Connect with us

اخبار ساحوی

در پی فرو ریختن پل خط آهن در هند ۲۶ تن جان باختند

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

در پی فروریختن یک پل خط آهن در ایالت میزورام، در شمال‌شرق هند، دست‌کم ۲۶ تن جان باختند.

رسانه‌های محلی گزارش داده‌اند که این پل در شهر سیرانگ فرو ریخته است و در زمان رویداد، حدود ۴۰ کارگر در محل رویداد مشغول کار بودند.

پولیس ایالتی شمار کارگران را ۲۸ نفر گفته و افزوده که دو نفر دیگر در این رویداد زخمی شده‌اند و تحقیقات در مورد دلیل فروریزی این پل آغاز شده است.

یک مقام پولیس محلی گفته است که اجساد ۱۳ نفر از زیر آوار بیرون آورده شده و تلاش‌ها برای بیرون آوردن اجساد باقی مانده ادامه دارد.

اداره خط آهن شمال‌شرق هند در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی اکس، نوشته است که این پل زمانی فروریخت که کار برای ساخت یک خط جدید آهن میان منطقه بیربی و سیرانگ جریان داشت.

این اداره گفته که هدف از اجرای این پروژه وصل کردن ایالت میزورام با دیگر مناطق هند و گسترش صنعت گردشگری و رشد اقتصاد در این ایالت است.

اداره خط آهن شمال‌شرق هند از تشکیل کمیته‌ای برای بررسی این رویداد خبر داده است.

در همین حال، نارندرا مودی، صدراعظم هند، که برای شرکت در نشست سران گروه بریکس به افریقای جنوبی رفته، گفته است که همه راه‌های ممکن برای کمک به بازماندگان و آسیب‌دیدگان این رویداد در نظر گرفته شده است.

رویدادهای مرتبط با خط آهن هند هرازگاهی در رسانه‌ها خبرساز می‌شود.

این درحالی است که پیش از این در ماه جوزا در یکی از بدترین رویدادهای ریلی در هند، دست‌کم ۲۸۸ نفر کشته شدند. همچنین سال گذشته در پی فروریزی پلی در ایالت گجرات دست‌کم ۱۳۵ نفر کشته شدند.

اخبار ساحوی

حمله انتحاری جدایی طلبان در بلوچستان پاکستان دست کم پنج کشته برجا گذاشت

Published

on

(Last Updated On: )

مقامات پاکستانی اعلام کرده اند که شبه‌نظامیان جدایی طلب بلوچ با یک موتر مملو از مواد منفجره به کاروان نیروهای امنیتی در ایالت بلوچستان حمله کردند که در نتیجه آن حد اقل پنج تن کشته شدند.

گروه اردوی آزادی‌بخش بلوچستان مسوولیت این حمله در منطقه نوشکی این ایالت را بر عهده گرفت.

این حمله تنها چند روز پس از آن رخ داد که همین گروه به مدت ۳۶ ساعت مسافران یک ریل را گروگان گرفتند.

پولیس منطقه نوشکی گفته است که بیش از ۳۰ نیروی امنیتی در حمله اخیر زخمی شده اند.

شهباز شریف، صدر اعظم پاکستان در بیانیه‌ای این حمله را محکوم کرد.

گروه اردوی آزادی‌بخش بلوچستان روز سه‌شنبه بر قطار جعفر اکسپرس در یک گذرگاه کوهستانی دورافتاده در ایالت بلوچستان حمله کرد که در آن ۳۱ سرباز و غیرنظامی کشته شدند.

در همین حال، در ایالت خیبر پختونخوا، علی امین گنداپور، وزیر ارشد آن، رشته‌ای از حملات به پولیس در این ایالت را محکوم کرده است.

او آمار تلفات ناشی از این حملات را ارائه نکرد، اما گروه شبه نظامی تحریک طالبان پاکستان گفته است که در ۲۴ ساعت گذشته ۱۶ حمله صورت گرفته است.

