Connect with us

ورزش

تیم الف کریکت افغانستان هند را شکست داد و به دیدار نهایی جام تیم‌های نوظهور آسیا راه یافت

صدیق الله اتل از ۵۲ توپ ۸۳ دوش و زبید اکبری از ۴۱ توپ ۶۴ دوش انجام داد. کریم جنت نیز از ۲۰ توپ ۴۱ دوش اضافه کرد.

منتشر شده

در

تیم الف کریکت افغانستان با تفاوت ۲۰ دوش تیم الف هند را شکست داد و برای اولین بار به دیدار نهایی جام تیم‌های نوظهور آسیا صعود کرد.

در این بازی که روز جمعه در عمان برگزار شد، تیم الف افغانستان با برنده شدن قرعه نخست توپزنی کرد و با از دست دادن چهار ویکت در ۲۰ آور ۲۰۶ دوش انجام داد.

صدیق الله اتل از ۵۲ توپ ۸۳ دوش و زبید اکبری از ۴۱ توپ ۶۴ دوش انجام داد. کریم جنت نیز از ۲۰ توپ ۴۱ دوش اضافه کرد.

در دفاع از هدف، تیم افغانستان ضربات سنگین را در همان ابتدای توپ اندازی خود به هند وارد کرد چنانچه الله محمد غضنفر در دو آور پیهم خود دو بازیکن تیم الف هند را حذف کرد.

تیم الف هند چند ویکت دیگر را نیز از دست داد اما رمندیپ سینگ بیشتر از دیگران مقاومت کرد و از ۵۰ دوش گذشت، اما نتوانست هند را به هدف برساند و در آخرین توپ توسط عبدالرحمن حذف شد.

با این پیروزی، تیم الف افغانستان برای اولین بار به دیدار نهایی جام تیم‌های نوظهور آسیا راه یافت و روز یکشنبه در مقابل سریلانکا قرار می‌گیرد. سریلانکا در بازی اول نیمه نهایی در همین روز، تیم الف پاکستان را شکست داده بود.

ورزش

افغانستان در سه بازی ۲۰آوره بین‌المللی به مصاف ویست اندیز می‌رود

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان در ماه جنوری سال ۲۰۲۶ میلادی در سه بازی بیست آوره بین‌المللی به مصاف تیم ملی کریکت ویست اندیز می‌رود.

این سلسله مسابقات که به میزبانی کریکت بورد افغانستان برگزار می‌شود، از تاریخ ۱۹ جنوری در امارات متحده عربی آغاز شده و الی تاریخ ۲۲ همین ماه ادامه خواهد داشت.

جدول زمانی این مسابقات قرار ذیل است:

 

Continue Reading

ورزش

افغانستان در مسابقات شش آوره هانگ کانگ، نیپال و افریقای جنوبی را شکست داد

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان روز جمعه در مسابقات شش آوره هانگ کانگ، نیپال و افریقای جنوبی را شکست داد.

در مقابل افریقای جنوبی، افغانستان در شش آور، ۱۴۸ دوش کسب کرد. کپیتان گلبدین نایب از ۱۲ توپ ۵۰ دوش و کریم جنت از ۱۱ توپ ۴۶ دوش انجام داد.

تیم افریقای جنوبی در پاسخ ۹۹ دوش انجام داد و نتوانست به هدف برسد.

پیش از این بازی، افغانستان نیپال را با تفاوت ۱۷ دوش شکست داده بود.

گفتنی است که دوازده تیم در مسابقات شش آوره هانگ کانگ رقابت می‌کنند و هر تیم دارای شش بازیکن می‌باشد.

Continue Reading

ورزش

بازی تیم‌های فوتسال افغانستان و ایران با تساوی ۲–۲ به پایان رسید

Published

on

تیم ملی فوتسال افغانستان در دومین دیدار خود در چارچوب بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی مقابل ایران ۲ بر ۲ مساوی کرد.

در این بازی که در شهر ریاض عربستان سعودی امروز (پنجشنبه) میان دو تیم برگزار شد، سید مجتبی حسینی و مهدی نوروزی برای افغانستان گول‌زنی کردند.

بازیکنان فوتسال کشور که در نخستین دیدار این رقابت‌ها تاجیکستان را شکست داده بودند، در آخرین بازی مرحله گروهی خود، روز شنبه هفته آینده در برابر مراکش به میدان خواهند رفت.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!