Connect with us

ورزش

تیم ملی کرکت افغانستان با سه پیروزی پی‌هم در برابر نیدرلند جام قهرمانی را بالای سر برد

منتشر شده

در

تیم ملی کرکت افغانستان از تاریخ ۲۱ الی ۲۵ ماه جنوری در سه بازی یک روزه در چارچوب سوپرلیگ شورای بین‌المللی کرکت به مصاف تیم نیدرلند رفت که در نهایت توانست در هرسه بازی با تفاوت قابل ملاحظه‌ی به پیروزی رسیده و جام قهرمانی این سلسله بازی را بالا سر ببرد.

دیدار سوم این سلسله بازی ها روزگذشته (سه شنبه ۵دلو) در ورزشگاه کرکت “ایشین تون” شهر دوحه برگزار شد که تیم ملی افغانستان با بهترین توپزنی نجیب‌الله زدران و بهترین توپ‌اندازی قیس احمد به سومین پیروزی پیهم دست یافت.

قرعه این بازی را تیم ملی افغانستان برد و نخست به توپزنی پرداخت که توانست در پنجاه آور تعین شده با ازدست دادن پنج ویکت ۲۵۴ دوش انجام دهد.

نجیب‌الله زدران ۷۱ دوش، ریاض حسن ۵۰ دوش و رحمت شاه ۴۸ دوش به سود تیم ملی افغانستان انجام دادند، در حالیکه ویوین کنگما، کلیتون فلوید، براندن، ثاقب و ارین دت هرکدام یک ویکت به سود تیم نیدرلند بدست آوردند.

تیم نیدرلند در نیمه دوم بازی به توپزنی پرداخت که در ۴۲.۴آور بازی با ازدست دادن تمام ویکت ها تنها ۱۷۹ دوش انجام داد و بازی را با تفاوت ۷۵ دوش به تیم ملی افغانستان واگذار کرد.

دراین بازی کولین ۸۱ دوش، سکوت ۵۴ دوش و ثاقب ۱۴ دوش به سود تیم شان انجام دادند، در حالیکه قیس احمد سه ویکت، راشد خان دو ویکت، فضل الحق فاروقی، مجیب الرحمن، فرید احمد و عظمت‌الله عمرزی هرکدام یک ویکت به سود تیم ملی افغانستان بدست آوردند.

در پایان بازی نجیب‌الله زدران با انجام ۷۱ دوش به عنوان بهترین بازیکن این بازی و سکات ایدورد جایزه بهترین بازیکن این تورنمنت را از آن خود کرد

ورزش

تیم ویلچر بسکتبال افغانستان هند را شکست داد

Published

on

تیم ملی ویلچر بسکتبال افغانستان در مسابقات آسیایی در تایلند با نتیجه ۹۳ بر ۲۶ تیم هند را شکست داد.

این دومین پیروزی پیهم تیم افغانستان در این مسابقات بود. افغانستان در بازی نخست خود نیوزیلند را شکست داده بود.

این تیم در بازی بعدی خود فردا (سه‌شنبه) به مصاف عراق خواهد رفت.

Continue Reading

ورزش

ترکیه در جدول مدال‌های بازی‌های همبستگی اسلامی ریاض ۲۰۲۵ پیشتاز است

شبکه تلویزیونی آریانا به عنوان پخش‌کننده رسمی افغانستان برای این بازی‌ها، برنامه‌های زنده روزانه را برای علاقه‌مندان ارائه می‌دهد.

Published

on

در جریان ششمین دوره بازی‌های همبستگی اسلامی – ریاض ۲۰۲۵، تیم ترکیه تاکنون با کسب ۳۶ مدال شامل ۲۶ طلا، ۶ نقره و ۴ برنز در صدر جدول مدال‌ها قرار دارد.

تیم ازبیکستان با ۱۶ مدال شامل ۴ طلا، ۸ نقره و ۴ برنز در جایگاه دوم ایستاده است و نایجریا، اندونیزیا و قزاقستان به ترتیب در رده‌های سوم تا پنجم قرار دارند.

تاکنون افغانستان موفق به کسب مدال نشده است، اما با حضور ۶۹ ورزشکار در ۱۳ رشته ورزشی امیدواری‌ها برای کسب مدال بالا است. ورزشکاران افغان در رشته‌های زورخانه‌ای (۲)، بوکس (۲)، فوتسال (۱۴)، جوجیتسو (۷)، کراته (۳)، موی تای (۲)، شنا (۴)، تنیس روی میز (۲)، تکواندو (۵)، والیبال (۱۲)، وزنه‌برداری (۴)، کشتی (۹) و ووشو (۳) به رقابت خواهند پرداخت.

این دوره از بازی‌ها بزرگترین تیم افغانستان را تاکنون به نمایش گذاشته و نشان‌دهنده سرمایه‌گذاری دوباره ملی در توسعه ورزش و حضور در رقابت‌های بین‌المللی است.

بازی‌های ۲۰۲۵ همچنین بیست و پنجمین سالگرد تأسیس فدراسیون همبستگی ورزشی اسلامی را گرامی می‌دارد و اهمیت آن در ترویج وحدت، تبادلات فرهنگی و صلح میان کشورهای مسلمان را برجسته می‌کند.

شبکه تلویزیونی آریانا به عنوان پخش‌کننده رسمی افغانستان برای این بازی‌ها، برنامه‌های زنده روزانه را برای علاقه‌مندان ارائه می‌دهد.

ششمین دوره بازی‌های همبستگی اسلامی ریاض از جمعه ۷ نوامبر آغاز و در ۲۱ نوامبر به پایان خواهد رسید و حدود ۳۵۰۰ ورزشکار از ۵۷ کشور عضو سازمان همکاری اسلامی در ۲۱ رشته ورزشی و ۲ رشته پارا سپورت با یکدیگر رقابت خواهند کرد. این رویداد پس از ۲۰ سال بار دیگر به عربستان سعودی بازگشته است، نخستین دوره بازی‌ها در سال ۲۰۰۵ در این کشور برگزار شده بود.

Continue Reading

ورزش

تیم فوتسال مراکش ۴-۰ افغانستان را شکست داد

Published

on

تیم ملی فوتسال مراکش روز شنبه در بازی‌های همبستگی اسلامی در ریاض، افغانستان را با نتیجه ۴ بر ۰ شکست داد.

این سومین بازی افغانستان در این مسابقات بود. پیش از این، تیم افغانستان تاجیکستان را شکست داده و ایران را به تساوی کشانده بود.

ریاض میزبان بیش از ۳۰۰۰ ورزشکار از ۵۷ کشور اسلامی است که در ۱۹ رشته ورزشی با هم رقابت می‌کنند.

تلویزیون آریانا حق پخش انحصاری بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی در افغانستان را در اختیار دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!