Connect with us

رویداد های اخیر

صدراعظم ازبکستان در دیدار با مولوی کبیر: به زودی سفیر امارت اسلامی در تاشکند پذیرفته می‌شود

عاون سیاسی ریاست الوزراء از سفر صدراعظم ازبکستان به کابل استقبال کرده، گفت که این سفر نشان دهنده توسعه روابط و دوستی میان دو کشور است.

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

نخست وزیر ازبکستان در دیدار با معاون سیاسی ریاست‌الوزراء از آمادگی کشورش در راستای عملی سازی پروژه افغان – ترانس اطمینان داده و افزود که به زودی سفیر امارت اسلامی به گونه رسمی پذیرفته می‌شود.

صفحه ارگ در شبکه ایکس با نشر اعلامیه ای نوشته که مولوی عبدالکبیر، معاون سیاسی ریاست الوزراء با عبدالله عارف اوف، صدراعظم ازبکستان دیدار کرد.

در این دیدار برخی دیگر از مقام‌های هر دو کشور نیز حضور داشتند.

عبدالله عارف اوف، صدراعظم ازبکستان گفت: «ازبکستان نخستین کشوری بود که روابط رسمی را با امارت اسلامی آغاز کرد و همین اکنون هم روابط رسمی آن بر اساس نیت نیک و همکاری استوار است».

او بر گسترش روابط و تعامل میان افغانستان و ازبکستان تاکید کرده است.

صدراعظم ازبکستان افزود که کشورش در بخش‌های اقتصادی و تجارتی بر گسترش همکاری با افغانستان متعهد است و به همکاری‌های ازبکستان با افغانستان در بخش‌های معادن، برق، زراعت، ترمیم و حفاظت آثار و اماکن تاریخی و گسترش همکاری های فرهنگی ادامه می‌دهد.

وی از آمادگی کشورش در راستای عملی سازی پروژه افغان – ترانس اطمینان داد و افزود که ازبکستان در بخش‌های خط آهن و هوانوردی صد تن از متخصصین را آموزش می‌دهد و برای پنجصد تن از محصلین افغانستان زمینه تحصیل را در بخش زراعت فراهم خواهد کرد.

صدراعظم ازبکستان خاطرنشان کرد که ازبکستان تجارب و امکانات خویش را به منظور تقویت اقتصادی افغانستان، در اختیار افغانستان قرار می‌دهد و همچنین برای محصلین و تاجران افغانستان در زمینه صدور ویزه تسهیلات لازم فراهم شده است.

عبدالله عارف اوف افزود که به زودی در تاشکند، سفیر امارت اسلامی به گونه رسمی پذیرفته می‌شود.

وی همچنین از معاون سیاسی ریاست الوزراء جهت یک سفر رسمی به تاشکند دعوت کرده است.

از سویی هم، مولوی عبدالکبیر، معاون سیاسی ریاست الوزراء از سفر صدراعظم ازبکستان به کابل استقبال کرده، گفت که این سفر نشان دهنده توسعه روابط و دوستی میان دو کشور است.

وی گفت که ازبکستان به عنوان همسایه بی طرف، همیشه از صلح و ثبات در افغانستان حمایت کرده و امارت اسلامی به مناسبات با ازبکستان اهمیت و ارزش خاص قایل است.

مولوی عبدالکبیر گفت که افغانستان در زمینه های انرژی، ترانسپورت، صنعت، زراعت و سایر سکتورها ظرفیت سرمایه‌گذاری خوب دارد.

مولوی عبدالکبیر افزود که امارت اسلامی می خواهد با استفاده از موقعیت جغرافیایی افغانستان این کشور را به حیث نقطه اتصال منطقوی مطرح کند و آسیای میانه با آسیای جنوبی وصل گردد زیرا اتصال منطقه بدون ترانزیت و همکاری های افغانستان و ازبکستان ناممکن است.

معاون سیاسی ریاست الوزراء گفت که امارت اسلامی بخاطر تاپی، کاسا یک هزار و سایر پروژه‌های منطقوی، آمادگی دارد و ثبات و توسعه افغانستان به ثبات و توسعه منطقه کمک می کند.

این درحالیست که صدراعظم ازبکستان روز گذشته همراه با هیئتی وارد کابل شد.

