Connect with us

رویداد های اخیر

حملات رژیم نظامی پاکستان بر شرق افغانستان؛ ۲ کودک «شهید» و نزدیک به ۳۰ غیرنظامی زخمی

حمدالله فطرت، معاون سخنگوی امارت اسلامی، گفته است که این حملات از روز چهارشنبه بدینسو بر ولایات کنر، پکتیکا و خوست ادامه دارد.

منتشر شده

در

معاون سخنگوی امارت اسلامی افغانستان می‌گوید که در نتیجه حملات پیهم توپخانه‌ای، هاوان و پهپادی از سوی رژیم نظامی پاکستان بر شماری از ولایات شرقی کشور، دو کودک «شهید» و نزدیک به ۳۰ غیرنظامی زخمی شده‌اند.

حمدالله فطرت، معاون سخنگوی امارت اسلامی، گفته است که این حملات از روز چهارشنبه بدینسو بر ولایات کنر، پکتیکا و خوست ادامه دارد.

به گفته فطرت: «از دیروز بدینسو به گونه مسلسل از سوی رژیم نظامی پاکستان بالای ولایات کنر، پکتیکا و خوست حملات هاوان، راکت و توپخانه‌یی صورت گرفته که در نتیجه آن ۲۵ تن از هموطنان ما که اکثریت شان کودکان می‌باشند زخمی گردیده و دو تن دیگر به شهادت رسیده‌اند.»

وی افزوده است که بر ولسوالی‌های سرکانو و منوره ولایت کنر ۱۵۵ مرمی هاوان و توپ‌های دوربرد اصابت کرده که در نتیجه آن دو کودک، زخمی شده و یک موتر نیز تخریب گردیده است.

به گفته او، در منطقه دوسرکه نواپاس ولسوالی سرکانو نیز ده‌ها مرمی توپ دوربرد و هاوان اصابت کرده که در نتیجه آن ۸ کودک زخمی و ۲ کودک دیگر «شهید» شده‌اند.

فطرت همچنان گفته است که در ولسوالی شکین ولایت پکتیکا، در پی یک حمله پهپادی از سوی رژیم نظامی پاکستان، سه غیرنظامی زخمی شده‌اند.

او افزوده است که روز پنج‌شنبه نیز ۱۸۵ فیر مرمی توپ دوربرد از سوی نیروهای رژیم نظامی پاکستان بر ولسوالی سرکانو ولایت کنر شلیک شده که در نتیجه آن ۱۰ غیرنظامی دیگر زخمی شده‌اند.

به گفته معاون سخنگوی امارت اسلامی، همچنان ۱۷۸ مرمی توپ دوربرد و هاوان بر مناطق مختلف ولسوالی‌های منوره، دانگام، ناری و شلتن ولایت کنر اصابت کرده، اما از تلفات جانی در این رویدادها گزارشی داده نشده است.

فطرت همچنین گفته است که در منطقه جندو غره ولسوالی ځاځی میدان ولایت خوست، در یک حمله پهپادی، دو غیرنظامی زخمی شده‌اند.

این درحالیست که مذاکرات بین افغانستان و پاکستان روز گذشته (پنجشنبه) در شهر اورومچی چین آغاز شد.

عبدالقهار بلخی، سخنگوی وزارت خارجه، می‌گوید که به ابتکار چین، یک هیأت در سطح متوسط از امارت اسلامی افغانستان به آن کشور رسیده است تا مطابق با موضع اصولی خود، با طرف پاکستانی گفتگوهای رسمی انجام دهد.

رویداد های اخیر

امارت اسلامی حمله بر ریل مسافربری در کویته پاکستان را محکوم کرد

عبدالقاهر بلخی، سخنگوی وزارت خارجه، در اعلامیه‌ای گفته است که در نتیجه این انفجار شماری از افراد ملکی کشته و زخمی شده‌اند.

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان حمله اخیر بر یک ریل مسافربری در شهر کویته، مرکز ایالت بلوچستان پاکستان را محکوم کرده است.

عبدالقاهر بلخی، سخنگوی این وزارت، در اعلامیه‌ای گفته است که در نتیجه این انفجار شماری از افراد ملکی کشته و زخمی شده‌اند.

بلخی تاکید کرده است: «کشته و زخمی شدن افراد ملکی، از سوی هر طرف و به هر شکل که باشد، قابل نکوهش است.»

وزارت امور خارجه همچنان با خانواده‌های قربانیان این رویداد ابراز همدردی کرده و مراتب تسلیت خود را به آنان ارائه کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

درگیری نزدیک سرای شهزاده کابل؛ چهار تن جان باختند

بر اساس معلومات ابتدایی، این رویداد ناشی از دشمنی شخصی عنوان شده و تحقیقات پولیس در این زمینه ادامه دارد.

Published

on

خالد زدران، سخنگوی قوماندانی پولیس کابل، اعلام کرده است که در نتیجه یک درگیری مسلحانه در نزدیکی سرای شهزاده کابل، چهار تن جان باختند.

به گفته زدران، این رویداد امروز حوالی ساعت دو پس از چاشت رخ داده و در میان قربانیان، پسر الله‌گل مجاهد، محافظ او، یک زن غیرنظامی و یک شهروند دیگر شامل هستند.

سخنگوی پولیس کابل افزوده است که در پیوند به این قضیه دو تن بازداشت شده‌اند؛ یک تن از طرف مقابل در حالت زخمی و همچنان یکی از برادرزاده‌های الله‌گل مجاهد نیز شامل بازداشت‌شدگان است.

بر اساس معلومات ابتدایی، این رویداد ناشی از دشمنی شخصی عنوان شده و تحقیقات پولیس در این زمینه ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

صندوق جمعیت ملل متحد: افغانستان پنجمین کشور جهان از نظر موارد فیستول ولادت است

Published

on

صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در افغانستان اعلام کرده است که این کشور پنجمین کشور جهان از نظر شمار موارد فیستول ولادت به شمار می‌رود و حدود ۱۵ هزار زن و دختر افغان با این آسیب جدی مرتبط با ولادت زندگی می‌کنند.

صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در پیامی در ایکس گفته است که فیستول ولادت همچنان باعث معلولیت، مشکلات صحی و انزوای اجتماعی هزاران زن و دختر در افغانستان می‌شود.

این نهاد تأکید کرده است که وقایه و تداوی این مرض نیازمند دسترسی گسترده به خدمات صحی، جراحی مصئون و تجهیزات و امکانات ضروری طبی است.

فیستول ولادت معمولاً در نتیجه ولادت طولانی‌مدت یا دشوار بدون دسترسی به مراقبت‌های صحی به‌موقع به‌وجود می‌آید و می‌تواند پیامدهای جدی جسمی و روانی برای زنان به همراه داشته باشد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!