Connect with us

رویداد های اخیر

مجاهد در نشست دوحه: اختلافات در مورد سیاست‌ها طبیعی است، تحریم‌ها لغو شود

او همچنان گفت که کسانی که شریک جنایت بشری در غزه هستند، در موقعیت اخلاقی نیستند که به امارت اسلامی در مورد حقوق بشر «لکچر» دهند.

منتشر شده

در

هیات امارت اسلامی در نشست سوم دوحه در باره افغانستان تاکید کرده که اختلافات میان کشورها در مورد سیاست‌های یکدیگر طبیعی است، و جامعه بین المللی باید تحریم‌های اعمال شده بر افغانستان را لغو کند.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی که ریاست هیات در نشست دوحه را برعهده دارد، در افتتاحیه این نشست گفت که روند کاهش تحریم‌ها «آهسته» بوده و این امر چالش‌های متعددی را برای حکومت و بخش خصوصی ایجاد کرده است.

او گفت: «افغان‌ها که از جنگ و نا امنی ناشی از تجاوز و مداخله بیگانگان تقریباً یک قرن رنج کشیدند، در نهایت استقلال شان را به دست آوردند، به جنگ پایان دادند و نظامی را ساختند که هدف آن تقویت تعامل مثبت با جهان است. اما در مقابل، آنها با تحریم‌ها و محدودیت‌هایی مواجه شدند.»

مجاهد پذیرفت که برخی از کشورها با برخی از اقدامات امارات اسلامی «مشکل» دارند، اما افزود که «اختلافات در مورد سیاست‌ها بین کشورها طبیعی است.»

او اضافه کرد: «اختلافات در مورد سیاست‌ها نباید به حدی تشدید یابد که کشورهای قدرتمند از اهرم‌های خود برای تحمیل فشارهای امنیتی، سیاسی و اقتصادی بر مردم ما استفاده کنند و زندگی ملت ما را تحت تأثیر قرار دهند.»

آقای مجاهد خاطر نشان کرد که با وجود تحریم‌ها، امارت اسلامی کشت، پروسس و قاچاق مواد مخدر را که جهان را متاثر ساخته بود، ممنوع کرد.

او همچنان گفت که کسانی که شریک جنایت بشری در غزه هستند، در موقعیت اخلاقی نیستند که به امارت اسلامی در مورد حقوق بشر «لکچر» دهند.

 

مطالب مرتبط:

مجاهد: در نشست دوحه مسایل داخلی افغانستان مطرح نخواهد شد


سازمان ملل: هدف نشست دوحه به رسمیت شناختن امارت اسلامی نیست

 

رویداد های اخیر

اثرات محیط زیستی و اجتماعی معدن مس عینک بررسی می‌شود

مسوولان اداره محیط زیست در نشستی امروز (دوشنبه) اعلام کردند که با شرکت قراردادی گفتگو انجام شده و قرار است تیمی از متخصصان داخلی این کار را طی سه ماه انجام دهد.

Published

on

اداره ملی حفاظت از محیط زیست اثرات محیط زیستی و اجتماعی معدن مس عینک ولایت لوگر را بررسی می‌کند.

مسوولان اداره محیط زیست در نشستی امروز (دوشنبه) اعلام کردند که با شرکت قراردادی گفتگو صورت گرفته و قرار است تیمی از متخصصان داخلی این کار را طی سه ماه انجام دهند.

زین العابدین عابد، مُعین تخنیکی و مسلکی اداره ملی حفاظت از محیط زیست گفت: «این پروژه ابعاد مختلف دارد. یکی از آن مربوط وزارت معادن و پترولیم می‌شود که طبق اصول شان باید پیش برود. دوم اینکه در این ساحه آبدات تاریخی است که وزارت اطلاعات و فرهنگ در بخش آسیب پذیری آن مطابق به اصول خود کار می‌کند. اصول و معیار ما اینست که شرکت ام سی سی باید معیارهای محیط زیستی را رعایت کند.»

مسوولان در وزارت معادن و پترولیم تصریح کردند که آنان در دو بخش اثرات محیط زیستی را بررسی می‌کنند، در بخش فرهنگی و اقتصادی.