رویداد های اخیر

دیدار و گفتگوی طارق‌علی بخیت با معاون وزیر خارجه جاپان درباره افغانستان

دوطرف در این دیدار، بر اهمیت ادامه همکاری برای رسیدگی به نیازهای عاجل مردم افغانستان تاکید کرده‌اند.

Published

on

(Last Updated On: )

طارق علی بخیت؛ نماینده خاص سازمان همکاری اسلامی در امور افغانستان با هیات جاپانی به ریاست کامدا ماسایوکی؛ معاون امور خارجی وزارت خارجه جاپان درباره افغانستان دیدار و گفتگو کرده است.

سازمان همکاری اسلامی در خبرنامه‌ای گفته است که این دیدار بیش‌تر بر وضعیت کنونی افغانستان متمرکز بوده و راه‌های افزایش همکاری‌های بشردوستانه میان این سازمان و جاپان به بررسی گرفته شده است.

بر بنیاد این خبرنامه، دوطرف در این دیدار، بر اهمیت ادامه همکاری برای رسیدگی به نیازهای عاجل مردم افغانستان تاکید کرده‌اند.

این در حالی است که این دیدار در دفتر نماینده خاص سازمان همکاری اسلامی در امور افغانستان، در جده عربستان سعودی صورت گرفته است.

در این خبرنامه آمده است که سرقنسول و معاون سرقنسول جاپان در جده نیز در ترکیب این هیات شامل بوده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغان بیسیم یک سایت جدید در ولسوالی کوزکنر ننگرهار فعال کرد

باشندگان ولسوالی کوزکنر از اینکه به خدمات مخابراتی و انترنتی دسترسی پیدا کرده‌اند ابراز خرسندی کرده و خواهان گسترش خدمات مخابراتی در ننگرهار هستند.

Published

on

(Last Updated On: )

مسوولان شرکت مخابراتی افغان بیسیم می‌گویند که در ولسوالی کوزکنر ولایت ننگرهار یک سایت جدید خود را فعال کرده‌اند.

به گفته مسوولان افغان بیسیم، با ایجاد این سایت هزاران خانواده به خدمات مخابراتی و انترنتی دسترسی پیدا نموده‌اند.

آنان افزوده‌اند که افغان بیسیم به زودی در این مناطق، خدمات ۴جی انترنت را نیز فعال خواهند کرد.

در همین حال، مسوولان ریاست مخابراتی و تکنالوژی معلوماتی ننگرهار گفته‌اند که تلاش‌ها برای گسترش خدمات مخابراتی به مناطق دور دست این ولایت جریان دارد.

از سویی هم، رحیم الله شینواری، رئیس اداره اترا در ننگرهار گفته است که با فعال‌شدن سایت جدید افغان بیسیم، برای ۲۵ هزار خانواده خدمات مخابراتی و انترنتی ارایه می‌شود.

باشندگان ولسوالی کوزکنر از اینکه به خدمات مخابراتی و انترنتی دسترسی پیدا کرده‌اند ابراز خرسندی کرده و خواهان گسترش خدمات مخابراتی در ننگرهار هستند.

این در حالی است که در سال‌های پیسین، شبکه مخابراتی افغان بیسیم خدمات، مخابراتی و انترنتی خود را در بسیاری از مناطق دور دست کشور گسترش داده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

حقانی: اقدام اخیر مسکو گام مهم برای پذیرش واقعیت‌‌های سیاسی افغانستان است

Published

on

(Last Updated On: )

سراج‌الدین حقانی، سرپرست وزارت امور داخله در دیدار با ضمیر کابلوف، نماینده ویژه رئیس ‌جمهور روسیه برای افغانستان و دیمیتری ژیرنوف، سفیر آن کشور در کابل از اقدامات اخیر مسکو در مورد افغانستان قدردانی کرده و آن را «گام مهم در جهت پذیرش واقعیت‌های سیاسی افغانستان» دانسته است.

عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت داخله از این دیدار امروز (چهارشنبه) خبر داده و گفته است که دو طرف بر ارتقای روابط دیپلوماتیک تا سطح سفارتخانه‌ها و تعهد به همکاری‌های متقابل در زمینه‌های امنیتی و تجاری تأکید کرده‌اند.

به گفته قانع، در این دیدار دو طرف نیز درباره همکاری‌های امنیتی، اقتصادی و تجاری میان افغانستان و منطقه و تقویت روابط میان دو کشور تحث نمودند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!