Connect with us

رویداد های اخیر

شورای امنیت سازمان ملل نشستی را برای ارزیابی وضعیت افغانستان برگزار می‌کند

منتشر شده

در

قرار است شورای امنیت سازمان ملل متحد نشستی را برای ارزیابی وضعیت افغانستان برگزار کند. بر بنیاد اعلامیه شورای امنیت سازمان ملل، در بخشی از این نشست روزا اتونبایوا، نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل برای افغانستان و رئیس یوناما درباره وضعیت جاری در افغانستان معلومات ارائه خواهد کرد.

در بخشی از اعلامیه آمده است: «در این نشست وضعیت جاری در افغانستان به بررسی گرفته خواهد شد. همچنان روزا اوتنبایوا، نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل متحد برای افغانستان نیز در بخشی از این نشست به شورای امنیت معلومات ارائه خواهد کرد.»

پیشتر شورای امنیت سازمان ملل متحد اعلام کرده بود که این شورا در نشست ماه دسمبر مأموریت تیم نظارتی کمیته تحریم‌های ۱۹۸۸ را تمدید خواهد کرد.

این کمیته مسوولیت نظارت بر تحریم‌های مرتبط با افراد و نهادهای وابسته به امارت اسلامی و گروه‌های مرتبط را برعهده دارد.

در همین حال، امارت اسلامی گفته است که برگزاری نشست‌های سازمان ملل درباره افغانستان بدون حضور نماینده حکومت نتایج مثبتی درقبال نخواهد داشت.

سخنگوی امارت اسلامی تأکید کرده که عدم واگذاری کرسی افغانستان در سازمان ملل به نماینده نظام حاکم در افغانستان سبب شده تا تصامیم و موقف گیری‌ها در نشست‌های این سازمان عقده مندانه صورت گیرد.

ذبیح الله مجاهد در این مورد گفت: «ما خواهان این هستیم قبل از اینکه همچون مجالس در مورد افغانستان بحث ‌کند، باید کرسی به افغان‌ها باشد. نماینده نظام کنونی آنجا باشد، دفاع از موقف بکند، ابهامات را رفع بسازد. بعد اگر در پرتو یک روشنی واضح تصمیم گرفته می‌شود، منصفانه خواهد بود.»

نشست شورای امنیت سازمان ملل در حالی برگزار می‌شود که بسیاری از اعضای این شورا از جمله امریکا، بریتانیا و فرانسه خواستار حفظ فشار بر امارت اسلامی هستند و کشورهایی مانند چین و روسیه خواهان تعامل بدون پیش‌شرط با امارت اسلامی اند.

رویداد های اخیر

عبدالغنی برادر: امارت اسلامی برای صنعت‌کاران و سرمایه‌گذاران تسهیلاتی را در نظر گرفته است

Published

on

معاون اقتصادی رئیس الوزرا می‌گوید که امارت اسلامی برای صنعت‌کاران و سرمایه‌گذاران عودت کننده در ساحات صنعتی، زمین‌ها، امتیازات و تسهیلات را در نظر گرفته است.

ملا عبدالغنی برادر در کنفرانس «فراخوان سرمایه‌گذاری در افغانستان» که امروز (پنجشنبه) در کابل برگزار شد، گفت که قانون ساحات صنعتی در یک مقدمه، شش باب، ۱۱ فصل و ۶۷ ماده توشیح شده است.

آقای برادر گفته است: «از صنعت‌کاران و سرمایه‌گذاران می‌خواهم که صنعت و سرمایه‌گذاری خود را به کشور انتقال دهند تا در پیشرفت صنعت کشور مسوولیت خود را ادا کنند.»

به گفته‌ برادر، امارت اسلامی برای حمایت از تولیدات داخلی، تعرفه‌های گمرکی را بر اقلام وارداتی که در داخل کشور تولید می‌شوند و نیازهای مردم را تأمین می‌کنند، افزایش داده است.

او افزوده که به تمامی ادارات دولتی دستور داده شده است که در خریداری‌های خود به تولیدات داخلی اولویت دهند.

در همین حال، وزارت صنعت و تجارت گفته است که برای صنعت‌کاران، ۱۶۰هزار جریب زمین توزیع شده و ۱۲۰۰ سرمایه‌گذار در بخش‌های مختلف ۵۰۰ میلیون دالر سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت در این مورد گفت: «در حدود ۱۲۰۰ شرکت داریم که متقاضی زمین هستند و در حدود ۵۰۰ میلیون دالر آن‌ها می‌خواهند در افغانستان سرمایه‌گذاری بکنند.»

به گفته عزیزی، صنعت‌کاران و تاجران عودت‌کننده از مالیات گمرکی ماشین‌آلات و تجهیزات وارداتی معاف می‌باشند و به درخواست صنعت‌کاران و تاجران، ویزه دو ساله برای کارگران فنی و انجینران خارجی آن‌ها نیز صادر می‌شود.

دین محمد حنیف، سرپرست وزارت اقتصاد نیز گفت: «اگر سرمایه‌گذاران افغان مقیم خارج نیم سرمایه‌ خود را به کشور انتقال دهند، افغانستان خودکفا می‌شود.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان در باره افغانستان گفتگو کردند

Published

on

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران در دیدار با همتای تاجیکستانی خود، امام علی رحمان، در کنار سایر مسایل در باره افغانستان گفتگو کرده است.

پزشکیان در یک نشست مطبوعاتی امروز (پنجشنبه) گفت: «افغانستان کشوری مهم در همسایگی ماست و رشد و ثبات این کشور را همسو با منافع خود می‌دانیم؛ حفظ امنیت مرزها برای ما مهم است.»

ریاست جمهوری تاجیکستان نیز در خبرنامه‌ای گفته است که امام علی رحمان و مسعود پزشکیان، بر همکاری‌ برای مبارزه با تروریزم، افراط‌گرایی و قاچاق مواد مخدر تاکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی توافق آتش‌بس را به فلسطینیان تبریک گفت

Published

on

امارت اسلامی افغانستان ضمن استقبال از توافق آتش‌بس میان حماس و اسرائیل، این «موفقیت بزرگ» را به رهبری حماس و مردم فلسطین تبریک گفت.

وزارت امور خارجه با نشر اعلامیه‌ای امروز (پنجشنبه) گفت که این توافقنامه آتش‌بس نتیجه بیش از ۱۵ ماه «مبارزه و فداکاری تاریخی مردم فلسطین و مقاومت شجاعانه در نوار غزه است.»

در اعلامیه آمده است: «اکنون ضروری است که تمام مراحل توافق به طور کامل به نحوی اجرا شود که آتش بس پایدار را تضمین کند و کمک های بشردوستانه را بدون تاخیر به مردم غزه برساند. با توجه به پیامدهای توافقات قبلی، طرف های درگیر و جامعه بین المللی باید اطمینان حاصل کنند که رژیم اسرائیل به طور مسوولانه به تعهدات خود عمل می‌کند.»

اعلامیه افزود که صلح و ثبات پایدار در شرق میانه تنها از طریق راه حل مشروع برای مسئله فلسطین و استقلال مردم فلسطین امکان پذیر است.

امارت اسلامی تاکید کرده است که به حمایت از کشور مستقل فلسطین و مردم فلسطین به نمایندگی از مردم افغانستان ادامه خواهد داد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!