Connect with us

صحت

جلالی با مسوولان سازمان صحی جهان در مورد محو کامل پولیو در افغانستان گفتگو نمود

نمایندگان سازمان صحی جهان اطمینان داده اند که تجهیزات باقی‌مانده لابرتوار فلج اطفال در افغانستان به زودی توسعه یافته و خدمات آن موثرتر خواهد شد.

منتشر شده

در

سرپرست وزارت صحت عامه با مسوولان برنامه فلج اطفال سازمان صحی جهان در مورد محو کامل پولیو در افغانستان گفتگو کرد. نور جلال جلالی سرپرست این وزارت، خواهان تکمیل شدن تجهیزات باقی مانده لابرتوار پولیو در افغانستان، تأمین مالی و ارتقای ظرفیت کارمندان شده و فعالیت لابراتوار فلج اطفال در کشور را نیز مهم دانسته است.

نمایندگان سازمان صحی جهان اطمینان داده اند که تجهیزات باقی‌مانده لابرتوار فلج اطفال در افغانستان به زودی توسعه یافته و خدمات آن موثرتر خواهد شد.

افغانستان و پاکستان دو کشور هستند که هنوز در این کشورها، موارد مثبت پولیو یا فلج کودکان وجود دارد از این رو، توجه جامعه جهانی و سازمان‌های صحی جهان در این مورد بیشتر است.

اما به باور آگاهان، ریشه‌کن کردن فلج اطفال در افغانستان کار آسانی نیست زیرا عوامل ‌چون، عدم دسترسی به خدمات صحی، عدم آگاهی خانواده‌ها، تراکم بالای نفوس، دسترسی نداشتن همه به واکسین پولیو، وجود دارد.

این در حالی است که چندی پیش وزارت صحت عامه کمپاین واکسین پولیو را در ۲۳ ولایت کشور راه‌اندازی کرد تا بیش از ۱۱ میلیون کودک واکسین دریافت کنند.

صحت

افغانستان خواهان همکاری هند در بخش معیاری‌سازی طب سنتی شد

Published

on

نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه امارت اسلامی افغانستان در دیدار با پرتاپراو جادف، وزیر طب طبیعی، یونانی، آیورویدی و طب سنتی هند خواهان همکاری دهلی‌نو در زمینه معیاری‌سازی طب سنتی شد.

در این دیدار، دو طرف روی ایجاد انستیتیوت و مرکز تحقیقاتی طب سنتی در کابل، آموزش متخصصان این بخش و امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های دوجانبه گفتگو کردند.

وزیر صحت‌عامه کشور با تأکید بر نیاز جدی به معیاری‌سازی طب سنتی، همکاری هند را با توجه به تجربه این کشور در این بخش، ارزشمند خواند.

از سوی دیگر، پرتاپراو جادف تعهد سپرد که در بخش ایجاد مرکز تحقیقاتی طب سنتی در کابل، تطبیق نصاب تعلیمی، ایجاد انستیتیوت، همکاری همه‌جانبه صورت خواهد گرفت.

Continue Reading

صحت

وزارت صحت عامه نشستی را با نمایندگان نهادهای بین‌المللی در کابل برگزار کرد

Published

on

نورجلال جلالی، وزیر صحت عامه، نشستی را با نمایندگان سازمان صحی جهان، اداره یونیسف، بانک جهانی، بانک انکشاف آسیایی، اتحادیه اروپا، دفتر امور خارجه کشورهای مشترک‌المنافع و توسعه بریتانیا و سایر نهادهای بین‌المللی در کابل برگزار کرد.

براساس خبرنامه وزارت صحت، در این نشست نمایندگان نهادهای بین‌المللی درباره چگونگی ارائه خدمات صحی و انکشافی، بهبود مدیریت کمک‌ها و منابع در بخش صحت، ادغام مراکز صحی و تطبیق آن با پالیسی جدید، ارائه خدمات صحی مطابق پالیسی وزارت صحت عامه، تقویت بخش معافیت و واکسین، ارائه خدمات بر اساس اولویت‌ها و تأمین هماهنگی دوامدار بحث و تبادل نظر کردند.

آقای جلالی در جریان این نشست، بر ضرورت شفافیت و توجه به اولویت‌های وزارت صحت عامه برای افزایش مؤثریت و نتیجه‌دهی خدمات صحی تأکید کرد و افزود که ارائه خدمات صحی باید مطابق پالیسی این وزارت و مدیریت کمک‌های موجود بین‌المللی صورت گیرد.

او با اشاره به کمپاین‌های واکسین گفت که کمپاین اخیر واکسین سرخکان و پولیو به‌گونه بسیار خوب تطبیق شد و لازم است برای کمپاین‌های پیش‌رو تدابیر لازم اتخاذ گردد.

وی همچنان در مورد بازنگری پکیج‌های صحی BPHS و EPHSو ایجاد یک سیستم معیاری از طریق کمیته‌های تخنیکی توضیح داد.

در این نشست، ادوین سینیزا، رئیس سازمان صحی جهان برای افغانستان، بر همکاری‌های دوامدار با وزارت صحت عامه اطمینان داد و از رهبری این وزارت به‌خاطر تلاش‌های خستگی‌ناپذیر آنان در راستای بهبود نظام صحی قدردانی کرد.

نمایندگان این نهادها تعهد کردند که هماهنگی مؤثر و دوامدار را ادامه خواهند داد و مطابق پالیسی‌ها و اصول وزارت صحت‌عامه، خدمات خود را در داخل کشور ارائه خواهند کرد.

Continue Reading

صحت

هیأت صحی کابل به‌منظور کسب تجارب جدید در بخش صحت به ترکیه سفر کرد

Published

on

وزارت صحت عامه اعلام نموده که عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی این وزارت در رأس یک هیأت بلندرتبه در یک سفر رسمی امروز (چهارشنبه) به ترکیه سفر کرده است.

براساس خبرنامه وزارت صحت، هدف اصلی این سفر کسب تجارب جدید در عرصه صحت، بازدید از مراکز علمی و صحی ترکیه، دیدار با مسئولان صحی و دولتی این کشور و گسترش همکاری‌ها و روابط در بخش صحی می‌باشد.

بربنیاد خبرنامه، این هیأت همچنان در جریان سفر خود با مسئولان سکتور صحی خصوصی و دولتی ترکیه دیدار خواهد کرد تا زمینه بهبود سیستم صحی کشور و ایجاد هماهنگی بهتر با ترکیه در عرصه صحت را فراهم سازد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!