رویداد های اخیر

طالبان خواهان “نظام واقعی اسلامی” در افغانستان است

Published

on

(Last Updated On: جوزا ۳۰, ۱۴۰۰)

طالبان گفته که این گروه به گفتگوهای صلح متعهد است، اما یک “نظام واقعی اسلامی” در افغانستان میخواهد.

ملا عبدالغنی برادر، رییس دفتر طالبان در قطر نگاشته “افغانستان در آستانه‌ی خروج همه نیروهای خارجی قرار دارد؛ پس از گرفتن استقلال، باید اینجا برای تحقق چنان نظامی دست به کار شویم که آرامش و رفاه ملت افغانستان دران متحقق باشد، و این زمانی ممکن است که این نظام مطابق با خواسته‌ها و آرمان‌های ملت مسلمان افغانستان شکل بگیرد.”

در این نگارش طالبان آمده است ثبات این نظام اسلامی به قربانی، از خودگذری و همدیگر پذیری نیاز دارد.

ملابرادر میگوید”ثبات نظام اسلامی در افغانستان باز هم به قربانی‌ها، ازخودگذری‌ها و همدیگر پذیری افغان‌ها نیاز دارد. زیرا  پیش‌رفت مثبت در صورت چندپارچگی، درگیری و رویارویی ممکن نیست”.

طالبان در حالی این اظهارات را ابراز میکند که گفتگوهای صلح میان افغان‌ها در قطر به نتیجه مطلوب نرسیده و در عوض آن خشونت‌ها در سراسر کشور افزایش یافته است.

ملابرادر افزوده که نگرانی‌های مردم و جهانیان را درک میکند.

او نگاشته ” ما آن نگرانی‌های را درک می‌کنیم که پس از خروج نیروهای خارجی، هم در اذهان افغان‌ها و هم در اذهان جامعه جهانی در مورد چگونگی نظام آینده خطور می‌کند.”

معاون سیاسی طالبان افزوده که “بر حل مشکلات از راه گفتگو باور دارد.”

ملابرادر میگوید که حقوق زنان، اقلیت‌ها نقض نخواهد شد و در ادامه از جوانان خواسته تا در کشور بمانند و خدمت کنند.

او میگوید”ما بر بنیادهای دین مبارک اسلام و در روشنی عنعنات پسندیده‌ی جامعه افغانی، به حقوق همه اتباع مردان و زنان کشور خود، مثلا آزادی بیان، تعلیم و تربیه، کار و….. خود را متعهد می‌دانیم. چون جامعه ما یک جامعه اسلامی و افغانی است، محیط و سهولت‌های مناسب برای تعلیم و کار زنان آماده می‌شود، تا آن‌ها بتوانند امور خود را با اطمینان کامل به پیش ببرند.”

ملابرادر افزود” جوانان در حقیقت حیثیت ستون فقرات هر جامعه را دارند، ما بر قشر جوان صدا می‌زنیم که شما مسئولیت خدمت به کشور و ملت خود را دارید و امارت اسلامی زمینه این خدمت را به شما فراهم می‌کند.”

معاون سیاسی طالبان به دیپلومات‌های خارجی، نهادهای خیریه و جامعه بین المللی اطمینان داده که هیچ خطری از سوی این گروه متوجه آنان نیست و میتواند به کار خود در افغانستان ادامه بدهد.

او گفته “به دیپلماتان و کارمندان خارجی مؤسسات خیریه مقیم در افغانستان هیچگونه خطری از سوی امارت اسلامی پیش نمی‌آید، مؤسسات خیریه از مدت زیادی با همکاری و هماهنگی امارت اسلامی در کشور ما فعالیت دارند، آن‌ها اکنون هم به کارهای خیریه خود دوام بدهند. امارت اسلامی فراهم نمودن محیط مصون برای آن‌ها را مسئولیت خود می‌داند.”

این در حالی است که امریکا میگوید که با تصرف قدرت توسط طالبان شماری از پیشرفت‌ها در بخش حقوق زنان نادیده گرفته خواهد شد.

Trending

خروج از نسخه موبایل