Connect with us

رویداد های اخیر

جو کنت: دو هزار افغان منتقل‌شده به امریکا با گروه‌های تروریستی در ارتباط ‌اند

منتشر شده

در

جو کنت، مدیر مرکز مبارزه با تروریزم امریکا، در نشست کانگرس ادعا کرده است که دو هزار افغان که در جریان تخلیه سال ۲۰۲۱ به امریکا منتقل شدند، با سازمان‌های تروریستی ارتباط دارند.

آقای کنت گفت این افراد بخشی از ۸۸ هزار افغان‌اند که پس از سقوط حکومت پیشین افغانستان تحت برنامه «خوش‌آمدگویی به هم‌پیمانان» وارد امریکا شدند.

به گفته او، این افراد «به‌طور درست بررسی و ارزیابی نشده بودند» و روند بررسی پیشینه آنان ناکافی بوده است.

او همچنین به حمله اخیر در واشنگتن دی‌سی اشاره کرد که در آن یک مهاجر افغان منتقل‌شده به امریکا دو سرباز گارد ملی را هدف قرار داد که یکی از آنان کشته و دیگری زخمی شد. کنت گفت این مهاجم نیز از جمله کسانی بود که پس از تخلیه از افغانستان وارد امریکا شده بود.

وی افزود که نهادهای امنیتی امریکا، از جمله اداره فدرال تحقیقات (اف‌بی‌آی) و وزارت امنیت داخلی ایالات متحده، به‌طور مشترک در حال بررسی و پیگیری این دو هزار فرد ادعاشده هستند.

او همچنین گفت که به‌جز افغان‌ها، مقام‌های امریکایی ۱۶ هزار فرد دیگر از کشورهای مختلف را نیز شناسایی کرده‌اند که با وجود داشتن «ارتباطات احتمالی» با گروه‌های تروریستی، وارد امریکا شده‌اند.

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که بحث درباره نحوه مدیریت تخلیه افغانستان و پیامدهای امنیتی آن در واشنگتن همچنان ادامه دارد.

رویداد های اخیر

احتمال بارش برف و باران شدید در ۱۸ ولایت افغانستان

میزان بارندگی در مناطق مختلف بین ۱۰ تا ۳۰ میلی‌متر و مقدار برف بین ۱۰ تا ۳۵ سانتی‌متر پیش‌بینی شده است.

Published

on

ریاست هواشناسی وزارت ترانسپورت و هوانوردی روز جمعه (۲۶جدی) از احتمال بارش برف و باران در ۱۸ ولایت شمال‌شرقی، شمالی، شمال‌غربی، مرکزی و جنوب‌غربی افغانستان خبر داده است.

بر اساس این پیش‌بینی، در ولایت‌های بدخشان، تخار، کندز، بغلان، سمنگان، پروان، بلخ، فاریاب، سرپل، جوزجان، بادغیس، هرات، فراه، غور، هلمند، دایکندی، ارزگان و بامیان بارش شدید باران، برف، رعدوبرق و وزش بادهای تند خواهد بود.

میزان بارندگی در مناطق مختلف بین ۱۰ تا ۳۰ میلی‌متر و مقدار برف بین ۱۰ تا ۳۵ سانتی‌متر پیش‌بینی شده است.

همچنان در ولایت‌های مرکزی، به‌شمول سالنگ‌ها، وزش بادهای شدید با سرعت ۵۰ تا ۹۰ کیلومتر در ساعت انتظار می‌رود.

در همین حال، ریاست ملی آمادگی مبارزه با حوادث از باشندگان این ولایت‌ها خواسته است که از نزدیک‌شدن به کناره‌های دریا‌ها و مناطق در معرض خطر سیلاب خودداری کرده و تدابیر لازم را روی دست گیرند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مجاهد: ادعای اختلافات در امارت اسلامی حقیقت ندارد

مجاهد تصریح کرده است که در میان امارت اسلامی وحدت، اطاعت و یکپارچگی مستحکم وجود دارد و هیچ نگرانی از اختلاف وجود ندارد.

Published

on

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی گزارش شبکه بی‌بی‌سی که در آن ادعای اختلافات در میان مقامات امارت اسلامی مطرح شده است را رد کرده و گفته است که آن حقیقت ندارد.

آقای مجاهد در صفحه ایکس خود نوشته است که در صفوف امارت اسلامی هیچ‌گونه اختلافی وجود ندارد.

مجاهد افزوده است که همه امور در نظام امارت اسلامی بر اساس شریعت اسلامی انجام می‌شود و هیچ جایی برای اختلاف وجود ندارد.

به گفته او، بیانه‌های مسئولان درباره اهمیت اتحاد و اتفاق، یا موضوعات جزئی که ممکن است دیدگاه‌ها در آن متفاوت باشد، هرگز به معنای اختلاف نیست.

وی تصریح کرده است که در میان امارت اسلامی وحدت، اطاعت و یکپارچگی مستحکم وجود دارد و هیچ نگرانی از اختلاف وجود ندارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدار سرپرست سفارت افغانستان در هند با تاجران افغان مقیم دهلی‌نو

Published

on

نور احمد نور، سرپرست سفارت افغانستان در دهلی‌نو، با شماری از تاجران افغان مقیم هند دیدار و گفتگو کرد.

سفارت افغانستان در دهلی‌نو  گفته است که در این نشست تاجران افغان مشکلات و چالش‌های کاری خود را با سرپرست سفارت در میان گذاشتند.

نور احمد نور با اطمینان‌دهی به تاجران گفت که رسیدگی به مشکلات آنان در اولویت کاری سفارت قرار دارد و برای حل این چالش‌ها، با همکاری مقام‌های کشور میزبان تلاش‌های لازم صورت خواهد گرفت.

وی تأکید کرد که سفارت افغانستان متعهد به حمایت از فعالیت‌های اقتصادی و تسهیل امور تاجران افغان در هند است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!