Connect with us

رویداد های اخیر

سازمان ملل به سیلاب زدگان افغانستان کمک می‌کند

منتشر شده

در

سازمان ملل متحد می‌گوید که برای مقابله با پیامدهای سیلاب‌های اخیر به سیلاب زدگان افغانستان و پاکستان کمک می‌کند.

سخنگوی این سازمان تاکید دارد که ملل متحد و شرکای کمک‌های بشردوستانه‌اش، تیم‌های ارزیابی را برای شناسایی نیازها در مناطق آسیب ‌دیده مستقر کرده‌اند.

استفان دوجاریک، همچنان افزوده است که این تیم‌ها به مردم کمک‌های اولیه از جمله غذا، آب، چادر، خدمات مراقبت‌های صحی، حمایت روانی اجتماعی و سایر لوازم ضروری را فراهم می‌کنند.

در همین حال وزارت مبارزه با حوادث طبیعی هرچند می گوید بعضی از کمک‌ها را به سیلاب زده‌ها در ولایت‌های مختلف رسانیده اند اما نیاز است که به آنان کمک‌های بیشتر صورت بگیرد.

استفان دوجاریک، سخنگوی سرمنشی سازمان ملل متحد گفت:" سیلاب‌های اخیر در چندین ولایت افغانستان بیش از هشت هزار ۲۰۰ خانواده را آسیب رسانیده است و از آغاز امسال تا کنون ۲۵۶ تن جان های خود را از داده اند سازمان ملل متحد و شرکای کمک‌های بشردوستانه‌اش، تیم‌های ارزیابی را برای شناسایی نیازها در مناطق آسیب‌دیده مستقر کرده‌اند که این تیم‌ها به مردم کمک‌های اولیه از جمله غذا، آب، چادر، خدمات مراقبت‌های صحی، حمایت روانی اجتماعی و سایر لوازم ضروری را فراهم می‌کنند".

در کمتر از یک ماه اخیر سرا زیر شدن سیلاب ها در ولایت های مختلف کشور، هزاران خانواده را با دشوارهای زیادی مواجه ساخته و دار و ندار آنها را نابود کرده است. خانواده های آسیب دیده از حکومت و نهادهای امداد رسان ملی و بین‌المللی خواستار کمک‌های بنیادی برای حل مشکلات شان اند.

عبدالرحمن، باشنده ولایت لوگر می‌گوید که:" ما زیاد ضرر دیدیم خانه‌ها تمامش تخریب شده به ما باید کمک شود ."

سردار محمد، باشنده ولایت کندهار می‌گوید که:" در ولسوالی شاه ولی کوت بسیار خساره وارد شده خانه‌های مردم ویران شده است از نهادهای مدد رسان و تمام وطنداران میخواهیم که کمک نمایند "

در همین حال وزارت مبارزه با حوادث طبیعی هرچند می گوید بعضی از کمک‌ها را به سیلاب زده‌ها در ولایت‌های مختلف رسانیده اند اما نیاز است که به آنان کمک‌های بیشتر صورت بگیرد.

بر بنیاد آمار سازمان ملل متحد در اثر سرازیر شدن سیلاب‌ها در ولایت های مختلف افغانستان بیش از هشت هزار و ۲۰۰ خانواده آسیب دیده اند که نیاز به کمک‌های جدی دارند.

وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث طبیعی گفته است که تنها در یک ماه اخیر بیش از ۱۸۰ تن در اثر سیلاب‌ها جان باخته اند.

رویداد های اخیر

امارت اسلامی سرنگونی رژیم بشار اسد را به سوری‌ها تبریک گفت

Published

on

وزارت خارجه امارت اسلامی تحولات اخیر در سوریه را به‌عنوان پایان جنگ و بی‌ثباتی خوانده و پیشرفت‌های هیئت تحریر شام را تبریک گفته است.

این وزارت امروز (یکشنبه) در اعلامیه‌ای ابراز امیدواری کرده که انتقال قدرت در سوریه به تشکیل یک نظام اسلامی منجر شود.

امارت اسلامی همچنین از طرف‌های خارجی مستقر در سوریه خواسته است که سیاست تعامل مثبت و همکاری با حاکمان جدید این کشور را اتخاذ کنند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بیست‌ودومین نشست «مجمع دوحه» در قطر برگزار شد

Published

on

در بیست‌ودومین نشست «مجمع دوحه» که با حضور نمایندگانی بیش از صد کشور مشمول دیپلومات‌ها و مقامات عالی‌رتبه بودند، در پایتخت قطر آغاز شد.

شماری از مقامات کشورها در سخنان شان از افغانستان یاد کرده و تاکید نمودند که از این کشور برای یافتن راه حل مسالمت آمیز و رفتن به سوی ثبات حمایت شود.

هدف بزرگتر این نشست بحث روی تحولات و بحران‌های جهانی به ویژه جنگ در شرق میانه است.

وزیر خارجه روسیه امریکا را به داشتن رفتار دوگانه متهم کرد و خروج آن کشور از افغانستان را شرم آور دانست.

