Connect with us

ورزش

تیم کریکت افغانستان با اختلاف ١١٧ دوش ایرلند را شکست داد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

تیم ملی کریکت افغانستان در سومین و آخرین دیدار از رقابت‌های یک‌روزه با اختلاف ١١٧ دوش ایرلند را شکست داد و قهرمان سلسله یک روزه بین‌المللی در امارات شد.

در این دیدار محمد نبی، بازیکن افغانستان با گرفتن ٥ ویکت بهترین بازیکن افغانستان بود. همچنان دراین بازی ننگیال خروتی نیز خوب درخشید.

افغانستان که بازی نخست یک‌روزه را برده بود و مسابقه دوم دو تیم به دلیل بارش باران لغو شده بود، امشب در رقابت سوم خوب ظاهر شد.

قرعه را ایرلند برد و ابتدا توپ‌اندازی را انتخاب کرد. بازیکنان افغانستان در ٥٠ آور با از دست دادن ٩ بازیکن، ٢٣٧ دوش برای ایرلند هدف تعیین کردند.

در نیمه اول حشمت الله شهیدی با ٦٩ دوش، بهتر از دیگر بازیکنان افغان ظاهر شد.

در وقت دوم تیم ایرلند در ٣٥ آور تمام بازیکنانش را از دست داد و نتوانست بیش از ١١٩ دوش انجام دهد. محمد نبی که بهترین بازیکن این مسابقه نیز انتخاب شد، پنج بازیکن ایرلند را از جریان مسابقه خارج کرد و ننگیال خروتی نیز ٤ بازیکن حریف را میدان بیرون کرد.

افغانستان با کسب دومین پیروزی، توانست قهرمان سلسله یک‌روزه شود. در بازی امشب محمد نبی درخشید؛ اما در کل سلسله بازی‌ها، رحمان‌الله گربز، بهترین بازیکن برگزیده شد.

ورزش

تیم الف کریکت افغانستان در مقابل سریلانکا باخت

Published

on

(Last Updated On: )

تیم الف کریکت افغانستان در سلسله مسابقات سه جانبه ۵۰آوره با تفاوت چهار ویکت در برابر تیم الف کریکت سریلانکا مغلوب شد.

این بازی امروز (چهارشنبه) در ابوظبی، پایتخت امارات متحده عربی برگزار گردید.

افغانستان پیش از این در یک بازی در برابر ایرلند و همچنین یک بازی در برابر سریلانکا شکست خورده بود.

تیم افغانستان با از دست دادن هشت بازیکن ۲۲۹ دوش هدف تعیین کرد.

در مقابل تیم الف سریلانکا با از دست دادن شش بازیکن هدف داده شده را تکمیل کرد.

Continue Reading

ورزش

افغانستان به جام جهانی کریکت زیر ۱۹ سال ۲۰۲۶ راه یافت

Published

on

(Last Updated On: )

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان به مسابقات جام جهانی سال ۲۰۲۶ صعود کرد.

افغانستان سه بازی اول خود را در مسابقات راه‌یابی به جام جهانی برنده شد و بازی چهارم (مقابل نیپال) به دلیل باران لغو گردید.

جام جهانی کریکت زیر ۱۹ سال در اوایل سال آینده میلادی در نامیبیا و زیمبابوی برگزار خواهد شد.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال کشور امارات را شکست داد

Published

on

(Last Updated On: )

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان امروز (چهارشنبه) امارات متحده عربی را با تفاوت ۱۸۰ دوش شکست داد و روند بدون باخت خود را در مرحله مقدماتی جام جهانی کریکت زیر ۱۹ سال آسیا حفظ کرد.

در این دیدار، افغانستان در ختم ۵۰ آور با از دست دادن تنها ۴ بازیکن، ۳۵۹ دوش انجام داد.

این سومین پیروزی پیهم افغانستان در مرحله مقدماتی منطقه‌ای است.

پیش از این، افغانستان با تفاوت ۸ ویکت، تیم‌های هانگ‌کانگ و عمان را شکست داده بود.

قرار است تیم ملی زیر ۱۹ سال کشور روز شنبه (۱۹ اپریل) به مصاف تیم میزبان، نیپال، برود. این دیدار آخرین بازی مرحله گروهی خواهد بود.

برنده دیدار آخر به احتمال زیاد سهمیه حضور در جام جهانی کریکت زیر ۱۹ سال ۲۰۲۶ را کسب خواهد کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!