Connect with us

رویداد های اخیر

خدمات ملی بس در کابل و ولایات از سر گرفته شد

منتشر شده

در

مسوولان ریاست تصدی ملی بس میگویند که پس از توقف زیادی خدمات ملی بس را در کابل و شماری از شهرهای دیگر از سرگرفته است.

به گفته‌ای مسوولان این تصدی ۱۰۰ ملی بس را در شهر کابل و ۳۲ ملی بس دیگر را در هرات، بلخ، ننگرهار، لغمان، پروان و پکتیا فعال کرده اند.

بس‌های شهر کابل در مسیر ده افغانان – سرای شمالی،  کوته سنگی – سینمای پامیر،  شهرک خراسان – پل خشتی و کارته نو – سینمای پامیر فعالیت می کنند.

محمد ایوب محمدی، رییس ریاست ملی بس، در این باره گفت:” بسیار وقت زیاد میشد که این بس‌ها خراب بود و در شهر کابل در چند مسیر به فعالیت آغاز کرده و در آینده هم این فعالیت‌ها ما ادامه دارد و به ولایات هم کار میکنیم.”

مردم از این اقدام تصدی ملی بس استقبال می‌ کنند و امیدوارند که بیشتر مشکلات ترانسپورتی‌ شان با فعالیت دوباره این بس‌ها حل شود.

زکریا، باشنده کابل، در این باره گفت:” در این وضعیت خراب و بد اقتصادی این یک گام مثبت است و باید این چنین یک کار میشد و در زندگی مردم سهولیت ایجاد شود.”

عنایت الله، باشنده دیگری کابل افزود:” قبلا این ریاست این موترها را به اجاره میداد و موتر را خراب میساختند اما حالا باید به یک مدیریت خوب میدادند و باید کار مردم خوب پیش برود.”

در همین حال مسوولان شاروالی کابل از پاکسازی موانع در جاده‌های شهر خبر داده و می‌گویند که تلاش‌های شان برای بهبود وضعیت شهری ادامه دارد.

نعمت الله بارکزی، سخنگوی شاروالی کابل، در این باره گفت:”ما در هماهنگی وزارت داخله بیشترین مکان‌ها را و مسیرها را پاک سازی کردیم و بیشتر این مکان‌ها از ۹۰ فیصد است و سرک‌های فرعی شامل آن میباشد.”

این درحالی است که بیشتر شهروندان کابل از بلند بودن کرایه تکسی در شهر شکایت میکنند.

رویداد های اخیر

برادر: علما روحیه حفظ نظام اسلامی و منافع ملی را در میان مردم تقویت کنند

Published

on

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، می‌گوید که علما باید زبان وعظ و منبر را نرم‌تر سازند و در کنار بیان مکلفیت‌های دینی، روحیه حفاظت از نظام اسلامی و منافع ملی را نیز در مردم تقویت کنند.

آقای برادر امروز (چهارشنبه) در مراسم دستاربندی مدرسه «جامعه فتح‌العلوم کابل» افزود که مدارس، پایه‌های مقدس علم دینی، جهاد، اخلاق نبوی، تربیت روحی و فکری و نهضت اسلامی در جوامع اسلامی به‌شمار می‌روند.

برادر تصریح کرد: «در افغانستان، روایت اسلامیِ فرضیت جهاد مقدس از مدارس ظهور کرد، به قریه‌ها و شهرها گسترش یافت و به عملی و تقابل مبدل شد که لشکرهای بزرگ کفر را شکست داد.»

او نقش مدارس را در اصلاح فکری جامعه، از میان برداشتن فرهنگ‌های غیر اسلامی و حفظ روایت‌های اسلامی بسیار مهم دانست و تأکید کرد که مدارس باید در هر شرایطی مسیر اصلی و اساسی خود را حفظ نمایند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر امور خارجه امارت اسلامی برای سفر به ایران دعوت شد

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

نشست دوجانبه وزرای تجارت افغانستان و قرغیزستان؛ تأکید بر گسترش روابط اقتصادی و تجارتی

در این دیدار، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان با ابراز خوش‌آمدگویی به هیئت قرغیزستان، از پذیرش دعوت و سفر آنان به کابل قدردانی نمود.

Published

on

نشست دوجانبه‌ای میان نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان، و بکیت صدیکوف، وزیر اقتصاد و تجارت قرغیزستان، در کابل برگزار شد.

در این دیدار، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان با ابراز خوش‌آمدگویی به هیئت قرغیزستان، از پذیرش دعوت و سفر آنان به کابل قدردانی نمود.

طرفین در جریان نشست پیرامون افزایش حجم تجارت با توجه به ظرفیت‌های موجود میان دو کشور، هدف‌گذاری اقلام مشخص صادراتی، توسعه ترانزیت و عقد موافقت‌نامه‌های ترانزیتی، جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی و مشترک، برگزاری نمایشگاه‌ها، کنفرانس‌ها و نشست‌های تجارتی و همچنین برگزاری جلسات منظم گروه کاری مشترک، تبادل نظر و بحث کردند.

همچنین، وزرای دو کشور بر تطبیق تفاهمات پیشین، به ویژه نقشه‌راه همکاری‌های اقتصادی و تجارتی میان امارت اسلامی افغانستان و قرغیزستان که در جریان سفر هیئت افغانستان به قرغیزستان به امضا رسیده بود، تأکید کردند.

این نشست در راستای گسترش همکاری‌های اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری میان افغانستان و قرغیزستان و تقویت روابط دوجانبه برگزار شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!