Connect with us

تغییرات اقلیمی

شمار تلفات درپی توفان و گردباد در جنوب امریکا به ۲۶ تن رسید

Published

 on

(Last Updated On: حمل ۶, ۱۴۰۲)

در حالی که عملیات جستجو و نجات در ایالت می‌سی‌سی‌پی امریکا پس از وقوع یک گردباد مرگبار ادامه دارد، مقام‌های محلی اعلام کردند که تعداد تلفات این حادثه به ۲۶ نفر افزایش یافته است.

بربنیاد گزارش‌ها، در پی وقوع گردباد روز جمعه هفته گذشته، دست‌کم ۲۵ نفر در ایالت می‌سی‌سی‌پی و یک نفر در آلاباما جان خود را از دست دادند و ده‌ها نفر دیگر نیز زخمی شدند.

طبق این گزارش‌ها، شدت طوفان به اندازه‌ای بوده است که چندین شهر روستایی ویران شد و «رولینگ فورک» در غرب شهر شارکی تقریباً به طور کامل از بین رفت.

مقامات در ایالت می‌سی‌سی‌پی وضعیت اضطراری را برای کمک به رسیدگی به شرایط به وجود آمده اعلام کرده‌اند.

از طرف دیگر، جو بایدن، رییس جمهور امریکا، نیز تصاویر منتشر شده از حادثه می‌سی‌سی‌پی را «دلخراش» توصیف کرد و گفت: «دولت فدرال هرکاری که بتواند، برای کمک انجام می‌دهد.»

پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که طوفان‌ و تندبادهای شدیدی قرار است امروز (یک‌شنبه) به وقت محلی، بخش‌هایی از آلاباما و جورجیا را درنوردد و باران‌های را نیز به همراه خواهد داشت.

تغییرات اقلیمی

۱۷۰ کشور اولین پیش‌نویس پیمان جهانی مهار آلودگی پلاستیکی را تهیه می‌کنند

Published

on

(Last Updated On: جوزا ۱۳, ۱۴۰۲)

در پی مذاکرات پنج روزه سازمان ملل متحد در پاریس، ۱۷۰ کشور توافق کردند که پیش‌نویس نخستین پیمان الزام‌‌آور جهانی برای مقابله با آلودگی پلاستیکی را تهیه کنند.

در این طرح موضوعاتی چون طرح برنامه‌های ملی و جهانی و ایجاد محدودیت در تولیدات پلاستیکی گنجانیده شده است.

برنامه محیط‌ ‌زیست سازمان ملل روز دوشنبه‌ تا جمعه هفته گذشته در پاریس، میزبان نشست نمایندگان ۱۷۰ کشور بود که به منظور مذاکره پیرامون یک طرح جهانی مبارزه با آلودگی پلاستیکی گردهم آمده بودند.

در پایان این نشست کشورها توافق کردند که به منظور محدودسازی تولید پلاستیک و کاهش پلاستیک‌های مشکل‌ساز، یک متن پیش‌نویس را تهیه کنند.

تعیین اهداف جهانی برای مقابله با چالش پلاستیک، بخشی دیگر از موضوعات این نشست بود.

با این حال، ایالات متحده و عربستان سعودی از طرح‌های ملی در عوض اهداف جهانی برای مقابله با معضل پلاستیک حمایت کردند.

تادیسا امرا، رییس شبکه بین‌المللی حذف آلاینده‌ها، با اشاره به خطرات آلودگی پلاستیکی گفت که با افزایش نگرانی عمومی نسبت به بحران آلودگی پلاستیکی در جهان، مذاکرات باید به یک توافق قوی منجر شود.

او افزود که افزایش آگاهی نمایندگان در مورد ضرورت کنترول تولیدات پلاستیکی و مواد شیمیایی در پلاستیک، خوش‌بینی‌ها را ایجاد کرده است.

قرار است دور بعدی مذاکرات در ماه نومبر در کشور کنیا برگزار شود.

Continue Reading

تغییرات اقلیمی

بارندگی‌های اخیر در ۱۳ ولایت؛ جان ۲۴ تن را در گرفت

Published

on

(Last Updated On: جوزا ۹, ۱۴۰۲)

وزارت رسیده‌گی به حوادث طبیعی امروز (سه شنبه ۹جوزا) می‌گوید در اثر بارندگی‌های اخیر در ۱۳ ولایت کشور از اول جوزا تاکنون، ۲۴ تن جان باخته و ۱۳ تن دیگر زخمی شده اند.

