Connect with us

رویداد های اخیر

جلوگیری از ورود یک هزار تانکر تیل بی کیفیت در سال گذشته

منتشر شده

در

مسئولان در اداره ملی ستندرد می‌گویند که در یک سال گذشته از ورود یک هزار تانکر تیل بی کیفیت به کشور جلوگیری شده است.

به گفته آنان در سال ۱۴۰۱ خورشیدی از تانک‌های تیل، ذخایر مواد نفتی و خوراکی نیز نظارت جدی شده است.

فیض الله تمیم، سرپرست اداره ملی ستندرد می‌گوید: «سال گذشته در حدود ۶۰ هزار تانکر تیل از طریق بنادر مختلف وارد کشور و تثبیت کیفیت شدند. از این جمله کیفیت یک هزار تانکر تیل خوب نبود و مسترد گردید.»

به گفته مسئولان، در سال ۱۴۰۱ خورشیدی مجموعا ۷۷۵ ستندرد و ۶ کود ملی در بخش‌های انجینیری، انکشاف شهری، ساختمانی، سرک‌ها و پل‌ها با رعایت فرهنگ افغانی و معیار های کشور ها و سازمان های منطقه ای، ترتیب شده و کار روی تدوین ۵۸ ستندرد در عرصه های مختلف جریان دارد.

آقای تمیم می‌گوید: «در چهار زون کشور و کابل ۲۴ فابریکه ذوب آهن، سیخ گول و مواد ساختمانی بررسی شده اند که نتیجه آن قناعت بخش است. این یک پیشرفت اساسی در تقویت سکتور ساختمانی است.»

ارزش یابی به محصولات و صدور تصدیق نامه های کیفیت، تدوین و تطبیق ستندرد های ملی، تدوین و نهایی سازی تفاهم نامه ها با کشور های ایران، ترکیه، عربستان سعودی، ازبیکستان و پاکستان؛ فعال سازی لابراتوار زغال سنگ، تجهیز لابراتوار ها در بنادر کشور، آغاز فعالیت لابراتوار میترولوژی، از برنامه های مهم اداره ملی ستندرد در سال جاری به شمار می‌رود.

رویداد های اخیر

مجاهد: امارت اسلامی به‌خاطر احترام مذاکرات تاکنون واکنش نشان نداده است

Published

on

سخنگوی امارت اسلامی در واکنش به حملات پاکستان به کندهار گفته است که نیروهای امارت اسلامی تا اکنون به‌خاطر احترام به تیم مذاکرتی در ترکیه و جلوگیری از تلفات ملکی، هیچ‌گونه واکنشی نشان نداده‌اند.

ذبیح الله مجاهد افزوده است در حالیکه دور سوم مذاکرات با جانب پاکستانی در شهر استانبول آغاز شده است، «متأسفانه» عصر امروز بار دیگر نیروهای پاکستانی بر ولسوالی سپین‌بولدک در کندهار تیراندازی کردند که باعث نگرانی مردم شده است.

به گفته مجاهد، در نشست قبلی مذاکرات، بر تمدید آتش‌بس و جلوگیری از تجاوز توافق نیز صورت گرفته بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

در حمله امروز پاکستان به سپین‌بولدک کندهار دو تن «شهید» شدند

Published

on

در نتیجه پرتاب هاوان‌ از سوی نیروهای پاکستانی در روستاهای وردک و سیت از ولسوالی سپین‌بولدک کندهار، یک زن و یک مرد «شهید» و دو نفر دیگر زخمی شده‌اند.

به گفته منابع، ده نفر دیگر نیز در هنگام خروج از منطقه جنگی بر اثر یک حادثه ترافیکی زخمی شدند.

منابع به آریانانیوز افزوده‌اند که رژیم نظامی پاکستان امروز بار دیگر در منطقه «ویش» ولایت کندهار به غیرنظامیان حمله کرده است، اما درگیری در حال حاضر مهار شده است.

این حادثه حدود ساعت ۵ عصر امروز (پنجشنبه) زمانی رخ داد که از سوی پاکستان به نیروهای مرزی افغانستان تیراندازی با سلاح‌های سبک و سنگین صورت گرفت.

در همین حال، ساکنان محلی گفته‌اند که خمپاره‌های پرتاب‌شده از سوی پاکستان حتی بازارهای تجاری ولسوالی سپین‌بولدک را هدف قرار داده و به همین دلیل شمار زیادی از مردم در حال ترک بازار و پناه‌بردن به مکان‌های امن هستند.

ساکنان منطقه می‌افزایند که این حمله باعث ایجاد وحشت میان مردم شده است.

از سوی دیگر، مسئولان امنیتی محلی اعلام کرده‌اند که درگیری هم‌اکنون متوقف شده و نیروهای افغان در حالت دفاعی قرار دارند و برای مقابله با هرگونه تجاوز آماده هستند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امیر قطر از افغانستان و پاکستان خواست تنش‌ها را به طور مسالمت‌آمیز حل کنند

Published

on

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر، ابراز امیدواری کرده است که افغانستان و پاکستان مسائل جاری بین خود را به طور مسالمت‌آمیز حل کنند.

این اظهارات در دیدار با آصف علی زرداری، رئیس جمهور پاکستان، روز چهارشنبه، در حاشیه دومین اجلاس جهانی توسعه اجتماعی در پایتخت قطر مطرح شده است.

بر اساس بیانیه‌ای که توسط دفتر ریاست جمهوری پاکستان منتشر شد، امیر قطر با اشاره به درگیری‌های اخیر در امتداد خط دیورند، گفت که امیدوار است دو کشور همسایه بر چالش‌های اخیر غلبه کنند.

گفتنی است که قطر نقش میانجی را در مذاکرات بین کابل و اسلام آباد ایفا می‌کند.

رئیس جمهور پاکستان در دیدار با امیر قطر از نقش قطر در میزبانی و تسهیل جلسات روند دوحه به رهبری سازمان ملل متحد در مورد افغانستان، قدردانی کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!