رویداد های اخیر

در سه ماه اخیر بیش از چهار هزار گردشگر از آبده‌های تاریخی و جاهای دیدنی ولایت هرات بازدید کرده اند

Published

on

(Last Updated On: سرطان ۲۵, ۱۴۰۲)

مسوولان محلی در ولایت هرات می‌گویند که در سه ماه اخیر بیش از چهار هزار گردشگر از آبده‌های تاریخی و جاهای دیدنی ولایت هرات بازدید کرده اند، به گفته مسوولین طی این مدت حدود دوصد تن گردشگر خارجی به هرات آمده اند که معمولاً از کشورهای اروپایی، امریکایی و آسیا بودند.

به تازگی یک گروه چهارده نفری از کشورهای اروپایی به هرات آمده اند که از مکان‌های تاریخی این ولایت دیدن کردند، آنها به این باور اند که افغانستان زیبایی ها و طبیعت خاص خود را دارد، بناءً تلاش می‌کنند تا از بیشتر ولایت‌های آن دیدن کنند.

این گروه چهارده نفری که بیشتر از کشورهای اروپایی هستند تازه وارد ولایت هرات شدند، مکان‌های تاریخی، ساحات باستانی و طبیعت هرات برای گردشگران خارجی جذاب است. آنها می‌گویند افغانستان دارای فرهنگ متفاوت و طبیعت زیبایی دارد، بناءً در هر ولایت جاذبه‌های خاص توریستی وجود دارد و آنها تلاش دارند تا از بیشتر ولایت‌ها دیدن کنند.

اندریا، شهروند صربستان می‌گوید که:«افغانستان واقعاً کشور شگفت انگیزی است، من واقعاً مردم این کشور را دوست دارم و هر کدام آنها خیلی مهربان هستند، در سرک‌ها جنب وجوش را می‌بینیم و زندگی جریان دارد من می‌توانم صبر کنم تا اینکه قسمت‌های زیاد طبیعت را ببینم، ما تا حالا از بامیان، مزارشریف و کابل دیدن کرده ایم.»

یاوانا، شهروند دیگر صربستان می‌گوید که:«من خیلی چیزها را در مورد افغانستان شنیده ام مخصوصاً در مورد طبیعت، فرهنگ و مردم این کشور، اما من زیاد جستجو می‌کنم تا که بیشتر در مورد افغانستان بدانم، اینجا در هرات من مسجدجامع بزرگ، این قلعه تاریخی و صنعت کاشی سازی سنتی را دیدم و بسیار هیجان دارم که قسمت‌های باقی مانده این شهر را هم ببینم.»

مسوولان محلی می‌گویند در سه ماه گذشته بیش از چهار هزار گردشگر داخلی و خارجی از مکان‌های تاریخی و جاهای دیدنی هرات بازدید کرده اند، بناءً نسبت به سال گذشته حضور گردشگران خارجی و داخلی در هرات بیشتر می‌شود.

رحمت‌الله محمدی، آمر گردشگری ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات می‌گوید که:«از سه ماه گذشته بیشتر از چهار هزار و ۱۰۲ نفر آمار گردشگران هستند که شامل گردشگران داخلی و خارجی می‌باشند که از این میان حدود ۱۵۹ تن گردشگران خارجی بودند که از کشورهای مختلف به هرات آمدند.»

قلعه تاریخی اختیارالدین، مسجدجامع بزرگ هرات، صنعت کاشی سازی سنتی و ده‌ها ساحه و آبده تاریخی دیگر این ولایت از جاذبه‌های خاص گردشگری هستند که سبب جذب گردشگران داخلی و خارجی گردیده است.

این درحالی است که طی ماه‌های اخیر شهروندان امریکایی، اروپا و آسیا بیشترین بازدیدکننده‌های مکان‌های تاریخی هرات بوده اند.

عبدالجبار نورزی، مدیرعمومی موزیم و آرشیف هرات می‌گوید که:«ما خوشبختانه که گردشگران از کشورهای همسایه و کشورهای اروپایی، آسیایی و امریکایی داشتیم که از ساحات مختلف دیدن کردند، شما دیدید که حتی از کشورهای صربیا، اسلونی، اتریش، کرواسی و بعضی کشورهای اروپایی دیگر ما گردشگران خارجی را داریم.»

در هرات بیش از هفتصد آبده و ساحه تاریخی وجود دارد، برعلاوه آن صنایع قدیمی که هنوز هم در گوشه و کنار این شهر فعال است از جاذبه‌های خاص گردشگری می‌باشند. گردشگران خارجی بیشتر علاقمند ساحات باستانی و صنایع قدیمی این شهر می‌باشند.

در همین حال، علاقمندی گردشگران داخلی برای دیدار از باغ تاریخی سراج الامارت در ولایت ننگرهار افزایش یافته است.

شماری از گردشگران این باغ را مکانی خوبی بری تفریح و گردشگری عنوان کرده اند، اما از مسوولان می‌خواهند هرچه زودتر موزیمی را در این باغ ایجاد کنند تا توجه گردشگران بیشتری را بخود جلب کند.

این باغ که قدامت طولانی دارد توجه گردشگران را از ولایات مختلف کشور به خود جلب کرده است. کسانیکه برای تفریح به این باغ آمده اند می‌گویند این باغ مکان خوبی برای تفریح و گردشگری است، اما از مسؤلان می‌خواهند که موزیم این باغ را افتتاح کند.

مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ ننگرهار می‌گویند که تقریبا هشتاد درصد کارهای موزیم این باغ تکمیل شده است و اطمینان میدهند که در آینده نزدیک این موزیم را افتتاح خواهند کرد.

بنای تاریخی و باغ سراج الامارت توسط امیر حبیب‌الله خان سراج ساخته شده که در آن زمان پایتخت خود را در فصل زمستان به این مکان منتقل می‌کرد.

Trending

خروج از نسخه موبایل