Connect with us

تجارت

صادرات افغانستان به چین امسال ۱۱.۵ درصد افزایش یافته است

سفیر چین تصریح کرد که در ماه دسمبر، بیجینگ مالیات بر صادرات افغانستان را معاف می‌کند که با آن سطح صادرات محصولات و تولیدات افغانستان به چین افزایش یافته و برای بسیاری از افغان‌ها فرصت‌های کاری به میان خواهد آمد.

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

سفیر چین در کابل اعلام کرده که صادرات افغانستان به کشورش در سال جاری ۱۱.۵ درصد افزایش یافته و امیدواری وجود دارد که این رقم در سال آینده به ۲۵ درصد بالا رود.

جاو شینگ در دیدار با معاون سیاسی ریاست الوزرا روز پنجشنبه (۳ عقرب) گفت که زمینه برای پروژه های اقتصادی و تجارتی در افغانستان فراهم شده است.

سفیر چین تصریح کرد که در ماه دسمبر، بیجینگ مالیات بر صادرات افغانستان را معاف می‌کند که با آن سطح صادرات محصولات و تولیدات افغانستان به چین افزایش یافته و برای بسیاری از افغان‌ها فرصت‌های کاری به میان خواهد آمد.

وی گفت که کشورش در نظر دارد از راه تاجیکستان دهلیز جدید اقتصادی با افغانستان را باز نماید و برای سرمایه گذاری در این زمینه، نشست سه جانبه میان تاجیکستان، چین و افغانستان برگزار خواهد شد. آقای جاو افزود که تلاش ها برای فعال ساختن دهلیز واخان نیز جریان دارد.

این دیپلومات چین با اشاره به پیشرفت های موجود در افغانستان گفت که چین می‌خواهد در بخش های مختلف در افغانستان سرمایه گذاری و پروژه‌ها را تطبیق نماید.

وی افزود که چین در کنفرانس های بین المللی صدایش را در مورد پیشرفت افغان ها و کمک به آنان بلند کرده و از جهان خواسته است که در افغانستان پروژه ها را تطبیق نمایند.

در این دیدار، مولوی عبدالکبیر، معاون سیاسی ریاست الوزرا از معافیت مالیاتی بر صادرات افغانستان از سوی چین تشکر کرد و افزود که این اقدام بر امور تجارتی افغان ها و اقتصاد افغانستان تاثیر مثبت خواهد داشت. او همچنان خواستار اقدامات مشابه سایر کشورهای همسایه گردید.

مولوی عبدالکبیر راه واخان را یک تحول بهتر برای مناسبات دو کشور خواند و گفت که با تکمیل شدن آن در بخش های اقتصادی و تجارتی تغییرات قابل توجه به میان خواهد آمد.

تجارت

قیمت طلا برای اولین بار از ۳۲۰۰ دالر فی اونس فراتر رفت

Published

on

(Last Updated On: )

قیمت طلا امروز (جمعه) برای اولین بار از سطح کلیدی ۳۲۰۰ دالر فی اونس عبور کرد. افزایش قیمت طلا ناشی از کاهش ارزش دالر و تشدید جنگ تجارتی می‌باشد که سرمایه گذاران را به سمت دارایی های امن سوق داده است.

به گزارش رویترز، قیمت هر اونس طلا امروز به ۳۲۱۹ دالر رسید که افزایش شش درصدی را در هفته جاری نشان می‌دهد.

ارزش دالر در برابر سایر اسعار عمده تقریباً یک درصد کاهش یافته است.

پس از آنکه دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا تعرفه واردات کالاهای چینی را به ۱۴۵ درصد افزایش داد، شاخص های عمده بازار سهام نیز کاهش یافت. ترمپ اما تعرفه های اعلام شده قبلی برای ده ها کشور را به مدت ۹۰ روز تعلیق کرد.

چین نیز در حال افزایش تعرفه‌ها بر واردات کالاهای امریکایی است که در حال حاضر ۸۴ درصد می‌باشد.

 

 

Continue Reading

تجارت

محصولات افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی «حلال» کازان به نمایش گذاشته می‌شوند

The forum will run from May 13 to 18 and will bring together experts from Russian regions; OIC member states; and other countries

Published

on

Kazan Halal Expo
(Last Updated On: )

وزارت صنعت و تجارت نشست مشورتی را به هدف حضور فعال افغانستان و به نمایش گذاشتن محصولات و تولیدات با کیفیت کشور، در نمایشگاه بین‌المللی حلال کازان، روسیه و برگزاری نمایشگاه محصولات و تولیدات افغانستان در شهر مسکو با بخش خصوصی برگزار کرد.

