Connect with us

رویداد های اخیر

جسد دو کارمند افغان فلم از سوی فامیل شان شناسایی شد

منتشر شده

در

اجساد دو کارمند افغان فلم که پس از انفجار روز گذشته ناپدید شده بود امروز(یکشنبه، ۲۳جوزا) در طب عدلی شناسایی شد و به خانواده‌های شان سپرده شد.

خانواده‌های طیبه موسوی و فاطمه محمدی که از دیروز بدین سو به دنبال دختران جوان شان بودند، امروز اعلام کردند که اجساد دختران ناپدیده شده شان در طیب عدلی شناسایی شده است.

این دو دختر جوان در انفجاری روز گذشته در غرب کابل جان باختند.

این کارمندان افغان فلم به حد سوخته بودند که اجساد شان بدون همکاری طب عدلی قابل شناسایی نبود.

طیبه در افغان فلم هنر پیشه بوده و مصروف ساخت یک فلم بود، روزگذشته پس از ختم یک جلسه از وزارت اطلاعات و فرهنگ درمسیر راه در انفجار نخست در مقابل بیمارستان علی جناح جان باخت.

جسداش پس از یک ساعت در طب عدلی توسط مادر و خواهراش شناسایی می‌شود. طیبه مصروف خواندن ماستری در دانشگاه کابل و تازه شامل کار در افغان فلم ازدواج نکرده بود، پدر نداشت و تنها نان‌آور خانواده‌اش بود.

این در حالی است که بعد از ظهر روز گذشته دو انفجار در نواحی ششم و سیزدهم شهر کابل رخ‌داد که در نتیجه آن هفت غیرنظامی جان باخته و شش تن دیگر زخم برداشتند.

در این انفجارها دو واسطه تونس هدف قرار داده شده بود.

وزارت امور داخله می‌گوید که همه جان باخته‌گان غیرنظامی استند.

تاکنون مسوولیت این رویداد را کسی به عهده نگرفته است.

رویداد های اخیر

در پی اعتراض‌ها علیه تخریب مزارع کوکنار در بدخشان دو تن کشته شدند

Published

on

مسئولان محلی در ولایت بدخشان می‌گویند که در جریان اعتراض‌ها علیه تخریب مزارع کوکنار در ولسوالی ارگوی این ولایت، دو تن کشته شده‌اند.

به گفته این مسئولان، روز گذشته (جمعه) قطعه مبارزه با مواد مخدر برای تخریب مزارع خشخاش به ساحه آتن‌جلو در ولسوالی ارگو اعزام شد، اما شماری از دهقانان و باشندگان محل به تحریک قاچاقبران مواد مخدر و افراد «خلاف‌کار»، تلاش کردند مانع اجرای این روند شوند.

مسئولان می‌افزایند که در پی تنش‌های روز گذشته، یک کودک جان باخت و امروز نیز در ادامه اعتراض‌ها و ناآرامی‌ها در همان ساحه، یک تن دیگر کشته شده است.

به گفته آنان، معترضان برای مدتی شاهراه کشم–فیض‌آباد را نیز به روی رفت‌وآمد مسدود کردند، اما این مسیر پس از میانجی‌گری مسئولان امنیتی، علمای دینی و متنفذان قومی دوباره بازگشایی شد.

مسئولان محلی تأکید کرده‌اند که وضعیت اکنون تحت کنترول نیروهای امنیتی قرار دارد و اوضاع در منطقه عادی است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هیأت عالی‌رتبه ازبکستان به هدف گسترش روابط تجارتی وارد کابل شد

Published

on

هیأت عالی‌رتبه دولتی و سکتور خصوصی جمهوری خودمختار قره‌قالپاقستان ازبکستان، به رهبری امان‌بای اورین‌بایوف، رئیس مجلس عالی قره‌قالپاقستان، بعد از ظهر امروز (شنبه) وارد کابل شد.

براساس خبرنامه وزارت صنعت و تجارت، قرار است این هیأت با نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت، به منظور گسترش روابط تجارتی و اقتصادی گفتگو کند.

در خبرنامه آمده است که این هیأت همچنان در نشست تواصل تجارتی و دیدارهای تجاری حضور خواهد یافت.

گفتنی است که هیأت ازبکستان به ولایت بلخ نیز سفر خواهد کرد و ضمن اشتراک در نشست تواصل تجارتی و دیدارهای تجاری، نمایشگاه تولیدات داخلی آن کشور را نیز افتتاح خواهد نمود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

حامد کرزی: پاکستان در تلاش رسمیت‌بخشی به خط فرضی دیورند است؛ مسئولان وضاحت دهند

Published

on

حامد کرزی، رئیس‌جمهور پیشین افغانستان، در واکنش به تحولات اخیر در امتداد خط فرضی دیورند گفته است که پاکستان فشارهای نظامی و اقتصادی بر قریه‌جات و باشندگان مناطق نزدیک به این خط را افزایش داده است.

کرزی در بیانیه‌ای گفته که هدف این فشارها ظاهراً آن است تا باشندگان مناطق مرزی برای حل مشکلات امنیتی و سایر چالش‌ها به نهادهای مربوط پاکستانی مراجعه کنند.

او افزوده است که در نتیجه این وضعیت، اخیراً میان شماری از بزرگان قومی دو سوی خط دیورند اسنادی تحت عنوان «توافق صلح» امضا شده که از سوی وزارت خارجه پاکستان نیز مورد تأیید و استقبال قرار گرفته است.

به گفته رئیس‌جمهور پیشین افغانستان، این تحولات تلاشی از سوی پاکستان برای رسمیت‌بخشی به خط فرضی دیورند و اقدامی در مخالفت با حاکمیت ملی افغانستان به شمار می‌رود.

حامد کرزی همچنین از مقام‌های مسئول خواسته است تا درباره این تحولات به مردم وضاحت روشن ارائه کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!