شفیع‌الله رحیمی، سخنگوی وزارت رسیدگی به حوادث طبیعی می‌گوید به اساس پیش بینی ریاست هواشناسی کشور در ۲۰ ولایت کشور بارندگی بوده که در ۲۴ ساعت گذشته به دلیل بارش باران در ولایت‌های پکتیا، پکتیکا، میدان وردک و ولایت خوست سه تن جان باخته و یک تن دیگر زخم برداشته است.

همچنان درنتیجه این بارندگی‌ها ۳۱ خانه به صورت قسمی و کلی تخریب شده اند.

آقای رحیمی می‌گوید که:«از اول جوزا تاکنون در ۱۳ ولایت کشور ۲۴ تن جان باخته، ۱۳ تن زخمی و ۱۲۰ خانه به گونه کامل تخریب شده اند و همچنان بیش از ۳ هزار جریب زمین زراعتی و باغ‌ها از بین رفته اند.»

به گفته آقای رحیمی وزارت رسیده‌گی به حوادث طبیعی در همکاری با نهادهای سازمان ملل و موسسات خیریه توانسته است از اول جوزا تاکنون نزدیک به ۱۵هزار خانواده مواد خوراکی و غیر خوراکی و کمک‌های نقدی توزیع نماید و همچنان این پروسه ادامه دارد.

Continue Reading

تغییرات اقلیمی

اتحادیه اروپا: تغییرات اقلیمی می‌تواند باعث ویرانی شبیه جنگ در افغانستان شود

Published

on

(Last Updated On: ثور ۱۷, ۱۴۰۲)

رافائلا آیودیس، شارژدافیر اتحادیه اروپا در افغانستان، روز یکشنبه (۱۷ ثور) هشدار داد که پیامدهای تغییرات اقلیمی ممکن میزانی از ویرانی را در افغانستان ایجاد کند که قابل مقایسه با ویرانی‌های حاصل چندین دهه جنگ خواهد بود.

آیودیس این اظهارات را در جریان نشستی که توسط هیئت اتحادیه اروپا در افغانستان برای بحث در مورد تغییرات اقلیمی و اثرات آن برگزار شد، بیان کرد.

در این نشست، کارشناسان و فعالان افغان در مورد تأثیرات تغییرات اقلیمی بر جوامع شهری و دهاتی در افغانستان بحث کردند و راه‌هایی را برای تاب آوری بیشتر جوامع دربرابر تغییرات اقلیمی توضیح دادند.

آیودیس گفت: «با نگاهی به آینده، پیامدهای تغییرات اقلیمی این پتانسیل را دارد که سطحی از ویرانی را در جامعه افغانستان ایجاد کند که قابل مقایسه با ویرانی‌های حاصل چندین دهه جنگ خواهد بود. تنها با چندین خشکسالی شدید در دهه گذشته، تغییرات اقلیمی تأثیر فاجعه باری بر زندگی مردم افغانستان داشته است. بنابراین احساس می‌کنم ضروری است که همه این علائم را جدی بگیرند و اقدام کنند.»

توماس نیکلاسون، نماینده ویژه اتحادیه اروپا برای افغانستان، افزود: «بحث امروز ما به منظور آغاز مجدد گفتگو در مورد تغییرات اقلیمی در افغانستان است. ما با هم می‌توانیم در زندگی مردم افغانستان تغییر ایجاد کنیم و آینده ای پایدارتر، انعطاف پذیرتر و موفق تر را برای همه رقم بزنیم.»

هیئت اتحادیه اروپا خاطرنشان کرد که زراعت ستون فقرات اقتصاد افغانستان را تشکیل می‌دهد و نسبت به نوسانات بارندگی، دسترسی به آب و تأثیرات تغییرات اقلیمی بسیار حساس است.

به گفته این نهاد، افغاستان در دهه گذشته شاهد افزایش سریع‌تر از حد متوسط درجه حرارت بود که منجر به خشکسالی‌های مکرر و شدید، موج گرما و سیل در سراسر کشور شده است. این رویدادهای آب و هوایی می‌تواند پیامدهای اجتماعی و اقتصادی گسترده‌ای داشته باشد و به فقر و آوارگی ناشی از خشونت‌های چهل سال گذشته بیافزاید.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!