ دالر خواهد بود.
این درحالی است که او چند روز قبل یکی از بزرگترین شبکه های اجتماعی جهان را خریده است. در تویت ماسک آمده است: «کل روند تایید هویت در حال تغییر است.»
البته او به جزئیات بیشتری در این زمینه اشاره نکرده است.
به گزارش نشریه پلتفرمر به نقل از دو منبع آگاه اعلام کرد، تویتر تصمیم دارد از استفاده کنندگان دارای نشان آبی، هزینه دریافت کند. در صورت اجرایی شدن این پروژه، استفاده کنندگان باید برای عضویت در «تویتر بلو» ماهانه ۴.۹۹ دالر پرداخت کنند یا نشان آبی شان را از دست می دهند.
ایلان ماسک هنوز در این باره تصمیم نهایی را نگرفته و ممکن است پروژه اجرایی نشود اما طبق گزارش این نشریه، احتمال زیادی دارد این امر به بخشی از روند «تویتر بلو» تبدیل شود.
نشریه ورج نیز در گزارشی جداگانه اعلام کرد توئیتر هزینه اشتراک برای «تویتر بلو» را ماهانه ۴.۹۹ تا ۱۹.۹۹ دالر تعیین خواهد کرد.
در گزاشها همچنان آمده است که بر اساس این طرح، تایید شدهگان فعلی تا ۹۰ روز فرصت پیدا میکنند که اشتراک تویتر بلو را بخرند، در غیر آن "نشان آبی" خود را از دست خواهند داد. از کارمندانی که روی این پروژه کار میکنند هم خواسته شده تا این قابلیت را تا تاریخ ۷نوامبر آماده کنند یا آماده خروج از شرکت باشند.
علامت تایید آبی (تیک آبی تویتر) به استفاده کنندهگانی داده میشود که تویتر آنها را «معتبر، قابل توجه و فعال» تعریف میکند و به دنبالکنندگان اطمینان میدهد که حساب واقعی است.
علم و تکنالوژی
در پی حمایت دونالد ترمپ، تیک تاک دوباره در امریکا قابل دسترس شد
اخیراً، ترامپ گفته است که «تیکتاک جایگاه خاصی در قلبم دارد» و از آن برای جلب رایدهندگان جوان در انتخابات ۲۰۲۴ استفاده کرد.
پس از آنکه دونالد ترمپ، رئیسجمهور منتخب امریکا گفت که دسترسی به اپلیکشن تیکتاک را پس از بازگشت به قصر سفید احیای خواهد کرد، تیک تاک روز یکشنبه اعلام کرد که در حال بازگرداندن خدماتاش در این کشور است.
این پلتفرم در پیامی به کاربران خود گفت: «بهلطف تلاشهای ترمپ، تیک تاک دوباره در امریکا فعال میشود.»
تیکتاک همچنین در بیانیهای اعلام کرد که استفاده کنندگان امریکایی توانستهاند به وبسایت این شرکت چینی دسترسی پیدا کنند.
دسترسی به تیکتاک شنبهشب برای استفاده کنندگان امریکایی متوقف شد. مقامات امریکایی هشدار داده بودند که تحت مالکیت شرکت چینی بایتدنس، احتمال سوءاستفاده از اطلاعات امریکاییها توسط حکومت چین وجود دارد.
بازگرداندن تیکتاک توسط ترمپ تغییری در موضع او نسبت به دوره اول ریاست جمهوریاش محسوب میشود. در سال ۲۰۲۰، او به دلیل نگرانی از دسترسی حکومت چین به اطلاعات شخصی امریکاییها، به دنبال ممنوعیت این اپلیکیشن بود.
اخیراً، ترامپ گفته است که «تیکتاک جایگاه خاصی در قلبم دارد» و از آن برای جلب رایدهندگان جوان در انتخابات ۲۰۲۴ استفاده کرد.
بر مبنای قانونی که سال گذشته تصویب شد و روز جمعه از سوی ستره محکمه امریکا تایید شد، تیکتاک تا روز یکشنبه فرصت داشت که ارتباطات خود را با شرکت چینی بایت دنس قطع کند و به خریداران امریکایی فروخته شود.
قانونگذاران امریکایی نگران اند که حکومت چین بر بنیاد قانون این کشور، تیک تاک را مجبور کند که اطلاعات شهروندان امریکایی را در اختیار این کشور قرار دهد.
علم و تکنالوژی
تیکتاک در امریکا غیرفعال میشود
به نقل از رویترز، اگر تیکتاک برای تمامی استفاده کنندگان امریکایی قطع شود، نتیجهای متفاوت از آنچه که در قانون آمده است، به دنبال خواهد داشت.
تیکتاک برنامهریزی کرده است که در روز یکشنبه (۱۹ جنوری) اپلیکیشن خود را برای استفاده کنندگان امریکایی قطع کند، در صورتی که ممنوعیت فدرال این شبکه اجتماعی به مرحله اجرا درآید، مگر اینکه ستره محکمه ایالات متحده اقدام به مسدود کردن آن کند.
به نقل از رویترز، اگر تیکتاک برای تمامی استفاده کنندگان امریکایی قطع شود، نتیجهای متفاوت از آنچه که در قانون آمده است، به دنبال خواهد داشت. این قانون فقط دانلودهای جدید تیکتاک از فروشگاههای اپلیکیشن اپل و گوگل را ممنوع خواهد کرد و استفاده کنندگان فعلی هنوز برای مدتی قادر به استفاده از اپلیکیشن خواهند بود.
