Connect with us

رویداد های اخیر

علی‌رضا قربانی دروازبان تیم ملی فوتسال کشور در ایران گج‌کاری می‌کند

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

علی رضا قربانی دروازبان تیم ملی فوتسال افغانستان؛ در ۲۰۱۷، پنجه‌های طلایی وی در رقابت‌های داخل سالون آسیا به میزبانی عشق‌آباد “ترکمنستان” برای سرخپوشان کشور آبرو داری کرد که شهروندان افغانستان به ویژه مشتاقان فوتسال آن‌را فراموش نکرده‌اند.

در ۲۰۲۱ اما؛ دستانی برای انجام کارهای ساختمانی در ایران؛ آقای قربانی به تازگی به گج‌گاری ساختمانی در ایران آغاز کرده و با سختی‌های زندگی دست و پنجه نرم می‌کند و خبری از توپ و دروازه نیست.

درواز‌بان ۲۹ ساله‌ی تیم ملی فوتسال کشور، در گفتگوی تلفونی با خبرنگار آریانا نیوز، از کم توجهی حکومت و عدم حمایت از وی انتقاد کرده و می‌گوید: “من این همه برای کشورم زحمت کشیدم و تلاش کردم ولی این مرا به شدت اذیت می‌کند که بازتابی نداشته و هیچ کسی نمی‌پرسد که حالت چطور است.”

وی تنها نیست، بلکه در حال حاضر برخی دیگر از بازیکنان تیم ملی نیز همچون علی رضا شرایط مشابهی را تجربه می‌کنند.

حالا اگر بر گردیم به سال ۱۳۹۸ هجری خورشیدی، بیست‌ ساله‌های ملی پوش فوتسال کشور، از انجام کار شاقه (مردی کاری در ایران) افغانستان را در نیمه نهایی مسابقات آسیا رساند.

از سویی‌ هم فدراسیون فوتبال کشور می‌گوید: بازیکنان تیم ملی باید به لحاظ مالی وابسته به لیگ‌ها باشند.

همچنان این نهاد حاکم بر فوتبال افغانستان می افزاید که در حال حاضر لیگ منظم و دوامدار در داخل کشور وجود ندارد، چون لیگ‌های فوتبال-فوتسال و هم تیم‌های باشگاهی، پشتیبانی مالی ندارند.

این در حالیست که روند لابی‌گری مسوولان فدراسیون فوتبال به خاطر جذب حمایت سرمایه‌گذاران، اکثرا مورد انتقاد هواداران فوتبال بوده که تا کنون این نهاد در این راستا موفق نبوده است.

رویداد های اخیر

مقام پاکستانی: اخراج مهاجرین دارای کارت «پی‌اوآر» را پس از ۳۰ جون آغاز می‌کنیم

Published

on

(Last Updated On: )

طلال چودری، وزیر دولت در امور داخله پاکستان، می‌گوید آنعده مهاجرین افغان که دارای کارت اقامت «پی‌اوآر» هستند، تا ۳۰ جون به گونه داوطلبانه به کشور شان برگردند، درغیر آن اخراج خواهند شد.

چودری به جیونیوز گفته است: «پناهندگان افغان مهمان ما بودند و هستند. آنها با عزت و احترام کامل بازگردانده می‌شوند.»

پاکستان در حال حاضر مهاجرین غیرقانونی و دارندگان کارت شهروندی افغان را اخراج می‌کند و روزانه هزاران تن به کشور شان بر می‌گردند.

قیصر خان افریدی، سخنگوی کمیساری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان گفته است که برگشت مهاجرین باید به گونه داوطلبانه باشد، نه اجباری.

به گفته وی، با وجود اعلام پاکستان مبنی بر اخراج مهاجرین غیرقانونی، در برخی موارد مهاجرین دارای اسناد نیز بازداشت شده اند.

چودری اما این موضوع را رد کرده است.

او گفت: «این یک روند ساختارمند و انسانی است. هیچ هرج و مرجی وجود ندارد. مهمان‌نوازی ما همیشه برای شهروندان افغان وجود داشته است.»

چودری تاکید کرد که افغان‌هایی که می‌خواهند به پاکستان سفر کنند، باید ویزه داشته باشند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تجارت افغانستان با هند از طریق واگه پاکستان با بسته شدن مرز متوقف شد

Published

on

(Last Updated On: )

با اعلام پاکستان مبنی بر تعلیق تجارت با هند، صادرات افغانستان به هند از طریق بندر واگه نیز متوقف شده است.

تنش تازه میان هند و پاکستان در پی کشته شدن ۲۶ نفر در یک محل توریستی در کشمیر زیر اداره هند، به میان آمده است.

روزنامه هندوستان تایمز امروز جمعه در مطلبی نوشته است که تعلیق تجارت بر اقتصاد محلی، به ویژه تاجران و صنایع کوچک که معیشت آنها تا حد زیادی به این تجارت بستگی دارد، تأثیر خواهد گذاشت.

به گفته این روزنامه، راه واگه تنها مسیر زمینی مجاز برای تجارت بین هند و پاکستان بوده و برای واردات از افغانستان بسیار مهم است.

در آگست ۲۰۱۹، زمانی که هند وضعیت ویژه کشمیر را لغو کرد، پاکستان تمام روابط تجارتی خود با هند را متوقف کرد. پاکستان همچنین هند را از صادرات کالاها به افغانستان منع کرده بود، اگرچه واردات ازقبیل میوه‌های خشک، حتی پس از روی کار آمدن امارت اسلامی، به طور عادی ادامه یافت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هیأتی از افغانستان در یک نمایشگاه بین‌المللی در ایران اشتراک می‌کند

Published

on

(Last Updated On: )

مقام‌های ایرانی می‌گویند که قرار است یک هیأت ۲۰۰ نفری، از مقام‌های دولتی و بخش خصوصی افغانستان در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های صادراتی ایران اشتراک کنند.

در همین حال، مسوولان امارت اسلامی حضور تاجران افغان را در این نمایشگاه مهم می‌دانند و می‌گویند که با به نمایش گذاشته‌ شدن تولیدات داخلی، برای کالاهای افغانستان بازاریابی خوب می‌شود.

عبداللطیف نظری، معین وزارت اقتصاد، در این مورد گفت: «همکاری‌های اقتصادی بین بخش خصوصی و دولتی افغانستان و ایران به نفع هر دو کشور است.»

آقای نظری افزود: «سفر هیأت بلندپایه امارت اسلامی به ایران می‌تواند تاثیرکننده گسترش مبادلات اقتصادی و تجاری بین دو کشور باشد.»

از سویی هم، اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری کشور گفته است که در این نمایشگاه ۸۰ غرفه به تاجران افغان اختصاص داده شده و در آن تولیدات زراعتی، سنگ‌های قیمتی و دیگر تولیدات به نمایش گذاشته می‌شود.

شماری از آگاهان همچنان گفته‌اند که اشتراک افغانستان در نمایشگاه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی مهم است و می‌تواند منجر به تقویت روباط اقتصادی با کشورها شود.

این در حالی است که ایران یکی از شرکای مهم اقتصادی افغانستان است و حجم تجارت دو کشور به بیش از ۳ میلیارد دالر در سال می‌رسد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!