Connect with us

علم و تکنالوژی

سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون پوندی انگلیس در بخش هوش مصنوعی

منتشر شده

در

به نقل از رویترز، میشل دونلان، وزیر تکنالوژی این کشور در بیانیه‌ای گفته  است: «هوش مصنوعی به سرعت در حال تحول است اما ما نشان دادیم که انسان‌ها نیز می‌توانند با همان سرعت حرکت کنند. با اتخاذ روشی سریع و مختص این صنعت، می‌توان به سرعت خطرات را اداره کرد.

دولت انگلیس اعلام کرد، قرار است حدود ۹۰ میلیون پوند صرف مراکزی شود که روی استفاده از هوش مصنوعی در حوزه‌هایی مانند خدمات صحی، شیمی و ریاضی متمرکز هستند و همچنین با امریکا همکاری می‌کنند.

حدود ۱۰ میلیون پوند دیگر به تنظیم کننده‌ها کمک می‌کند تا خطرات را در نظر بگیرند و فرصت‌های هوش مصنوعی مانند توسعه ابزارهای عملیاتی برای جستجوی خطرات در بخش‌های مختلف از خدمات مخابراتی وخدمات صحی گرفته تا امور مالی و آموزش را هماهنگ کنند.

انگلیس در نوامبر ۲۰۲۳ اجلاسی بین‌المللی درباره ایمنی هوش مصنوعی برگزار کرد.

علم و تکنالوژی

ایران دو ماهواره را برای پرتاب به مدار زمین به روسیه فرستاده است

سپاه پاسداران ایران سال گذشته نیز مدعی شده بود که ماهواره «ثریا» را با موفقیت در مدار ۷۵۰ کیلومتری زمین قرار داده است. تروئیکای اروپا این اقدام سپاه پاسداران را محکوم کرد.

Published

on

خبرگزاری تسنیم ایران روز شنبه (۲۱میزان) اعلام کرد مقامات حکومتی دو ماهواره «هدهد» و «کوثر» را برای پرتاب به مدار زمین، به روسیه ارسال کرده‌اند.

این رسانه مدعی شده که دو ماهواره توسط بخش خصوصی ساخته شده‌اند.

روسیه حدود دو سال و نیم پیش نیز ماهواره‌های ساخت ایران را به مدار زمین فرستاد که این اقدام دولت پوتین در آن زمان موجب نگرانی مقام‌های امریکایی شد. ایالات متحده نگران است ماهواره‌های ساخت ایران علاوه بر پشتیبانی از تهاجم روسیه به اوکراین، برای نظارت بر اهداف نظامی اسرائیل و دیگر کشورهای خاورمیانه مورد استفاده قرار گیرند.

سپاه پاسداران ایران سال گذشته نیز مدعی شده بود که ماهواره «ثریا» را با موفقیت در مدار ۷۵۰ کیلومتری زمین قرار داده است. تروئیکای اروپا این اقدام سپاه پاسداران را محکوم کرد.

در همین حال نگرانی‌ها از همکاری‌های فزاینده میان ایران و روسیه شدت گرفته است. مایکل مک‌کال، رئیس جمهوری‌خواه کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان امریکا، روز جمعه ۲۰ میزان در واکنش به دیدار ولادیمیر پوتین و مسعود پزشکیان، نسبت به تعمیق فزاینده «اتحاد نامقدس» میان روسیه و ایران هشدار داد.

مک‌کال یادآور شد که حکومت ایران به جنگ تجاوزکارانه پوتین کمک می‌کند و روسیه نیز ضمن حمایت از جاه‌طلبی‌های هسته‌ای ایران، انتقال تسلیحات مرگبار به گروه‌های تروریستی مورد حمایت آن را تسهیل می‌کند.

خبرگزاری رویترز نیز روز جمعه ۲۰ میزان به نقل از یک مقام ارشد اتحادیه اروپا گزارش داد که این اتحادیه روز دوشنبه ۲۳ میزان در نشست وزیران خارجه کشورهای عضو خود تحریم‌هایی را علیه افراد و نهادهای مرتبط با انتقال راکت‌های بالستیک ایران به روسیه ارائه خواهد کرد.

Continue Reading

علم و تکنالوژی

ایلان ماسک، رئیس اجرایی شرکت تسلا از تکسی رباتیک «سایبر کب» رونمایی کرد

ماسک همچنان از یک نوع موتر بزرگتر رباتیک که می‌تواند ۲۰ نفر را حمل کند، رونمایی کرد.

Published

on

ایلان ماسک، رئیس اجرایی شرکت امریکایی تسلا، روز پنجشنبه از یک تکسی رباتیک با دو دروازه بال مانند و بدون اشترینگ و رکاب رونمایی کرد.

این نوع تکسی از سال ۲۰۲۶ تولید خواهد شد و قیمت آن زیر ۳۰ هزار دالر می‌باشد.

ماسک همچنان از یک نوع موتر بزرگتر رباتیک که می‌تواند ۲۰ نفر را حمل کند، رونمایی کرد.

تحلیلگران و کارشناسان بخش صنعت می‌گویند که تولید تکسی رباتیک ممکن است سال‌ها طول بکشد، به ویژه به دلیل حصول اطمینان از مصون بودن آن. آنها به تصادفات و همچنین مشکل این تکنالوژی در پاسخگویی به سناریوهایی مانند آب و هوای نامناسب، تقاطع‌های پیچیده در جاده ها و رفتار عابران پیاده اشاره کردند.