طبق گزارشها، در صورت قطع دسترسی به تیکتاک، استفاده کنندگان هنگام تلاش برای باز کردن اپلیکیشن پیامی مبنی بر اطلاعرسانی درباره ممنوعیت دریافت خواهند کرد و به وبسایتی هدایت میشوند که اطلاعات بیشتری در این زمینه ارائه میدهد. همچنین، تیکتاک به استفاده کنندگان این امکان را خواهد داد که تمامی اطلاعات خود را دانلود کنند تا بتوانند اطلاعات شخصیشان را با خود نگه دارند.
در اپریل سال گذشته، جو بایدن رئیسجمهور امریکا قانونی را امضاء کرد که به شرکت بایتدنس دستور میدهد داراییهای خود در ایالات متحده را تا تاریخ ۱۹ جنوری ۲۰۲۵ بفروشد، در غیر این صورت با یک ممنوعیت سراسری روبهرو خواهد شد. این شرکتها درخواست کردهاند که حداقل اجرای این قانون به تأخیر بیفتد و معتقدند که این قانون با متمم اول قانون اساسی ایالات متحده که از آزادی بیان حمایت میکند، مغایرت دارد.
تیکتاک در یک پرونده قضائی اعلام کرده است که تخمین میزند اگر ممنوعیت برای یک ماه ادامه یابد، یک سوم از ۱۷۰ میلیون استفاده کننده امریکایی آن قادر به دسترسی به این پلتفرم نخواهند بود.
علم و تکنالوژی
وزارت خزانهداری امریکا: هکرهای چینی اسناد را به سرقت بردند
به گفته رویترز، افبیآی به درخواستهای رویترز برای اظهار نظر پاسخ نداد، و سازمان امنیت سایبری و زیربناهای ایالات متحده نیز سؤالات را به وزارت خزانهداری ارجاع داد.
وزارت خزانهداری گفته هکرها پروتکلهای یک ارائهدهنده خدمات امنیت سایبری ثالث را نقض کرده و به اسناد غیرمحرمانه دسترسی یافتهاند
بر اساس نامهای که روز دوشنبه به رویت رویترز رسید، هکرهای تحت حمایت دولت چین اوایل این ماه به وزارت خزانهداری ایالات متحده نفوذ کرده و اسنادی را از کامپیوترهای آن سرقت کردهاند.
در این نامه آمده است که هکرها پروتکلهای یک ارائهدهنده خدمات امنیت سایبری ثالث را نقض کرده و به اسناد غیرمحرمانه دسترسی یافتهاند، و مقامات این واقعه را یک «حادثه بزرگ» توصیف کردهاند.
بر اساس این نامه، هکرها به یک کلید دسترسی پیدا کردند که توسط فروشنده برای امنسازی یک سرویس ابری مورد استفاده قرار میگرفت. این سرویس برای ارائه پشتیبانی فنی از راه دور به کاربران دفاتر وزارت خزانهداری استفاده میشد.
با دسترسی به این کلید سرقتشده، هکرها توانستند امنیت سرویس را فریب بدهند، از راه دور به برخی کامپیوترهای کارکنان وزارت خزانهداری دسترسی پیدا کنند، و به برخی اسناد غیرمحرمانه ذخیرهشده توسط این کارکنان دسترسی یابند.
وزارت خزانهداری پس از هشدار ارائهدهنده خدمات امنیت سایبری «بیاندتراست» اعلام کرد که در حال همکاری با سازمان امنیت سایبری و زیربناهای ایالات متحده و همچنین پولیس فدرال «افبیآی» برای ارزیابی تأثیر این نفوذ هکری است.
به گفته رویترز، افبیآی به درخواستهای رویترز برای اظهار نظر پاسخ نداد، و سازمان امنیت سایبری و زیربناهای ایالات متحده نیز سؤالات را به وزارت خزانهداری ارجاع داد.
بیاندتراست نیز به درخواستها برای اظهار نظر پاسخ نداد، اما در وبسایت خود اعلام کرد که اخیراً یک «حادثه امنیتی» را شناسایی کرده که تعداد محدودی از مشتریان نرمافزار پشتیبانی از راه دور این شرکت را تحت تأثیر قرار داده است. در این بیانیه آمده در این حادثه یک کلید به خطر افتاده و تحقیقاتی در حال انجام است.
به گفته رویترز، یک سخنگوی سفارت چین در واشینگتن نیز به درخواستها برای اظهار نظر پاسخ نداد، چرا که بیجنگ به طور معمول مسئولیت خود در حوادث جاسوسی سایبری را انکار میکند.
-
اخبار ساحوی2 روز ago
تبادل اسیرای اسرائیلی و فلسطینی در نخستین روز آتشبس در نوار غزه
-
رویداد های اخیر3 روز ago
مشاور امنیت ملی ترمپ: در حکومت آینده نیروهای امریکایی به افغانستان بر نخواهند گشت
-
رویداد های اخیر1 روز ago
حکومت ترمپ پرواز بیش از ۱۶۰۰ پناهجوی افغان را لغو کرده است
-
رویداد های اخیر4 روز ago
هند میگوید که به دنبال تقویت روابط با افغانستان است
-
رویداد های اخیر3 روز ago
۲۰۰ افغان پس از دریافت ویزه فیلیپین را به مقصد ایالات متحده ترک نمودند
-
رویداد های اخیر2 روز ago
زلمی خلیلزاد اظهارات عباس استانکزی را امیدوارکننده خواند
-
جهان3 روز ago
در انفجار تانکر تیل در نایجریا ۷۰ نفر کشته شدند
-
جهان4 روز ago
کابینه اسرائیل توافق آتشبس در غزه را تایید کرد