سرگی لاروف گفته است: «ما هرگز سفارت خود در کابل را ترک نکردیم. سفارت ما در کابل در زمان اشغال امریکا و در زمان خروج شرم آور شان باز نگهداشته شده است. طالبان به عنوان یک گروه در لیست تروریستی سازمان ملل قرار ندارد ولی رهبران آنها به صورت فردی در آن لیست قرار دارند.»

از سویی دیگر، وزیر خارجه ناروی بیان کرده که راه حل بیشتر از منازعات از جمله بحران‌های داخلی از صحبت با مردم و گروه‌های قومی ناشی می‌شود که ناروی برای حل مشکلات افغانستان نیز تلاش‌هایی را انجام داده است.

اسپین بارث اید ابراز کرد: «ناروی تاریخچه طولانی میانجیگری و تسهیل گفتگوها را دارد. ما باور داریم که برای انجام کار و حل بحران‌ها، شما نیاز دارید با مردم صحبت کنید. تمام کسانی که ذیدخل استند حتی کسانی که با آنها مخالف هستید و روی خیلی از چیزها توافق ندارید. صحبت با چنین گروه‌ها کار شما را آسان تر خواهد کرد. ما قبلاً هم زمینه گفتگو در موارد خاورمیانه، ونزویلا و افغانستان را فراهم کردیم.»

پیشتر از این شماری از مقام‌ها و نمایندگان نهادهای خارجی روی وضعیت در افغانستان گفتگو کرده و به حمایت از مردم افغانستان تاکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

رئیس جمهور قرغیزستان: جهان باید حکومت فعلی افغانستان را به رسمیت بشناسد

Published

on

رئیس جمهور قرغیزستان از رهبران کشورهای اروپایی و دولت امریکا خواسته است تا نظام حاکم در افغانستان را به رسمیت بشناسند و دارایی‌های مسدود شده این کشور را برای آینده افغان‌ها آزاد کنند.

او در گفتگو با یک رسانه‌ ترکی تاکید کرده که به دلیل ادامه سال‌ها جنگ، مردم افغانستان همچنان در شرایط سختی زندگی می‌کنند.

سدیر جباروف، رئیس جمهور قرغیزستان گفت: «زمانی که طالبان (امارت اسلامی) در تابستان ۲۰۲۱ به قدرت رسیدند، ذخایر ارزی بانک مرکزی افغانستان به ارزش ۹.۴ میلیارد دالر در کشورهای غربی مسدود شد. تقریباً ۷ میلیارد دالر از آن در ایالات متحده است. این ذخایر باید هر چه زودتر برای بهبود وضعیت افغانستان و رفاه افغان‌ها آزاد شود.»

جباروف در این مصاحبه خود همچنان گفته که قرغیزستان به همکاری با امارت اسلامی ادامه می‌دهد زیرا به گفته وی، وخامت بیشتر اوضاع در افغانستان ممکن است بر منطقه تأثیر منفی بگذارد.

او گفت: «بسیاری از کشورها، از جمله ما، طالبان (امارت اسلامی) را از فهرست سازمان های ممنوعه حذف کرده ایم. پس از روی کار آمدن طالبان (امارت اسلامی) فوراً برای حمایت و کمک به مردم افغانستان با آنها تماس گرفتیم. چندین بار کمک های بشردوستانه فرستادیم. همانطور که اشاره کردم، وخامت بیشتر اوضاع در افغانستان ممکن است بر منطقه ما تأثیر منفی بگذارد، به همین دلیل ما کتمان نمی کنیم که با اداره فعلی افغانستان همکاری می کنیم. ما تا جایی که بتوانیم کمک می کنیم. البته این کافی نیست.»

رئیس جمهور قرغیزستان افزود که اگر نظام حاکم در افغانستان ضغیف بود، مدت‌ها پیش از سوی مردم سرنگون شده بود. او به رسانه «تی آر تی» این را هم گفته که با جداسازی و انزوای افغانستان از بدنه جهان، مشکل برچیده نمی‌شود.

جباروف همچنان تاکید کرده که اگر کشورهای اروپایی یا امریکا در نظر داشته باشند که با تطبیق پروژه ها یا برنامه های گوناگون به افغانستان کمک تخنیکی کنند، او آماده تحقق آن است.

جپاروف گفت که می توان از امارت اسلامی برای یک سفر کاری به یک یا دو کشور اروپایی دعوت کرد.

او گفت: «اگر آنها از کشورهای به اصطلاح توسعه یافته بازدید کنند و از نزدیک ببینند مردم در بخش های مختلف جهان چگونه زندگی می‌کنند، این می‌تواند بر تجربه حکومتداری آنها تأثیر مثبت بگذارد. اگر به منزوی کردن آنها ادامه دهیم، حتی پس از ۵۰ سال هیچ نتیجه مثبتی حاصل نخواهد شد.»

امارت اسلامی از پشتیبانی و خواست رهبر قرغیزستان برای ایجاد روابط معنی دار با افغانستان از سوی جهان استقبال می‌کند و در عین زمان از دیگر کشورها می‌خواهد که وارد تعامل با افغانستان شوند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!