Connect with us

رویداد های اخیر

عمری: به کشورهای دیگر آب روان می‌کنیم، اما خود ما تشنه هستیم

سرپرست وزارت زراعت تاکید کرد که افغانستان استقلال غذایی ندارد و وابسته به واردات از کشورهای همسایه است.

منتشر شده

در

عطاء الله عمری، سرپرست زراعت، آبیاری و مالداری گفته است که آب افغانستان به کشورهای همسایه می‌رود، اما خود افغان‌ها تشنه اند.

آقای عمری در نشستی در ولایت فاریاب گفت که افغانستان سرچشمه آب برای پاکستان، تاجیکستان، ازبیکستان، ترکمنستان و ایران است، اما در بخش مدیریت آب هیچ کاری صورت نگرفته است.

وی افزود: «از هیچ کشور به کشور ما آب نمی‌آید. به همه همسایه‌ها ما آب می‌دهیم. متاسفانه در ارتباط به مدیریت آب در کشور ما هیچ کاری نشده است. سرچشمه هستیم. به دیگر همسایه ها آب روان می‌کنیم، اما خود ما خشکه لبان هستیم. آب در کوزه و ما تشنه لبان می‌گردیم.»

سرپرست وزارت زراعت تاکید کرد که افغانستان استقلال غذایی ندارد و وابسته به واردات از کشورهای همسایه است.

وی افزود: «در بخش خوراک، پوشاک، وسایط، امکانات و ضروریات روزمره محتاج به همسایه‌ها هستیم.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که امارت اسلامی برای مدیریت آب، پروژه بزرگ ساخت کانال قوش‌تیپه را در شمال کشور راه اندازی کرده است.

مطالب مرتبط:

ایران می‌گوید که آب یک عامل مهم در گسترش روابط با افغانستان است

علاقه‌مندی تاجران چینی برای سرمایه‌گذاری در پروژه انتقال آب پنجشیر به کابل

رویداد های اخیر

جاپان نزدیک به ۲۰ میلیون دالر به افغانستان کمک کرد

Published

on

سفارت جاپان در افغانستان اعلام کرده است که این کشور ۱۹.۵ میلیون دالر کمک بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است.

سفارت جاپان در خبرنامه‌ای در صفحه ایکس خود امروز (جمعه) نوشته که امیدوار است این کمک بتواند تغییری در زندگی افغان‌های آسیب‌پذیر ایجاد کند.

براساس خبرنامه، این کمک‌ها نیازهای اولیه بشری جوامع آسیب‌پذیر در افغانستان را پوشش می‌دهد.

این سفارت افزوده است که این کمک‌ها از طریق نهادهای ملل متحد، سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای غیردولتی جاپان در افغانستان مصرف خواهد شد.

گفتنی است که کمک‌های مجموعی جاپان به افغانستان از ماه آگست ۲۰۲۱ تاکنون، به بیش از ۵۴۹ میلیون دالر امریکایی رسیده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

از ورود غیرقانونی صدها جوان کشور به ایران جلوگیری شد

Published

on

نیروهای امنیتی در مرز اسلام‌قلعه ولایت هرات از ورود غیرقانونی صدها تن از جوانان کشور به ایران جلوگیری کرده‌اند.

مسئولان در قول اردوی ۲۰۷ الفاروق می‌گویند که حدود ۵۳۰ تن طی دو روز اخیر تلاش داشتند از ساحات ولسوالی کهسان هرات به‌گونه‌ غیرقانونی وارد خاک ایران شوند، اما نیروهای سرحدی آنان را بازداشت کرده و دوباره به مناطق اصلی‌شان انتقال داده‌اند.

در همین حال، مسئولان در اداره محلی هرات می‌گویند که از اثر سرمای شدید در مسیر مهاجرت غیرقانونی به ایران، سه مهاجر افغان در ولسوالی کهسان این ولایت جان خود را از دست داده‌اند و یک چوپان نیز به همین سبب در این ولسوالی جان باخته است.

محمد یوسف سعیدی، سخنگوی دفتر والی هرات، گفته است که برخی آمار و تصاویر منتشر شده در صفحات اجتماعی در مورد این رویداد قابل استناد نیست.

به گفته او، تحقیقات بیشتر جریان دارد تا روشن شود که آیا افرادی در آن‌سوی مرز جان باخته‌اند یا خیر.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امریکا برنامه قرعه‌کشی گرین‌کارت را متوقف کرد

Published

on

کریستی نوئم، وزیر امنیت داخلی ایالات متحده، روز پنجشنبه قرعه‌کشی گرین‌کارت را به حالت تعلیق درآورد و گفت که مظنون تیراندازی در پوهنتون براون از این کارت داشت.

کلودیو نوئس والنته، ۴۸ ساله و تبعه پرتگال، متهم است که در ۱۳ دسمبر با ورود به ساختمان پوهنتون براون و گشودن آتش به روی محصلانی که در حال سپری کردن امتحان بودند، دو نفر را کشته و ۹ نفر را زخمی کرده است.

او همچنین متهم است که دو روز بعد، یک استاد پوهنتون در انستیتوت تکنالوژی ماساچوست را به قتل رسانده است.

وزیر امنیت داخلی امریکا در رسانه‌های اجتماعی نوشت که نوئس والنته «در سال ۲۰۱۷ از طریق برنامه ویزه مهاجرتی قرعه کشی وارد ایالات متحده شد و گرین کارت دریافت کرد.»

نوئم نوشت: «به دستور رئیس جمهور ترمپ، من فوراً به اداره خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده دستور می‌دهم برنامه DV1 را متوقف کند تا اطمینان حاصل شود که هیچ امریکایی دیگری توسط این برنامه فاجعه‌بار آسیب نمی‌بیند.»

وی افزود: «این فرد شرور هرگز نباید در کشور ما اجازه ورود می‌یافت.»

پولیس عصر پنجشنبه اعلام کرد که نوئس والنته خودکشی کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!