اما ماسک گفت که موترهای خودران می‌توانند ۱۰ برابر مصون‌تر از انسان‌ها و ۵ تا ۱۰ برابر طولانی‌تر در حال حرکت باشند.

 

Continue Reading

علم و تکنالوژی

ایلان ماسک تاریخ اولین پرواز بدون سرنشین به مریخ را اعلام کرد

جدول زمانی ماسک مبتنی بر فضا اغلب دچار لغزش می شود. در سال ۲۰۱۶، او گفت که اسپیس ایکس قصد دارد راکتی به مریخ بفرستد «در سال ۲۰۱۸» و در سال ۲۰۲۲ گفت که استارشیپ می‌تواند امسال اولین پرواز خود را به این سیاره دور انجام دهد.

Published

on

بر اساس پستی که ایلان ماسک، رئیس اسپیس‌ایکس در روز یک‌شنبه (۱میزان) منتشر کرد، اسپیس‌ایکس قصد دارد طی دو سال آینده «حدود پنج» سفر بدون سرنشین استارشیپ به مریخ را راه‌اندازی کند.

ماسک گفته است که اگر ماموریت‌های بدون خدمه به سلامت بر روی سیاره سرخ فرود بیایند، اولین ماموریت خدمه ممکن است در اوایل سال ۲۰۲۸ انجام شود، اما افزود: «اگر ما با چالش هایی روبرو شویم، ماموریت‌های خدمه دو سال دیگر به تعویق می افتد. او ادامه داد: «ما می‌خواهیم به هر کسی که می‌خواهد یک مسافر فضایی باشد، اجازه دهیم به مریخ برود! این بدان معناست که شما یا خانواده یا دوستانتان – هر کسی که رویای یک ماجراجویی بزرگ را در سر می پروراند. در نهایت، هزاران کشتی ستاره‌ای به مریخ خواهند رفت و دیدن آن منظره باشکوهی خواهد بود! می‌توانید تصور کنید؟ عجب.»

قابل ذکر است که جدول زمانی ماسک مبتنی بر فضا اغلب دچار لغزش می شود. در سال ۲۰۱۶، او گفت که اسپیس ایکس قصد دارد راکتی به مریخ بفرستد «در سال ۲۰۱۸» و در سال ۲۰۲۲ گفت که استارشیپ می‌تواند امسال اولین پرواز خود را به این سیاره دور انجام دهد.

آخرین اظهار نظر او در مورد رویای دیرینه اش برای استعمار مریخ در حالی است که اسپیس‌ایکس منتظر مجوز اداره هوانوردی فدرال (FAA) برای انجام پنجمین پرواز آزمایشی مداری استارشیپ است که شامل اولین مرحله موشک Super Heavy و فوقانی است. مرحله فضاپیمای Starship. اداره هوانوردی فدرال در حال حاضر در حال بررسی اثرات محیط زیستی پروازهای استارشیپ به همراه اقدامات ایمنی در حال انجام برای پرواز پنجم است و اسپیس ایکس تا زمانی که این تحقیقات کامل نشود نمی‌تواند پرواز کند. اداره هوانوردی فدرال که باعث ناراحتی اسپیس‌ایکس شد، اخیراً اعلام کرد که حداقل تا پایان نوامبر برای تکمیل کار خود نیاز دارد.

اداره هوانوردی فدرال در پاسخ به انتقادات اخیر اسپیس ایکس در مدت زمان طولانی توضیح داد که مجوز فعلی اسپیس ایکس که چهارمین پرواز آزمایشی استارشیپ را مجاز می‌کند «همچنین به پروازهای متعدد با پیکربندی موتر و مشخصات ماموریت یکسان اجازه می‌دهد» اما گفت که «اسپیس ایکس تصمیم گرفت هر دو را تغییر دهد. برای پرتاب پیشنهادی Starship Flight 5 که باعث بررسی عمیق تری شد.

 وی افزود که شرکت پروازهای فضایی ماسک همچنین اطلاعات جدیدی را در ماه آگست ارائه کرد که جزئیات چگونگی تأثیر محیط زیستی پرواز ۵ منطقه بزرگتر از آنچه قبلاً بررسی شده است و این که این امر مستلزم مشورت اداره هوانوردی فدرال با سازمان‌های دیگر است، به این معنی که زمان بیشتری نیاز است. تا تحقیقات خود را بیش از حد انتظار کامل کند.

 ماسک در پست روز یک‌شنبه در رسانه‌های اجتماعی گفت که می‌خواهد وجود انسان را چند سیاره‌ای کند «قبل از اینکه اتفاقی روی زمین بیفتد تا از آن جلوگیری کند، مثلاً جنگ هسته‌ای، یک ابرویروس یا فروپاشی جمعیت که تمدن را تا حدی تضعیف می‌کند که توانایی ارسال کشتی‌های تدارکاتی را از دست می‌دهد. به مریخ، اما آنچه را که او به عنوان مقررات بیش از حد توسط دولت برای کند کردن برنامه آزمایش ستار‌شپ و همچنین دیگر پروژه‌های انجینری بزرگ مقصر می‌داند، مقصر دانست.

 در حالی که بسیاری ممکن است با ناامیدی ماسک از عدم توانایی سریعتر در ادامه برنامه آزمایشی ستار‌شپ همدردی کنند، برخی دیگر اصرار دارند که چنین مقرراتی برای اطمینان از ایمنی عمومی، حفظ استانداردهای صنعت، کاهش خطر حوادث فاجعه آمیز و حفاظت از اکوسیستم ضروری است.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!