سرپرست وزارت صنعت و تجارت از اشتراک کنندگان خواسته است که طرح‌ها و پیشنهادهای شان با این وزارت شریک سازند تا چگونه بتوانند در این دو نمایشگاه حضور فعال داشته باشند.

برگزاری نشست مشورتی در مورد حضور فعال افغانستان در دو نمایشگاهی که قرار است در روسیه برگزار شود. در این نشست در مورد به نمایش گذاشتن محصولات و تولیدات با ارزش کشور و بازاریابی به آنها، هزینه‌های مالی و مساحت مدنظرگرفته شده به محصولات و تولیدات افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی حلال کازان کشور فدراتیف روسیه و برگزاری نمایشگاه محصولات و تولیدات افغانستان در شهر مسکو بحث شده است.

اشتراک کنندگان نیز خواهان حضور پررنگ افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی حلال کازان روسیه و برگزاری نمایشگاه محصولات و تولیدات افغانستان در شهر مسکو شده و گفته اند که یک سیمینار آگاهی‌‌دهی برای مسوولان شرکت‌های اشتراک کننده در این نمایشگاه‌ها ترتیب گردد و همچنین بروشورهای شرکت‌ها بررسی و استندردسازی شود.

سرپرست وزارت صنعت و تجارت با تأکید به اشتراک فعال افغانستان در نمایشگاه‌ها جهت معرفی محصولات و تولیدات کشور و بازاریابی برای آنها، از اعضای بخش خصوی خواسته که برای اشتراک هرچه بهتر هیأت افغانستان در این نمایشگاه پیشنهادات شانرا با این وزارت شریک سازند.

این در حالی است که پیش از این نیز افغانستان در برخی از نمایشگاه های منطقه‌ای اشتراک داشته و در این نمایشگاه‌ها تولیدات کشور به نمایش گذاشته شده اند.

Continue Reading

تجارت

ایران در ۱۱ ماه گذشته ۲.۲ میلیارد دالر کالاهای غیرنفتی به افغانستان صادر کرده است

در این گزارش‌ها آمده است که افغانستان پنجمین مقصد صادراتی ایران در این مدت بوده است.

Published

on

(Last Updated On: )

رسانه‌های ایرانی به نقل از مقام‌های این کشور گزارش داده‌اند که ایران در ۱۱ ماه گذشته ۲.۲ میلیارد دالر کالاهای غیرنفتی به افغانستان صادرات داشته است.

در این گزارش‌ها آمده است که افغانستان پنجمین مقصد صادراتی ایران در این مدت بوده است.

در همین حال حسین روستایی، مشاور تجارتی ایران برای افغانستان، در نشست فرصت‌ها و چالش‌های بازار افغانستان که توسط اتاق تجارت، صنایع، معادن و رزاعتی ایران برگزار شد، گفته است: «افغانستان بیش از ۸۰ درصد نیاز بازار خود را از طریق واردات تامین می‌کند و واردات از ایران نیز ۲۵ درصد این میزان را تشکیل می‌دهد.»

او با اشاره به اولویت‌های وارداتی افغانستان از جمله مواد غذایی، زراعتی، سوخت، کالاهای اساسی مانند آرد، روغن، تخم مرغ، مرغ یک روزه، دارو، تجهیزات صحی و تجهیزات ساختمانی، افزوده است که ایران در چهار ماه نخست امسال، بیش از ۷۲۴ میلیون دالر کالا به افغانستان صادر کرده است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، ۲۰ تا ۲۸ درصد افزایش داشته است.

مشاور تجارتی ایران برای افغانسان تاکید کرده است: «بنابراین روابط سنتی اقتصادی ایران با افغانستان باید وارد مدل‌های جدید همکاری شود.»

آقای روستایی با تاکید بر این‌که ایجاد منطقه مشترک اقتصادی بین دو کشور باید هر چه سریع‌تر اجرایی شود، گفت: «با توجه به درگیری‌های اخیر افغانستان و پاکستان، افغانستان می‌خواهد از فرصت بندر چابهار به بهترین شیوه استفاده کند. ایران می‌تواند نقش ترانزیتی خود را در واردات و صادرات افغانستان از ۵۰ درصد فعلی افزایش دهد.»

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!