حمیدالله حبیبی، رئیس پروژه مس عینک در وزارت معادن و پترولیم گفت: «در هر مرحله لازم است تا برنامه‌های جداگانه مطابق با نورم‌ها در بخش حفاظت از محیط زیست وجود داشته باشد. موضوع دیگر اینکه برای بازسازی در ساحه استخراج معدن که یک مرحله خیلی مهم است، استندرهای موثر جهانی در گزارش ارزیابی اثرات محیط زیستی و اجتماعی شامل شود.»

نماینده شرکت قراردادی تاکید کرد که آنان آماده هر گونه همکاری برای ارزیابی کلی پروژه معدن مس عینک با توجه به نتایج و اثرات محیط زیستی آن هستند.

شیونگ، معاون تخنیکی و انجنیری شرکت قراردادی گفت: «در واقع پروژه مس عینک می‌تواند دوستی با افغانستان را به تصویر بکشد ولازم است تا قبل از شروع استخراج معدن مس عینک برای انکشاف و توسعه بیشتر این پروژه، بررسی اثرات محیط زیستی آن تکمیل گردد و ما برای ارزیابی کلی این پروژه با توجه به نتایج و اثرات آن آماده هر گونه همکاری در حفظ و مراقبت از محیط زیست هستیم.»

معدن مس عینک در ۴۰ کیلومتری جنوب شرق کابل در ولایت لوگر موقعیت دارد و این منطقه دومین ذخیره مس جهان را در خود جا داده است. این پروژه یکی از منابع مهم عایداتی کشور به شمار می‌رود و حالا بیش از هر زمان دیگر امیدواری ها برای آغاز کار عملی آن وجود دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مقام‌های قطر و آلمان وضعیت افغانستان را بررسی کردند

در این دیدار، «آخرین تحولات افغانستان با تمرکز خاص بر مسائل امنیتی، بشردوستانه، اقتصادی و سیاسی بررسی شد.»

Published

on

وزارت خارجه قطر از گفتگوی مقام‌های این کشور با هیئت دیپلوماتیک آلمان درباره وضعیت افغانستان خبر داد.

وزارت خارجه قطر روز یک‌شنبه (۲۲میزان) در خبرنامه‌ای گفت که در این دیدار آخرین تحولات افغانستان، به خصوص اوضاع امنیتی و شرایط بشری در این کشور، بحث شد.

بربنیاد خبرنامه، فیصل بن عبدالله الحنزاب، نماینده خاص وزیر امور خارجه قطر، با لوتار فریشلادر، سفیر آلمان در قطر، و رالف دیتیر راین‌هارد، رئیس دفتر روابط آلمان برای افغانستان در دوحه و شارژدافیر موقت سفارت آلمان در افغانستان دیدار کرد.

در این دیدار، «آخرین تحولات افغانستان با تمرکز خاص بر مسائل امنیتی، بشردوستانه، اقتصادی و سیاسی بررسی شد.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

هالند در حال بررسی توافق با ازبکستان برای اخراج مهاجرین افغان است

پیش از این، جرمنی در ماه سنبله ۲۸ مهاجر افغان را که مجرم خوانده شده بودند به افغانستان بازگرداند.

Published

on

یک مقام هالند می‌گوید که این کشور در حال بررسی توافق با ازبکستان در مورد اخراج آن‌عده از مهاجرین افغان است که درخواست‌های پناهندگی‌شان رد شده است.

رسانۀ هالندی NL Times روز یک‌شنبه (۲۲ میزان) گزارش داد که حکومت هالند در این باره بررسی می‌کند که آیا می‌تواند ازبکستان را متقاعد کند که مهاجرین ردشده را بپذیرد یا نه.

در ادامه آمده که جرمنی اخیراً با ازبکستان به توافق رسیده که می‌تواند مهاجرین افغان را به این کشور بفرستد.

به گزارش این رسانه، ماریولین فابِر، وزیر پناهندگی هالند، روز چهارشنبه در پارلمان این کشور گفت که کابینه در حال بررسی چگونگی توافقات با ازبکستان است. او در این باره جزئیات نداده است.

این در حالی است که بر اساس گزارش برخی از رسانه‌های سوئیس، این کشور به‌تازگی دو پناهندۀ افغان را که متخلف شناخته شده بودند اخراج کرده و آنان را به کابل بازگردانده است.

پیش از این، جرمنی در ماه سنبله ۲۸ مهاجر افغان را که مجرم خوانده شده بودند به افغانستان بازگرداند.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!