Connect with us

اخبار ساحوی

سفر وزیر خارجه ایران به مسکو برای گفتگوهای سطح بالا با پوتین

یک منبع تأیید کرده است عراقچی نامه‌ای رسمی از سوی آیت‌الله خامنه‌ای را به پوتین تحویل خواهد داد.

منتشر شده

در

Iranian foreign minister arrives in Moscow

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در حالی وارد مسکو شده است که تنش‌ها پس از حملات ایالات متحده و اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای ایران به‌شدت افزایش یافته است. او برای رایزنی‌های عاجل با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، وارد این کشور شده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های دولتی ایران، عراقچی رهبری هیأتی بلندپایه دیپلوماتیک را بر عهده دارد که مأموریت آن جلب حمایت سیاسی و راهبردی روسیه در شرایطی است که منطقه در آستانه یک درگیری گسترده‌تر قرار گرفته است.

این سفر در حالی صورت می‌گیرد که رهبران بلند پایه‌ای ایران از انظار عمومی عقب‌نشینی کرده‌اند و در حال آماده‌سازی برای احتمال حملات بیشتر از سوی غرب هستند.

منابع خبری در مسکو گفته‌اند که عراقچی حامل پیام شخصی از سوی رهبر ایران، آیت‌الله علی خامنه‌ای، به ولادیمیر پوتین است و قرار است مقامات روسیه را در جریان گام‌های بعدی تهران قرار دهد. انتظار می‌رود محور گفتگوها شامل هماهنگی‌های دفاعی، صادرات انرژی و امکان میانجی‌گری روسیه در شورای امنیت سازمان ملل باشد.

هم‌زمان، خبرگزاری رویترز گزارش داده که یک منبع تأیید کرده است عراقچی نامه‌ای رسمی از سوی آیت‌الله خامنه‌ای را به پوتین تحویل خواهد داد.

منابع ایرانی به رویترز گفته‌اند که تهران از میزان حمایت روسیه تاکنون رضایت ندارد و انتظار دارد مسکو نقش فعال‌تری در حمایت از ایران در برابر فشارهای اسرائیل و امریکا ایفا کند. با این حال، جزئیاتی در مورد نوع کمک‌ درخواستی از سوی ایران ارائه نشده است.

این سفر، بیانگر تعمیق روابط میان تهران و مسکو در شرایط فشار روزافزون غرب بر هر دو کشور است؛ دو کشوری که اکنون تلاش دارند مواضع خود را در زمینه امنیت منطقه‌ای و دیپلوماسی جهانی هماهنگ‌تر سازند.

اخبار ساحوی

گفتگوی وزیران خارجه روسیه و چین درباره جنگ اوکراین و روابط با امریکا

ایالات متحده، چین را بزرگترین رقیب خود و روسیه را بزرگترین تهدید دولتی می‌داند.

Published

on

وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در این دیدار بر اهمیت هماهنگی نزدیک میان دو کشور در عرصه بین‌المللی از جمله در سازمان ملل و شورای امنیت، سازمان همکاری شانگهای، بریکس، گروه ۲۰ و اپک تاکید شده است.

سرگئی لاوروف برای شرکت در اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای به چین سفر کرده است.

چین و روسیه در ماه فبروری سال ۲۰۲۲، زمانی که ولادیمیر پوتین پیش از حمله به اوکراین به بیجینگ سفر کرد، شراکت «بدون محدودیت» خود را اعلام کردند. ولادیمیر پوتین چین را «متحد» خوانده است.

ایالات متحده، چین را بزرگترین رقیب خود و روسیه را بزرگترین تهدید دولتی می‌داند. با این حال تنش‌ها میان واشنگتن و مسکو بر سر تجارت، مسائل امنیتی و حمایت چین از جنگ روسیه در اوکراین رو به افزایش است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

افراد مسلح ۹ مسافر بس را در پاکستان اختطاف کردند و کشتند

Published

on

مقامات پاکستان اعلام کرده اند که که مردان مسلح پس از اختطاف کردن ۹ مسافر بس در ایالت بلوچستان در جنوب غربی این کشور، آنها را کشتند.

شاهد ریند، سخنگوی حکومت محلی، گفت که این مسافران عصر پنجشنبه از چندین بس اختطاف شده بودند.

نوید عالم، یکی دیگر از مقامات حکومتی، گفت که اجساد آنها با زخم‌های ناشی از اصابت گلوله در جریان شب در کوه پیدا شد.

هیچ کس مسئولیت این حادثه را بر عهده نگرفته است.

شبه نظامیان جدایی‌طلب بلوچ در گذشته در چنین حوادثی دست داشته‌اند و پس از شناسایی مسافران از ایالت پنجاب، آنها را کشته‌اند.

گروه اردوی آزادی‌بخش بلوچ قوی‌ترین گروه از چندین گروه شورشی است که مدت‌هاست در منطقه‌ای غنی از مواد معدنی، فعالیت می‌کنند.

شبه نظامیان بلوچ، مقامات پاکستان را به سرقت منابع منطقه آنها برای تأمین مصارف ایالت پنجاب متهم می‌کنند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

عراقچی با وزیر خارجه روسیه دیدار کرد

دراین دیدار آقای لاوروف بار دیگر پیشنهاد مسکو برای میانجی‌گری در مناقشه مربوط به برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد.

Published

on

به گزارش رویترز، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، روز یکشنبه ۱۵ سرطان در حاشیه نشست سران بریکس در ریودوژانیرو با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود دیدار کرد.

دراین دیدار آقای لاوروف بار دیگر پیشنهاد مسکو برای میانجی‌گری در مناقشه مربوط به برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد.

براساس بیانیه وزارت خارجه روسیه، لاوروف در این دیدار، حملات امریکا و اسرائیل به ایران در ماه گذشته، از جمله «بمباران زیربناهای هسته‌ای تحت نظارت سازمان بین‌المللی انرژی اتمی» را محکوم کرد و بر لزوم حل‌وفصل مسائل هسته‌ای از طریق دیپلوماسی تاکید کرد.

در این بیانیه آمده است: «مسکو آمادگی خود را برای یاری در یافتن راه‌حل‌های مورد پذیرش طرفین، از جمله ابتکارهای پیشین رئیس‌جمهوری روسیه، اعلام کرده است.»

عراقچی در میانه جنگ دوازده‌روزه به مسکو سفر کرده بود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!