Connect with us

رویداد های اخیر

سرپرست وزارت آب و برق با سفیر چین دیدار و روی تطبیق پروژه‌های مشترک بحث نمود

منتشر شده

در

عبداللطیف منصور، سرپرست وزارت آب و برق روز پنج شنبه (۱۳ثور) با جاو شینگ، سفیر چین در افغانستان دیدار نمود.

وزارت آب و برق می گوید که دراین جلسه مجیب الرحمن عمر آخندزاده، معین آب، داکتر فاروق اعظم مشاور مقام این وزارت و شماری از مسئولین تخنیکی نیز حضور داشتند که پیرامون همکاری‌های مشترک در تطبیق پروژه‌های آب و برق صحبت نمودند.

در این جلسه هر دو جانب به روابط خوب اقتصادی و تجارتی میان هردو کشور اشاره نموده در مورد گسترش و توسعه همکاری‌های مشترک به ویژه در ارتباط به سرمایه‌گذاری روی پروژه‌های بند برق باغدره ولایت کاپیسا و بند برق سروبی ۲ جهت تامین برق مورد نیاز پروژه مس عینک ولایت لوگر بحث و تبادل نظر نمودند.

سرپرست وزارت آب و برق تطبیق پروژه‌های متذکره را در راستای تامین برق پروژه مس عینک مهم و ضروری خوانده اطمینان داد که وزارت آب و برق برای تطبیق این پروژه‌ها آمادگی‌های لازم را دارا می‌باشد.

آقای منصور به تسریع امور جهت آغاز کار عملی تاکید ورزیده یادآور شد که اگر شرکت‌های چینایی در تطبیق این پروژه‌ها جدیت و قاطعیت لازم را از خود نشان بدهد این وزارت در آینده پروژه‌های بیشتری را جهت سرمایه‌گذاری با شرکت‌های چینی قرارداد خواهد کرد.

در همین حال سفیر چین نیز از همکاری در راستای تطبیق پروژه‌های یاد شده به مقام رهبری وزارت اطمینان داده وعده سپرد که شرکت‌های چینی در راستای سرمایه‌گذاری روی پروژه‌های یاد شده هرچه زود تر اقدامات لازم را روی دست خواهد گرفت.

رویداد های اخیر

خلیلزاد: سیاست‌های پاکستان تعهد شهباز شریف به رفاه افغان‌ها را زیر سؤال می‌برد

Published

on

زلمی خلیلزاد، نماینده پیشین امریکا برای صلح افغانستان، می‌گوید سیاست‌های پاکستان در ۳۰ سال گذشته، تعهد شهباز شریف، صدراعظم این کشور، به رفاه مردم افغانستان را زیر سؤال می‌برد.

شهباز شریف روز جمعه در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفته بود که حقوق اساسی مردم افغانستان، به‌ویژه زنان و دختران، باید رعایت شود.

خلیلزاد در واکنش به این سخنان گفت که سیاست‌های پاکستان در سه دهه گذشته، درباره تعهد اسلام‌آباد به رفاه مردم افغانستان تردید ایجاد می‌کند.

او حمایت پاکستان از گروه‌های مسلح علیه نیروهای امریکایی و برخورد نامناسب با مهاجرین افغان را از جمله مواردی دانست که به گفته او، این تردیدها را به وجود آورده است.

خلیلزاد در عین حال تأکید کرد که افغانستان و پاکستان به روابط بسیار بهتر نیاز دارند و روابط دوباره تنظیم شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

معاون وزیر خارجه هند با رئیس یوناما دیدار کرد

Published

on

ویکرام میسری، معاون وزیر امور خارجه هند، با رباب فاطمه، نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل متحد برای افغانستان و رئیس یوناما، در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویارک دیدار کرده است.

رندیر جیسوال، سخنگوی وزارت امور خارجه هند، در پستی در شبکه اجتماعی ایکس گفت که میسری در این دیدار بر اهمیت ادامه تمرکز بر رسیدگی به نیازهای بشردوستانه مردم افغانستان تأکید کرده است.

او همچنین از نقش یوناما قدردانی و بر ادامه همکاری هند با سازمان ملل متحد در مورد افغانستان تأکید کرده است.

این دیدار در حالی انجام شده است که افغانستان همچنان با چالش‌های بشری و اقتصادی روبه‌رو است و نهادهای بین‌المللی از نیازهای گسترده مردم این کشور خبر می‌دهند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

قزاقستان در مجمع عمومی ملل متحد بر تعامل هماهنگ جامعه جهانی با افغانستان تأکید کرد

Published

on

مختار تیلئوبردی، وزیر امور خارجه قزاقستان، خواستار تعامل عملی و هماهنگ جامعه جهانی با افغانستان شده و گفته است که ثبات درازمدت افغانستان با امنیت و توسعه پایدار آسیای مرکزی ارتباط نزدیک دارد.

تیلئوبردی روز جمعه در جریان نشست عمومی هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویارک گفت که کمک‌های بشردوستانه به افغانستان همچنان ضروری است، اما این کمک‌ها به‌تنهایی نمی‌تواند چرخه فقر، بی‌جاشدگی و وابستگی را متوقف کند.

او گفت که قزاقستان از رویکردی «عملی، هماهنگ و گام‌به‌گام» در تعامل جامعه جهانی با افغانستان حمایت می‌کند و سازمان ملل متحد باید در این روند نقش محوری داشته باشد.

وزیر خارجه قزاقستان همچنین گفت که کشورش با سازمان ملل متحد برای فعال‌سازی مرکز منطقه‌ای سازمان ملل متحد برای اهداف توسعه پایدار آسیای مرکزی و افغانستان در شهر آلماتی همکاری می‌کند.

او افزود که موفقیت این مرکز باید بر اساس نتایج و کمک‌هایی که برای منطقه ارائه می‌کند، سنجیده شود.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!