Connect with us

ورزش

تیم الف کریکت افغانستان با تفاوت ۱۱ دوش تیم الف سریلانکا را شکست داد

منتشر شده

در

تیم الف کریکت افغانستان روز جمعه در یک بازی هیجان انگیز در عمان با تفاوت ۱۱ دوش تیم الف سریلانکا را شکست داد. این اولین بازی تیم الف کریکت افغانستان در جام تیم‌های نوظهور آسیا ۲۰۲۴ بود.

تیم الف افغانستان در این بازی با از دست دادن هفت ویکت ۱۶۶ دوش انجام داد که ۸۳ آن توسط صدیق اتل و ۵۷ دوش دیگر از سوی زبید اکبری به دست آمد.

توپزنی اتل مشمول هفت ضربه شش دوش بود و او ۸۳ دوش خود را در ۴۶ توپ انجام داد. اتل به عنوان بهترین بازیکن مسابقه انتخاب شد.

تیم الف سریلانکا شروع خوبی در تعقیب هدف داشت اما نتوانست در برابر توپ اندازی عالی افغان‌ها مقاومت کند و با ۱۵۵ دوش حذف شد.

فریدون داوودزی سه ویکت و الله محمد غضنفر و بلال سمیع هر کدام دو ویکت گرفت.

تیم الف افغانستان روز یکشنبه در دومین بازی خود در جام تیم‌های نوظهور آسیا ۲۰۲۴ به مصاف تیم الف بنگله‌دیش خواهد رفت.

ورزش

تیم ملی بزکشی افغانستان در مسابقات بین‌المللی قزاقستان اشتراک می‌کند

Published

on

تیم ملی بزکشی افغانستان در مسابقات بین‌المللی کوک‌پر در شهر ترکستان قزاقستان اشتراک می‌کند.

به گفته فدراسیون ملی بزکشی، این مسابقات پس از ۹ سال وقفه، از ۱۵ تا ۲۱ مارچ سال ۲۰۲۶ میلادی برگزار می‌شود.

در این رقابت‌ها، تیم‌هایی از افغانستان، چین، قزاقستان، مجارستان، مغولستان، ازبکستان، روسیه، تاجیکستان و ترکیه حضور خواهند داشت.

تیم ملی بزکشی افغانستان پیش از این نیز در سال ۲۰۱۷ در مسابقات این رشته در قزاقستان حضور یافته بود.

Continue Reading

ورزش

جنگ خاورمیانه؛ سلسله مسابقات کریکت افغانستان در مقابل سریلانکا به تعویق افتاد

Published

on

بورد کریکت افغانستان اعلام کرده که سلسله مسابقات تیم ملی کشور در مقابل سریلانکا که در ابتدا قرار بود در ۱۳ مارچ ۲۰۲۶ در امارات متحده عربی آغاز شود، به دلیل مشکلات لوجستیکی ناشی از جنگ خاورمیانه به ربع آخر سال موکول شده است.

برنامه این سلسله مسابقات شامل سه بازی بیست آوره در استدیوم شارجه و سه بازی پنجاه آوره در استدیوم بین‌المللی دبی بود.

بورد کریکت افغانستان در خبرنامه‌ای نوشته است که با وجود آمادگی‌ها و هماهنگی با مسئولان کریکت امارات، تحولات اخیر، برگزاری مسابقات را غیرممکن کرد.

این نهاد خاطرنشان کرده که مسابقات با سریلانکا در ربع آخر سال ۲۰۲۶ در امارات متحده عربی برگزار می‌شود و تاریخ دقیق بعداً اعلام خواهد شد.

Continue Reading

ورزش

هند با پیروزی در برابر نیوزیلند برای سومین بار قهرمان جام جهانی کریکت بیست‌آوره شد

Published

on

تیم ملی کریکت هند روز یکشنبه با پیروزی قاطع در برابر نیوزیلند برای سومین بار قهرمان جام جهانی کریکت ۲۰ آوره شد و نام خود را در تاریخ کریکت پررنگ‌تر کرد.

در دیدار نهایی که در استدیوم نرندرا مودی در احمدآباد برگزار شد، بیش از ۸۶ هزار تماشاگر که بیشترشان طرفداران هند بودند در این ورزشگاه حضور داشتند. رقابت چندان تنگاتنگ نبود و هند با اختلاف ۹۶ دوش پیروز شد و به نخستین تیمی تبدیل شد که از عنوان قهرمانی خود در جام جهانی بیست‌آوره دفاع می‌کند.

این پیروزی برای هند اهمیت ویژه‌ای داشت، زیرا همین ورزشگاه جایی بود که سه سال پیش در دیدار نهایی جام جهانی ۵۰ آوره در برابر استرالیا شکست خورده بود.

در این بازی، تیم هند با از دست دادن پنج ویکت ۲۵۵ دوش انجام داد. سنجو سمسون بیش از ۸۰ دوش کسب کرد.

در بخش توپ‌اندازی، جسپریت بومرا نمایش فوق‌العاده‌ای داشت و با گرفتن چهار ویکت، نقش مهمی در پیروزی تیمش ایفا کرد و عنوان بهترین بازیکن مسابقه را گرفت.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!