 

Continue Reading

اخبار ساحوی

مفتی منیر شاکر، بنیان‌گذار لشکر اسلام در انفجاری در پاکستان جان باخت

Published

on

(Last Updated On: )

رسانه‌ پاکستانی دان گزارش داده که منیر شاکر، بنیان‌گذار گروه شبه‌نظامی غیرقانونی لشکر اسلام از اثر انفجاری که روز شنبه در پیشاور رخ داد، در شفاخانه جان باخته است.

طبق گزارش‌ها، آقای شاکر از ناحیه پای چپ آسیب دیده بود و به شفاخانه لیدی ریدینگ منتقل شد، جایی که به دلیل شدت جراحات جان خود را از دست داد.

در نتیجه این انفجار، سه نفر دیگر نیز مجروح شده‌اند.

محمد عاصم، سخنگوی شفاخانه لیدی ریدینگ، در پیامی ویدیویی اعلام کرد که آقای شاکر در وضعیت بحرانی به شفاخانه منتقل شد، اما به دلیل شدت جراحات جان خود را از دست داد و جسد وی در حال تحویل به خانواده‌اش است.

احتشام علی، دستیار ویژه وزیر صحت خیبرپختونخوا، با ابراز تاسف از این حادثه اعلام کرد که تمامی اقدامات لازم برای تداوی مجروحان انجام خواهد شد.

همچنین، علی امین گنداپور، رئیس ایالت خیبرپختونخوا، این انفجار را محکوم کرد و خواستار گزارشی از مقامات پولیس شد.

وی همچنان دستور داد تا تمامی اقدامات لازم برای شناسایی و دستگیری مظنونان این حمله صورت گیرد.

گروه لشکر اسلام که در سال ۲۰۰۸ توسط پاکستان ممنوع اعلام شد، از جمله سازمان‌های شبه‌نظامی فعال در منطقه قبیله‌ای خیبر به شمار می‌رود. مفتی شاکر که در سال ۲۰۰۴ لشکر اسلام را تأسیس کرده بود، به دلیل دیدگاه‌های خود و درگیری‌های خونین با دیگر گروه‌های شبه‌نظامی منطقه، تاریخچه‌ای پرتنش در این منطقه داشت.

نیروهای امنیتی پاکستان پس از آغاز عملیات‌های نظامی علیه لشکر اسلام در میانه‌های سال ۲۰۰۵، بسیاری از پایگاه‌های این گروه را هدف قرار دادند و درگیری‌های خونینی را در منطقه رقم زدند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

انفجار در یک مسجد در وزیرستان پاکستان چهار زخمی برجای گذاشت

Published

on

(Last Updated On: )

پولیس پاکستان تایید کرده است که چهار تن از جمله عبدالله ندیم، رهبر محلی حزب جمعیت علمای اسلام شاخه‌ مولانا فضل‌الرحمان در انفجاری در یک مسجد در ایالت وزیرستان جنوبی این کشور زخمی شده‌اند.

به گزارش رویترز، آصف بهادر، قوماندان پولیس در وزیرستان جنوبی گفته است که این انفجار امروز (جمعه، ۲۴ حوت) رخ داده است.

این مقام پولیس پاکستان گفته است که هدف انفجار عبدالله ندیم، رهبر محلی حزب جمعیت علمای اسلام بود و او اکنون به دلیل جراحات شدید در شفاخانه بستری است.

پولیس گفته است که دو کودک نیز در میان مجروحان این انفجار است.

تا اکنون هیچ فرد یا گروهی مسوولیت این انفجار را بر عهده نگرفته است.

دو هفته پیش نیز در یک انفجار در مسجد مدرسه حقانیه پاکستان، حامد‌الحق حقانی، رهبر حزب جمعیت علمای اسلام شاخه‌ سمیع‌الحق، کشته شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!