Connect with us

ورزش

راشد خان از بازی در تورنمنت «هندرید» امسال منصرف شد

منتشر شده

در

راشد خان از بازی در تورنمنت تجارتی «هندرید» انگلستان که از اول تا ۲۷ ماه آگست برگزار می‌شود، منصرف شده است.

قرار بود راشد خان در سه مسابقه تورنمنت هندرید به عنوان عضو تیم ترنت راکتز شرکت کند.

به نقل از وب سایت ESPNcricinfo ، راشد خان گفت: «من واقعاً متأسف هستم که از هندرید به دلیل مصدومیت صرف نظر می‌کنم. بازی کردن در این رقابت‌ها در دو سال اول فوق العاده بود، ترنت راکتز تیم بزرگی است و امیدوارم سال آینده دوباره برگردم.»

راشد خان در اوایل سال جاری دو بازی یک روزه بین‌المللی را برای افغانستان در برابر سریلانکا به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه کمر از دست داد.

راشد خان گفته که او بگونه کامل بهبود نیافته است.

ورزش

تیم ملی بزکشی افغانستان در مسابقات بین‌المللی قزاقستان اشتراک می‌کند

Published

on

تیم ملی بزکشی افغانستان در مسابقات بین‌المللی کوک‌پر در شهر ترکستان قزاقستان اشتراک می‌کند.

به گفته فدراسیون ملی بزکشی، این مسابقات پس از ۹ سال وقفه، از ۱۵ تا ۲۱ مارچ سال ۲۰۲۶ میلادی برگزار می‌شود.

در این رقابت‌ها، تیم‌هایی از افغانستان، چین، قزاقستان، مجارستان، مغولستان، ازبکستان، روسیه، تاجیکستان و ترکیه حضور خواهند داشت.

تیم ملی بزکشی افغانستان پیش از این نیز در سال ۲۰۱۷ در مسابقات این رشته در قزاقستان حضور یافته بود.

Continue Reading

ورزش

جنگ خاورمیانه؛ سلسله مسابقات کریکت افغانستان در مقابل سریلانکا به تعویق افتاد

Published

on

بورد کریکت افغانستان اعلام کرده که سلسله مسابقات تیم ملی کشور در مقابل سریلانکا که در ابتدا قرار بود در ۱۳ مارچ ۲۰۲۶ در امارات متحده عربی آغاز شود، به دلیل مشکلات لوجستیکی ناشی از جنگ خاورمیانه به ربع آخر سال موکول شده است.

برنامه این سلسله مسابقات شامل سه بازی بیست آوره در استدیوم شارجه و سه بازی پنجاه آوره در استدیوم بین‌المللی دبی بود.

بورد کریکت افغانستان در خبرنامه‌ای نوشته است که با وجود آمادگی‌ها و هماهنگی با مسئولان کریکت امارات، تحولات اخیر، برگزاری مسابقات را غیرممکن کرد.

این نهاد خاطرنشان کرده که مسابقات با سریلانکا در ربع آخر سال ۲۰۲۶ در امارات متحده عربی برگزار می‌شود و تاریخ دقیق بعداً اعلام خواهد شد.

Continue Reading

ورزش

هند با پیروزی در برابر نیوزیلند برای سومین بار قهرمان جام جهانی کریکت بیست‌آوره شد

Published

on

تیم ملی کریکت هند روز یکشنبه با پیروزی قاطع در برابر نیوزیلند برای سومین بار قهرمان جام جهانی کریکت ۲۰ آوره شد و نام خود را در تاریخ کریکت پررنگ‌تر کرد.

در دیدار نهایی که در استدیوم نرندرا مودی در احمدآباد برگزار شد، بیش از ۸۶ هزار تماشاگر که بیشترشان طرفداران هند بودند در این ورزشگاه حضور داشتند. رقابت چندان تنگاتنگ نبود و هند با اختلاف ۹۶ دوش پیروز شد و به نخستین تیمی تبدیل شد که از عنوان قهرمانی خود در جام جهانی بیست‌آوره دفاع می‌کند.

این پیروزی برای هند اهمیت ویژه‌ای داشت، زیرا همین ورزشگاه جایی بود که سه سال پیش در دیدار نهایی جام جهانی ۵۰ آوره در برابر استرالیا شکست خورده بود.

در این بازی، تیم هند با از دست دادن پنج ویکت ۲۵۵ دوش انجام داد. سنجو سمسون بیش از ۸۰ دوش کسب کرد.

در بخش توپ‌اندازی، جسپریت بومرا نمایش فوق‌العاده‌ای داشت و با گرفتن چهار ویکت، نقش مهمی در پیروزی تیمش ایفا کرد و عنوان بهترین بازیکن مسابقه را گرفت.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!